Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Petr Lupoměch provádí zateplovací a stavební práce. Svým zákazníkům prodává různé druhy oken, vyrábí a montuje lodžie, izoluje střešní krytinu a mnoho dalšího.

Ramila, s. r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, dveří, nábytku a dřevostaveb.

Truhlářství, podlahářství

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -materiál pro klempíře a pokrývače -plechy, střešní okapy, okapové systémy, střešní žlaby, kolena, koleno, kotlíky, žlaby, svody, střešní plechové krytiny, tabulkový a svitkový plech -materiál pozink, měď (Cu), hliník (Al). -příslušenství žlabové čelo, háky, lapč listí, posvná roura, žlabový roh, roh listový, ...

Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč Montáž - střešní okna

Prodej: -kuchyňská dvířka -lamina -palubky -plovoucí podlahy -dřezy -spojovací materiály -laky, tmely, lepidla -hrany -lišty -nábytkové kování -truhlářské nářadí. Pravidelné rozvozy: -úterý a čtvrtek ve směru Velké Meziříčí – Velká Bíteš -středa a pátek ve směru Žďár nad Sázavou – Nové Město na Moravě.

Zasklívání oken - výměny izolačních skel Renovace, údržba, montáž, servis - eurookna - dveře

Montáž: -drěvěná okna a dveře -systém EURO -plastová okna a dveře z profilů -deceunick a Termolux -hliníková okna a dveře.

PLASTOVÁ OKNA DŘEVĚNÁ EUROOKNA DŘEVOHLINÍKOVÁ OKNA VSTUPNÍ DVEŘE STŘEŠNÍ OKNA ZIMNÍ ZAHRADY PARAPETY ROLETY ŽALUZIE GARÁŽOVÁ VRATA

Renovace, opravy, oprava: -dveře (dveří) plastovou fólií -interiérové dveře a zárubně Služby: -odvoz a dovoz dveří -odvoz od 4 dveří a více zdarma -v průběhu renovace možnost zapůjčení náhradních dveří.

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál -zdravotní keramika -okna, dveře -krytina BRAMAC -lepenky všeho druhu -sádrokartony -tepelná izolace -polystyren tabulový.

Zaměření, poradenství, prodej a montáž: -okna (okno), dveře: plastové (plastová), dřevěné (dřevěná) (eurookna, eurookno), hliníkové -zimní zahrady, zimní zahrada -vnitřní a venkovní parapety, žaluzie, nadokenní rolety -těsnící systémy, těsnění oken a dveří. Nabízíme: -bezplatné zpracování cenové nabídky -poradenské služby související ...

Firma Renou se zaměřuje na opravy a renovace oken, zasklívání skel, výměny oken, kování a těsnění, montáže dveří a mnoho dalšího.

Zakázková výroba, montáž, prodej: -podlaha, podlahoviny - korkové, laminátové, dřevěné - Portugalsko a Německo -schodiště, schody z masivu (dub, buk), samonosné, točité, prostorové obloukové -zábradlí kombinace s nerez, sklo, soustružené prvky -práce - interiér -interiérové dveře - jednoduché, moderní, rustikální, dýhované, laminové, ...

Prodej, montáž, servis: -plastová okna a dveře z profilu REHAU -eurookna -žaluzie -venkovní parapety -vnitřní parapety -sítě proti hmyzu -příslušenství.

Výroba, montáž: - konstrukční dřevostavby - roubené, srubové stavby - restaurační stavby - zděné stavby - rekonstrukce - okna, dveře, vrata - schody, podlahy, zábradlí - kuchyně, nábytek - restaurační nábytek - fasádní systémy.

Výroba - typický i atypický nábytek na míru - kuchyňské linky Výroba - typický i atypický nábytek na míru - vestavěné skříně s příslušenstvím - nábytek - poslete Výroba - dveře Výroba - schody

Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - ložnice, postele, skříně - kancelářský nábytek - dveře - nábytek a vybavení pro školy a školky

Výroba: - eurookna - kastlová okna - repliky historických oken - dřevěné vchodové dveře

Montáž: -plastová okna a dveře - REHAU -dřevěná okna a dveře - EURO -interiérové dveře - SAPELI -vnitřní a venkovní parapety -žaluzie, sítě proti hmyzu.

Společnost JS Montáže, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na prodej dřevěných, hliníkových a plastových oken.

Společnost Ramila Dřevovýroba, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na výrobu dveří, oken, kuchyní, nábytku a verand.