Hliník se na okna a dveře používá již od nepaměti. Velká statická únosnost, odolnost proti povětrnostním vlivům anebo nižší hmotnost nejsou jedinými výhodami. Zasklení balkonů, pergoly či zimní zahrady z hliníku jsou tedy velmi výhodnou investici.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - fasádní systémy.

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Autorizovaný distributor bezpečnostních vchodových dveří Juwent v CZ a SL prodej a montáž: - plastová, hliníková a dřevěná okna včetně doplňků, - žaluzie, markýzy - garážová vrata

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování ...

Výroba, dodávka, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková - dveře plastové i dřevěné - vhodné umístění i pro panelové domy - zimní zahrady - střešní okna - parapety - okenní doplňky. Uvedené výrobky jsou typické, atypické z plastu, dřeva, hliníku. Pobočky: - Zábřeh, Šumperk, Bruntál, Olomouc, Praha.

Výroba, prodej: - vchodové dveře - skla a vitráže - dveřní výplně - plastové a hliníkové dveře.

Výroba, montáž: - hlinikové zimní zahrady - hliniková okna. Doplňkový sortiment: - stínící technika - topení do zimních zahrad.

Zámečnictví. Výroba, kovovýroba, prodej: - kovový nábytek - dílenský nábytek - reklamní štíty - vrata, výlohy - ocelové, hliníkové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Truhlářství, zámečnictví, stolařství. Řemeslnické práce: - stolařské, stolařství - truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, dřevovýroba: - atypické dveře, okna - schodiště, schody - kancelářský a koupelnový nábytek - kuchyňské linky - obývací, dětské, studentské pokoje - ložnice, pergoly., vrata.

Vnitřní parapety: - plastové, dřevěné, dřevotřískové. Venkovní parapety: - hlinikové tažené a ohýbané, měděné, pozinkované, titan-zinkové parapety. Stínící technika: - žaluzie, markýzy.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - žaluzie, sítě proti hmyzu, rolety, parapety - zimní zahrady - výklady.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Výroba, dodávka a montáž: - prosklené fasády - bezrámové prosklené fasády - okna, dveře - světlíky - verandy - montované hliníkové fasádní pláště.

Dodávka, montáže: -plastová okna -plastové venkovní dveře -kování -parapety - PVC, aglomramor, hliník.

Výroba: -dřevěná Eurookna a dveře Euro -plastová oknaa dveře TROCAL Gealan -hliníková okna a dveře -balkonové dveře -vchodové dveře -terasové dveře -prosklené stěny -zimní zahrady. Dodávka, montáž a seřízení: -střešní okna avantgarde.

Maloobchod, prodej: - plastová okna - kování - hliníkové konstrukce.

Kompletní pozáruční i záruční servis a opravy všech druhů plastových, hliníkových a dřevěných euro oken a dveří. Opravy, montáže a výměny: - kování - zámky. Zabezpečení oken a balkonových dveří proti vloupání. Výměny termoizolačních skel. Montáže a opravy: - stínící a protihmyzová technika

Montáž: - plastová, hliniková okna a dveře - žaluzie - parapety - garážová vrata. Práce: - rekonstrukce bytových jader - zednické - obkladačské.

Prodej: -okna, dveře (PVC, hliník). Realizace staveb.

Zámečnická výroba: - vstupní portály - okna - vrata - zábradlí - schodiště - tažné zařízení.

Kompletní služby, dodávka, montáž: - plastové, dřevěné euro a hliníkové okna a dveře - doplňky (žaluzie, vnitřní i venkovní rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, parapety venkovní i vnitřní) - garážová vrata. Zednické práce. Rekonstrukce: - rodinné domy Okál, okna, fasády, kuchyně, koupelny, půdní vestavby.

VPO Protivanov, a.s. Výroba a montáž: - plastová okna - dveře - výkladce - vše z německého profilového systému VEKA AG. Okna se vyrábí z pětikomorových profilů Topline AD. Nabízíme i prodej a montáž: - dřevěná EURO okna. Kompletní služby: - od technického poradenství - přes zpracování nabídek - zaměření - výrobu - ...

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby