Hliník se na okna a dveře používá již od nepaměti. Velká statická únosnost, odolnost proti povětrnostním vlivům anebo nižší hmotnost nejsou jedinými výhodami. Zasklení balkonů, pergoly či zimní zahrady z hliníku jsou tedy velmi výhodnou investici.

Nabízíme stavební a montážní práce včetně výměny oken, dveří i tepelných izolací. Provádíme kovovýrobu či zámečnické a topenářské práce.

Výroba, prodej, montáž: -požární, protipožární okna, dveře a stěny -eurookna -schody, pergoly, zimní zahrady - vybavení interiéru

Zámečnictví. Zámečnické práce. Zámečnická výroba, montáže, opravy: - vrata s plotovým výpletem - posuvná vrata s elektrickým pohonem - dveře - zábradlí pro mosty, chodníky - mříže do oken - plotové dílce, díly - zastřešení komínů - zahradní grily. Montáže, opravy: - zámky - bezpečnostní zámky. Kompletní oplocení pozemků ...

Výroba, prodej, montáž: -plastová a hliníková okna, dveře -žaluzie -zimní zahrady -garážová vrata.

Dodávka - španělská dlažba - obklady Dodávka - plastová, hliníková okna a dveře

Montáž, servis: -hliníkové, plastové prosklené fasády. -prosklené zastřešení. -hliníková okna, dveře. -interiérové příčky.

Výroba a prodej: -plastová okna a dveře -dřevěná eurookna -hliníková okna.

Výroba a montáž - zabezpečovací mříže - trezory - mříže - bezpečnostní dveře Úhlování a řezání hliníkových profilů Zámečnické práce

Dodávka a instalace - vrata Dodávka a instalace - rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu Zastřešení bazénů Dodávka a instalace - okna (plastová, hliníková a dřevěná) - dveře (dřevěné, venkovní, balkónové a hliníkové) - parapety Dodávka a instalace - zimní zahrady Zednické ...

Vyrábíme a prodáváme plastová a hliníková okna a dveře, zimní zahrady, terasy, obklady a posuvné systémy včetně doplňků.

Prodej stavebního materiálu: - cementová směs, cement - beton, betonová směs - vápenné hydráty - maltové směsi-Loděnice - tepelné izolace, obyčejný i stabilizovaný, ignopor, heraklit - izolace proti vodě české výroby - hydroizolace - sanační systémy - betonové stropní systémy - stavební chemie - nářadí a spojovací ...

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky - garážová vrata - střešní okna

Dodávka, prodej - plastová a hliníková okna - dveře - zimní zahrady

Výroba, prodej: -plastová okna -plastové dveře -hliníková okna -hliníkové dveře -dřevěná okna -dřevěné dveře -interierové dveře.

Výroba, prodej, servis a montáž: - eurookna - hliníková okna - plastová okna - vstupní a interiérové dveře - zimní zahrady.

Dodáváme plastová okna, eurookna, dřevohliníková a hliníková okna a dveře, bezúdržbové hliníkové ploty, garážová vrata, brány a branky. Provádíme zaměření, výrobu, montáž, záruční a pozáruční servis.

Stěžejní činností naší firmy je prodej a montáž plastových, dřevěných, hliníkových a ocelových oken a v neposlední řadě i všech interiérových a vchodových dveří.Jsme schopni Vám v oblasti oken a dveří nabídnout komplexní služby od zaměření, přes odbornou pomoc při výběru nejvhodnějšího typu, až po zednické zapravení a odvoz vzniklého odpadu. ...

Kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové interiéry - zámečnické prvky - zámečnictví - ocelový švýcarský systém Jansen - požární uzávěry - kovovýroba - nerez, mosaz, ocel, hliník.

Návrhy, výroba a montáž sklohliníkových konstrukcí. Sklohliníkové konstrukce lze využít při výstavbě nebo rekonstrukci objektů pro bytové, průmyslové nebo občanské potřeby. Hliníkové profily, ze kterých jsou výrobky kompletovány lze poskládat i do jiných tvarů než je běžný obdelník nebo čtverec.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Firma ALVIR s.r.o. je zaměřena na výrobu: - oken - vnějších i vnitřních dveří - posuvných dveří - prosklených fasád - zimních zahrad - zastřešení bazénů - zasklení lodžií a zádveří - spojovacích chodeb - dalších prvků stavebních objektů.

Zámečnické práce. Oplocení staveb a pozemků.

Zaměříme, vyrobíme a dodáme dřevěná okna – eurookna a špaletová, plastová i hliníková, vchodové a interiérové dveře všech typů, dřevěná schodiště, laminátové i dřevěné podlahy a terasy. Komplexní sortiment stavebního truhlářství včetně plného servisu!

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.