Dveře a zárubně Ladislav Míka

Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce Výroba - vestavěné skříně - okna - dveře - schody

Práce: -zednické -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -montáž plastových oken a dveří -klempířské a pokrývačské

Výroba, prodej: - stylový nábytek, zakázkové kuchyně na míru, postele, skříně, euro okna, dveře všech provedení. Dvacet let tradice v luxusních interiérech na míru.

Prodej: - plastová okna. Pobočky: - Zlaté Hory, nám.Svobody 76 (tel.:584453571) - Vrbno pod Pradědem, Bezručova 618 (tel.:737583307)

Autorizovaný distributor bezpečnostních vchodových dveří Juwent v CZ a SL prodej a montáž: - plastová, hliníková a dřevěná okna včetně doplňků, - žaluzie, markýzy - garážová vrata

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...

Prodej, servis a montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie - parapety.

Prodej, servis a montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie - parapety.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna z profilů SALAMANDER - plastové dveře-vchodové, balkonové - zimní zahrady - Eurookna. Prodej, montáž: - žaluzie - parapety - rolety - sítě proti hmyzu.

Studio plovoucích podlah, dveří a zárubní. Služby: - pokládka podlah - montáž sádrokartónu - dodávka a montáž dveří a zárubní Prodej: - podlahé krytiny - dveře, zárubně - dveřní kování.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Prodej: - interiérové a exteriérové dveře - zárubně - kování - dřevěná EURO okna.

- Pronájem nemovitostí - Zprostředkovatelská činnost Hlavní činnost viz firma Toom interier s.r.o. Přerov.

Stanislav Derych - Truhlářství a Podlahářství je firma orientovaná na potřeby zákazníků ze soukromé i státní sféry. Zaměřujeme se především na kvalitní produkty s vysokou přidanou hodnotou, vyrobené poctivou řemeslnou prací. Naší specialitou jsou repliky historických oken a dveří, zpracované podle původních technologií a z kvalitních materiálů. ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, ložnice) - dvěří - dveřních zárubní - pokládka plovoucích podlah.

Výroba, montáže: - Eurookna - balkonové a vchodové dveře.

Stolařství. Zakázková výroba z masivu: -zárubně -dveře -okna -nábytek -schodiště.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, plastové dveře. Služby: - zajištění - komplexní stavební práce při montáži oken - záruční i pozáruční servis - odborné poradenství.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

Výroba, prodej, montáž, poradenství: - plastová hliníková, dřevěná okna a dveře - balkónové dveře - vchodové dveře - zimní zahrady.