Široký výběr dvouvrstvých a třívrstvých dřevěných podlah, parket, vlysů a masivních prken. Pro dlouhou životnost dřevěné podlahy využijte ošetřovací oleje. Renovací a broušením parket jim navrátíte původní vzhled.

Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Podlahový showroom na Praze 6 a E-SHOP se širokou nabídkou dřevěných podlah od renomovaných výrobců - Magnum, Steirer parkett, Mosaic, Sheoga, Saga. K mání jsou 2-vrstvé, 3-vrstvé či dýhované dřevěné podlahy. Dále klasické parkety, podlahová prkna, laminátové, PVC a vinylové podlahy, podlahy na terasy či sportovní povrchy pro tělocvičny.
Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Prodej, montáž, servis: - interiérové, exteriérové dveře - laminátové, vinylové podlahy. Práce: - rekonstrukce bytů - výstavba rodinných domů.

Prodej - dřevěné terasy, podlahy - zahradní nábytek - stavební materiály a řezivo - izolace - dveře, zárubně.

Firma Podlahy Ochotný se zabývá prodejem a montáží podlahových krytin a podlahové chemie pro Prahu, střední a jižní Čechy. Realizujeme podlahy v běžných interiérech, ale jsme schopni zajistit i velkoplošné zakázky jako jsou tělocvičny, kulturní sály či skladové prostory.

Firma Tomáš Tvrdík, Kutná Hora a Hradec Králové nabízí, interiérové dveře, koberce a PVC, dřevěné podlahy. V naší prodejně a vzorkovně najdete: Parkety Dřevěné plovoucí podlahy Laminátové plovoucí podlahy Prkna Koberce : kusové, metrové, zátěžové či designové PVC Korkové podlahy Mozaiky Lišty Samozřejmostí je pokládka nebo ...

Specialista pro vybavení interiérů Apokork studio je specialista pro vybavení interiérů, od roku 1994 máme 40.000 spokojených zákazníků. Náš sortiment: podlahové krytiny, interiérové dveře, vestavěné skříně, plastová a hliníková okna, venkovní žaluzie a předokenní rolety, garážová vrata, markýzy. Montáže provádíme vlastními zaměstnanci.

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

Prodej: -levné koberce výprodej z výstav a veletrhů -laminátové podlahy.

Výroba: - interiérové vybavení - nábytek - kuchyně - celodřevěné podlahy - dveře, schody

Zakázková výroba: - altány, pergoly - plovoucí podlahy - vestavěné skříně.

Podlahové krytiny, stěrky, lepidla, laky a nářadí, lišty na podlahy obvodové i přechodové.

Kladení podlahových krytin: - korek, PVC, koberce, guma, antistatik. - plovoucí podlahy. Antistatické podlahy včetně propojení. Velkoobchod a maloobchod: - podlahové krytiny včetně dopravy. - štěrkové hmoty a lepidla. Služby: - renovace a montáž dřevěných podlah. - broušení parket.

Technicko - poradenský servis, dodávky, pokládka: Interiérové masivní bambusové podlahy Dřevěné plovoucí podlahy Interiérové bambusové podlahy vrstvené Interiérové flexibilní bambusové podlahy Venkovní bambusové podlahy Brusné a řezné materiály

Prodej: - podlahová krytina. Pokládka podlahových krytin.

Žaluzie Nymburk - Ateliér dům a byt Stínící technika Nabízí: - vestavěné skříně INDECO CZ na míru (do výšky 280 cm) s posuvnými dveřmi - žaluzie - předokenní rolety - protihmyzové sítě - korek - zatahovací dveře (plast, koženka, masív) - plovoucí podlahy - polystyrenové kazety, lišty - tapety - panelové a dřevěné ...

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - vinylové podlahy.

Dodávky a instalace podlahových krytin. Dřevěné podlahy, vinylové podlahy a mnoho dalších přímo od výrobců.

Rekonstrukce, modernizace: - bytové interiéry: - malování, štukování a montáže sádrokartonu. Velkoobchod, prodej: - drcený polystyrén - podlahové krytiny: - koberce - PVC, linoleum - laminátové a dřevěné podlahy HARO - doplňky pro podlahy: - přechodové a soklové lišty - schodové hrany, oleje, vosky - stavební ...

Prodej, montáž, realizace: - dřevěné podlahy, terasy - dřevěné fasády.

Dodávka, montáž: - podlahové krytiny - laminátové, dřevěné podlahy - linoleum - PVC podlahy, koberce. Práce: - podlahářské.

Prodej: -žaluzie -sítě -rolety -shrnovací dveře -markýzy -plovoucí podlahy -sádrokartony. Řemeslo, práce: - malířské práce.

Prodej - koberce - PVC - plovoucí podlahy - korek.

Import, export: - podlahy - obklady - terasové desky - řezivo, dýhy z dubu, jasanu, cedru, ořechu, modřínu a speciálně upraveného termodřeva z Dálného východu Sídlo firmy: Příční 118/10, 602 00 Brno

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař, stolařské - truhlář, truhlářské. Výroba: - kuchyňské linky - okna, dveře - obklady, podlahy, schody, zábradlí, plovoucí podlahy - atypické zakázky.

Navrhujeme a vyrábíme nábytek na míru, vestavěné skříně, kuchyně, dětský i kancelářský nábytek, plovoucí podlahy, žaluzie. Provádíme i drobnější zakázky.