Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Prodej: -koberce -lina -podlahová krytina -bytové doplňky.

E-shop: - podlahy - laminátové - dřevěné - vinylové - PVC - korkové - koberce - laky, oleje - stavební chemie

Podlahářství. Instalace, montáž: -podlahové krytiny -parkety -buk, dub, jasan -broušení, tmelení, lakování -plovoucí podlahy -lamino, dřevo -korek -obkladový, podlahový -koberce, lina -vyrovnání podlah -stěrkové -samonivelační -lišty -přechodové, náběhové, ukončovací.

Prodej, servis, pronájem: -kopírky CANON, SHARP, Kiocera, OKI, Konica Minolta -repasované stroje CANON -tiskárny CANON, Kiocera Komplexní vybavení kanceláří: -koberce -nábytek -kancelářská technika -návrh interiéru architektem.

Podlahářství, -prodej, pokládka parkety včetně ostatních krytin -hobra, PVC, linolea, plovoucí podlahy, laminové podlahy.

Prodej: -podlahové krytiny -koberce -žaluzie -garnýže -laminátové podlahy -lišty -stropní desky -barvy vnější -venkovní lepidla -záclony. Služby: -pokládka koberců -obšívání koberců.

-Obkladačství -Specializovaný maloobchod -Dokončovací stavební práce

-Specializovaný maloobchod -Reklamní činnost a marketing

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Maloobchod se smíšeným zbožím -Specializovaný maloobchod -Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Zámečnictví, nástrojářství -Specializovaný maloobchod

-Velkoobchod a maloobchod Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Prodej: -koberce, záclony, stropní kazety, garnýže, tapety -dekorativní látky, běhouny. Pobočky: -Praha-Řepy - Karlovarská 614/111 -Brno-Komín, Bystrcká 1137/38 -Břeclav, Nádražní 1210 -Frýdek-Místek-Místek, 17. listopadu 910 -Cheb-Dolní Dvory, Ve Dvorech -Chomutov, Na Moráni 4878 -Ostrava-Moravská Ostrava, Varenská ...

Prodej mobilních telefonů.