Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Opravy a údržba potřeb pro ...

Prodej nábytku, tapet, záclon i závěsů, garnýží, zrcadel, osvětlení a bytových doplňků. Návrhy a realizace interiérů. Servis pro architekty..

Prodej a zpracování dřeva - řezivo - palivové dříví. Výroba - dřevěné parkety, podlahy.

Čištění, restaurování, prodej a výkup: - koberce Starožitnosti.

Showroom: - podlahové krytiny. Práce: - podlahářské - pokládka podlah.

Prodej: -koberce -PVC -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. Služby: -rozvoz po Praze zdarma -zajištění pokládky všech podlahových krytin našimi odborníky -velký výběr v naší vzorkovně, kde vám s výběrem pomohou naši odborníci..

Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - parkety, PVC, koberce, plovoucí podlahy.

Práce: - podlahářské - pokládka koberců.

Služby: - interiérové studio - kompletní realizace interiérů

Prodej, e-shop - podlahy dřevěné - korkové podlahy - laminátové podlahy - průmyslové podlahy - dlažby. Vzorková prodejna podlah Meister na rohu ulic V korytech a U trati, Praha 10 - v areálu firmy Atlant.

Prodej, montáž: - dveře, zárubnš, podlahy, okna.

Dovoz a prodej vlněného textilu z Bulharska: - vlněné deky vyráběné s vysokým podílem ruční práce - koberce - kilimy a chališťata.

Kompletní vybavení interiérů: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - bytový nábytek - ratanový nábytek - sedací soupravy - žaluzie - podlahy - svítidla.

Truhlářské práce Kuchyňské linky - výroba na zakázku - repasování - včetně dopravy Výroba na zakázku - kancelářský nábytek - včetně dopravy Montáž - nábytek - včetně dopravy Výroba na zakázku - vestavěné skříně - atypický nábytek - patra na spaní - včetně dopravy Výroba na zakázku - ...

Koberce a podlahové krytiny nejvyšší kvality pro váš prostor

Společnost Intertex Gala : přímý dovoz, prodej, velkoobchod - koberce a lepidla z USA a Kanady, vinylové čtverce VCT, bambusová podlaha.

Prodej, montáž: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - laminátové podlahy - PVC - marmoleum - interiérové a vchodové dveře - kování - stavební pouzdra Renovace parket.

Velkoobchodní prodej, sklad: -stavební materiály, stavebniny: -sádrokartony, stropní podhledy -tepelné, zvukové izolace -zdící materiály -stavební fólie -laminátové, dřevěné podlahy -střešní okna -dveře, zárubně -suché maltové směsi -komínové systémy -stavební chemie -interiérové, fasádní barvy -dekorativní ...

Prodej - bytové a objektové koberce - linolea - PVC - dřevěné, dýhované a laminátové plovoucí podlahy