Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Nabízíme komplexní služby v oblasti zemních, výkopových a terénních prací. Současně také zajišťujeme stavební práce a přepravu materiálu. V rámci naší stavební činnosti nabízíme kompletní zajištění stavebních a zednických prací, např. pokládku zámkové dlažby, zednické práce, stavbu kamenných opěrných zdí, realizaci plotů z kamene, základové desky ...

Prodej: - kompletní služby v oboru dodávky stavebního materiálu a nářadí - stavebniny

Střešní materiály: -pálená krytina TONDACH, MEINDL -betonová krytina BRAMAC, KM BETA -lehká krytina-bitumenová vlnovka, plechová taška, asfaltové šindele, plastová břidlice, PVC desky vlnité a trapézové -asfaltové pásy -střešní fólie -drenážní fólie.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna: - plastová okna a dveře - vstupní dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - interiérové dveře - garážová vrata - klimatizace Panasonic

Jsme výhradním obchodním zastoupením značky Maddalena, italského výrobce vodoměrů a měřičů tepla.

WPC terasy, ploty, obklady Nabízíme širokou škálu materiálu WPC s pojivem HDPE a to jak plná, tak dutá terasová prkna, plotovky, obklady a jiné. Zabýváme se prodejem, dovozem a instalací WPC (dřevoplastových) materiálů. Rádi poradíme zákazníkům, jak s instalací svépomocí, tak i zajistíme dodávku na klíč.

Firma Elmon spol. s r.o. se sídlem v Broumově se již od roku 1992 zabývá činností v oblasti elektroinstalací, topení, plynoinstalací a vodoinstalací. Specializujeme se především na revize elektrozařízení a plynu a na prohlídky plynových spotřebičů. Současně také prodáváme elektromateriál, svítidla, kotle a krbová kamna, sporáky a ...

Kompletní čištění střech, fasád a dlažby od mechu a nečistot, renovace střešní krytiny, nátěry střech.

Výroba a prodej radiátorových sušících stěn. E-shop: - radiátory - vysoušeče stěn - infratopení - čerpadla - armatury - potrubní roury - aj.

Prodáváme stavební řezivo, dřevo, hranoly, prkna, fošny, latě, vazby, krovy, palubky, lišty, překližky, spárovky, barvy, OSB, GSB, DTD desky, palivové dříví, zahradní nábytek, zahradní terasy Bangkirai, plotovky a další. Zajišťujeme impregnaci dřeva. Sídlo: Praha 2, Nusle, Jaromírova 80/51

Sdružení Obkladači Krkonoše poskytuje služby v oblasti staveb. Provádíme rekonstrukce bytů a interiérů. Nabízíme zednické práce, povrchové úpravy stěn, sádrokartonové konstrukce, designové stěrky a malby, výmalby interiérů, rekonstrukce koupelen, pokládka dlažby a obkladů, mozaiky i velkoformátových obkladů. Řemeslné práce: - zednické práce - ...

Obkladačské práce, pokládka dlažeb, rekonstrukce bytových jader.

Výroba, prodej: Modelová železnice - stavba kolejišť - velikosti TT, H0, 0, zahradní železnice

Zednické práce, sádrokartony, obklady, dlažby, fasády, rekonstrukce.

Naše firma se zabývá veškerou stavební činností. Nabízíme například zemní a výkopové práce, bourací a demoliční práce, pokládku zámkových dlažeb a obrůbníku a dále také realizujeme úklidy po stavbách. V rámci stavebních činností dále nabízíme kompletní rekonstrukce bytů a další zednické práce. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na ...

Naše truhlářství je původní truhlářství Netík. Nyní provozujeme spol. Broumovské truhlářství s.r.o. Stále sídlíme ve výrobním objektu bývalého zemědělského areálu. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu nábytku, ale také např. vyrábíme okna a dveře na míru. Zabýváme se truhlářskou výrobou a montáží všech truhlářských produktů.

Činnost: - strojní pokládka zámkové dlažby - dlaždičské práce

Velkoobchod: - vodo, topo, plyn - topenářský, vodoinstalační a plynařský materiál - koupelny

EPRO Trutnov, s.r.o. je Váš dodavatel elektromateriálu v trutnovském regionu. Společnost EPRO Trutnov, s.r.o. je specializovaným velkoobchodem a maloobchodem s elektromateriálem. Naše skladové hospodářství zajišťuje potřeby elektromontérů od A-Z.

ELZA Předměřice, s.r.o. Hradec Králové se specializuje na výrobu potrubních dílů, výpalky a řezání vodním paprskem. V rámci nabízených služeb dokážeme spolehlivě zajistit výrobu potrubních dílů, dále vyrábíme svařované potrubí i nádrže.

Již od svého založení v roce 1996 se naše firma zaměřuje na zemní výkopové práce a také drobné stavební práce. Dále provádíme terénní úpravy, vrtání kůlů pro ploty, demolice a výkopy. Nápomocni Vám můžeme být i při pokládce dlažby, montáži čističek odpadních vod a dešťového programu pro rodinné domy, v oblasti autodopravy i vyhrnování ...