Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Velkoobchod: - dveře, okna - dřevěná eurookna - plastová, hliníková - garážová vrata - žaluzie, rolety - parapety.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - hadicové spony - nářadí a stroje - nýty - hřebíky - hmoždinky - spojovací mat. Nerez - A2 - závitové tyče - vruty - šrouby - matice - podložky

Specialista na stavební úpravy ve stavebnictví: - malby a nátěry interiérů - malování bytů - malířské a natěračské práce - zateplování fasád. Maloobchod, prodej: - barvy, laky - míchání barev - penetrace, termoizolační materiály - nářadí pro malíře, natěrače, lakýrníky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koupelny - obklady, dlažby - sanitární keramika - vany, baterie, WC, umyvadla - koupelnový nábytek - sprchové kouty - koupelnové "žebříkové" radiátory - zrcadla.

Prodej, maloobchod: - keramické dlažby, obklady - koupelny, podlahy, kuchyně, bazény - výrobky z přírodního kamene - přírodní kámen - mramor, žula, pískovec - kuchyňské desky, pulty, stoly, krbové římsy, pomníky.

Lomvi na svém eshopu nabízí potřeby k cestování, dětské zboží, vybavení do kuchyně, koupelny a další.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - kotevní systémy - stavební chemie - pěny, lepidla, silikony, tmely - hydroizolační fólie - těsnění - podložky, šrouby, hmoždinky, kotvy, matice, vruty.

Maloobchod, prodej: - vybavení koupelen - obklady, dlažby - sanitární keramika, vany - koupelnový nábytek - omítky, stavební chemie - izolační materiály - kamenné koberce.

Internetový obchod nadum.cz se stavebním materiálem. Prodej střešních oken, fólií a membrán, krytin pro ploché a šikmé střechy, izolací, stavebních prvků pro interiér a exteriér.

Společnost Ekodoma s.r.o. se specializuje na pozáruční servis plastových oken a dveří.

Společnost INVA Building Materials s.r.o. působí jako výhradní distributor stavební chemie SOUDAL. Dodáváme výrobky zavedené belgické firmy, která představuje světovou špičku ve vývoji a produkci polyuretanových pěn.

Výroba: - potrubní systémy z plastů pro rozvody teplé a studené vody, podlahového topení a tlakového vzduchu - výroba z plastů a forem na zakázku

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...

Výroba, dodávka, montáž - hliníková okna, dveře - hliníkové prosklené fasády - střešní světlíky - lehké stavební a prosvětlovací konstrukce.

Společnost GANSA STAVBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu panelů a stavbu rodinných domů, postará se také o financování a sledování stavby.

Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika - upevňovací materiál - ruční nářadí.

Společnost Coil Service s.r.o. se zaměřuje na výrobu trakčních, nízkonapěťových a vysokonapěťových cívek a také na repliky a rekonstrukce motorů.

Společnost WINDOOR SYSTEM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dveří, podlahových panelů, terasových desek a plotů.

Výroba a prodej závěsové techniky, potrubní systémy a spojovací a upevňovací materiály. Sídlo: KOŇAŘÍK® závěsová technika a.s. Karlovo náměstí 290/16 120 00 Praha 2

Jakub Vrána se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku z lamina i masívu do interiéru i exteriéru, pergoly, terasy.

Centrum tepelné techniky s.r.o. je společnost poskytující: -tepelná čerpadla, fotovoltaiku -průmyslové kotelny, kotle na biomasu -zařízení na energetické úspory

Prodej -záclony a závěsy, garnýže, japonské stěny, římské rolety Šití Čalounické práce Návrhy - bytové interiéry Dodávka -tapety, kusové koberce

Barevný ráj, prodej: - barvy, laky - malířské potřeby Služby: - míchání barev

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - bytové doplňky, bytový textil - služba designéra - záclony, závěsy - římské rolety - japonské stěny - garnýže - rolety - plisé - žaluzie - kusové koberce - divadelní opony - markýzy

Prodej, montáž - plastová okna, dveře a příslušenství.