Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Společnost Koupelny AZ s.r.o. je interiérové a koupelnové studio z Roudnice nad Labem, které Vám nabízí realizaci koupelen, kuchyní, vestavěných skříní, podlah, dveří a zakázkového nábytku. Samozřejmostí je individuální přístup ke každé zakázce. Působíme v rámci Ústeckého kraje, Středočeského kraje a Prahy. Interiérové studio, návrh, ...

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře - zasklívání balkonů - vestavěné skříně.

Oprava, pozáruční servis: - plastová, dřevěná okna.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře, rolety, žaluzie - okenní systémy Gealan - šestikomorové, sedmikomorové profily - stavební kování ROTO.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy a laky - dřevo - papír. Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, přestavby.

Montáže: - horizontální žaluzie hliníkové - vertikální žaluzie látkové - těsnění oken a dveří - čalounění dveří - shrnovací dveře - koženkové stěny - interiérové doplňky - látkové rolety - lamelové dveře - stahovací garnyže - vestavěné skříně - zasklívání lodžií, balkónů

Velkoobchod: -barvy, laky SAYERLACK -mořidla na dřevo.

Návrhy nátěrových systémů. Výroba a prodej antikorozních, průmyslových, stavebních nátěrových hmot.

Prodej, montáž, servis: - tepelná technika - kotle ústředního topení.

Velkoobchod, maloobchod: - veškerý nábytek - kancelářský - bytový - nábytek do ordinací - kuchyňské linky na míru včetně montáže. Zajištění: - vybavení interiérů od architektonického návrhu až po konečnou realizaci.

Zabýváme se výrobou a montáží: - plastových oken - dveří - zimních zahrad - výloh - žaluzií - rolet - vnějších a vnitřních parapetů. Dodací lhůta se u nás pohybuje v rozmezí 3 - 4 měsíců. Poskytujeme 5-ti letou záruku.

Výroba a prodej: - řezaná čedičová dlažba Ruční výroba: - rigolový kámen na dlažbu svahů, rigolů a břehů řek - kámen pro soklové zdivo - kámen pro kyklopské zdivo - záhozový kámen - lomový kámen-bloky větších rozměrů - samostatné čedičové sloupky délky do 150cm - čedičová divoká dlažba - šlapáky - čedičová deskovina

Na Českém trhu působíme od r. 1994 jako fyzická osoba a máme zkušenosti s výrobou a montáží skříní a kuchyní na míru a také plovoucích podlah. Zabýváme se především návrhy a dodávkami interiérů. Veškeré práce, služby a výrobky si u nás můžete objednat jako celek i jednotlivě. Nabízíme Vám produkty z oblasti: - kuchyní - podlah - ...

Firma NEXT nabízí: - bezpečnostní dveře - mříže: - rolovací - nůžkové - pevné - brány - garážová vrata - předokenní rolety - bezpečnostní a solární fólie na sklo - videosystémy - kontroly vstupu. Bezpečnostní dveře NEXT jsou certifikovány dle norem EU a poskytují vysokou bezpečnost, izolaci i moderní design.

Hodinový manžel, služby: - montáž dveře, zárubně - montáž vybavení koupelen - obklady, dlažby - zahradnické práce - zednické a obkladačské práce - pokládka podlahových krytin Výroba, montáž: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - skříně - dveře - schodiště

Práce, služby: - zedník, zednické - sádrokartonářské - omítkářské - obklady, dlažby - kamenné koberce

Stavebniny, prodej, e-shop stavebního materiálu - izolace, izolační materiál - fasádní omítky a barvy - sádrokarton - stavební chemie - střešní krytina - betonové výrobky.

Elektroinstalační práce, elektrikářské práce, montáže - montáž rozvaděčů - automatické systémy - opravy elektrických spotřebičů. Prodej, e-shop - elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - rozvodnice - svítidla, osvětlení.

Výroba a prodej: - syntetické pryskyřice: - základní a modifikované nízko, středně a vysoko molekulární epoxidové pryskyřice - alkydové pryskyřice - kalafunové lakařské pryskyřice - vodourozpustné pryskyřice. Finální kompozice z pryskyřic pro použití ve stavebnictví, elektrotechnice a spotřebním průmyslu. Základní ...

Nabízíme sortiment výrobků určených k ochraně inženýrských sítí, především kabelů. Dodáváme kabelové žlaby, ochranné trubky, krycí desky či výstražné folie.