Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Velkoobchod, prodej, servis: -tepelná technika: -plynové ohřívače vody, topidla -plynové kotle -radiátory. Maloobchodní prodej: -sanitární keramika -vybavení koupelen.

Prodej: - barvy - laky. Natěračské práce. Malířské práce. Drobné zednické práce.

Výroba, prodej, montáž: -regulátory, regulační technika ADEX pro teplovodní ústřední topení -termostaty: -pokojové, programovatelné, bezdrátové, příložné -kaskádní řadiče -servopohony ke směšovacím ventilům -směšovací ventily -náhradní díly.

Prodej, montáže: - plastová okna - plastové dveře - hliníkové okna a dveře - posuvné dveře HS portál a PSK - garážová vrata - doplňky k oknům - hliníkové systémy.

Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář, se sídlem v Uherském Brodě, je dovozce a velkoobchodní prodejce balkánské ruly do ČR. Jde o přírodní kámen, možnosti jeho využití jsou široké. Na prodej je lámaný, štípaný přírodní kámen na dlažby, obklady i valouny a monolity. Z balkánské ruly také vyrábíme kamenné obklady, dlažby. Naše ceny jsou ...

Maloobchod, prodej: - stavebniny, veškerý stavební materiál: - atypické obklady pro exteriér i interiér VASPO STONE - obkladové materiály STONE PANEL - dveře a okna STOLBUD CZ - zdící materiál - omítky - střešní okna - stavební izolace - komíny - sádrokartonové systémy - nářadí pro řemeslníky - ...

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Lukáš Sovák se zaměřuje na prodej a dodávku kotlů, kontejnerových kotelen, kogeneračních jednotek a akumulačních nádrží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady a dlažby -lepící a spárovací tmely a lišty -vany -sprchové kouty -vodovodní baterie -koupelnové doplňky a keramika -teplovzdušné krby a topeniště. Montáž, realizace, pokládka, položení: -obkladů, obkladač -dlažeb, dlaždič. Rekonstrukce, přestavba: -bytová jádra, bytových ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodo, topo, plyn -instalační materiál: -měděné, plastové, pozink trubky včetně tvarovek -kotle, radiátory, ohřívače TUV -topidla, sporáky, tlakové nádoby -armatury, odpady, hadice -domácí vodárny -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací ...

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce. Stavební i nábytková truhlářská výroba. Výroba z masivu a lamina. Provádíme povrchové úpravy. Eurookna. Dílna v areálu ZD Nětčice.

Služby: -voda, topení, plyn -kotle, kamna -solární systémy -krby -regulace -podlahové vytápění -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotací Montáž: -dřevozplyňující kotle pro biopalivo + pelety Držitelé certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotace.

Firma TEZAMO Valašské Meziříčí s.r.o. je specialistou v řešení ekonomického vytápění a klimatizování objektů. Navrhujeme technologie, které šetří hlavně energii a uspokojí Vaše konkrétní potřeby tak, aby byly elektivní a zajistili návratnost. Svou práci věnujeme těmto technologiím: - solární systémy - klimatizace a chlazení - podlahové ...

Plynoinstalační práce. Revize. Topenářské práce Prodej, montáž - krby - kamna - topenářský materiál. Revize: - plynové spotřebiče. Prodej, montáž: - vany - sprchové kouty - sanitární keramika. Vodoinstalační práce.

Poradenství, prodej, montáž a servis: - solární systémy (vakuové kolektory) - tepelná čerpadla - kotle, krby, kamna, zásobníky - rekuperace, klimatitzace - izolace - kompletní vytápění RD na klíč - podlahové či stropní topení, radiátory - voda, topení - dotace

Plynoinstalační práce Realizace - solární systémy Realizace - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalační práce

Stavební práce v interiéru i exteriéru: - výškové práce - malířství, natěračství - fasády - rekonstrukce bytů a domů. Dveře: - vstupní, bezpečnostní - plastové, euro, dýha. Okna: - zárubně, parapety - dřevěné schodiště - žaluzie, markýzi - zasklívání balkónů. Potrubí: Strojní čištění potrubí a odpadů.

Firma TDK stavební se sídlem v okrese Vsetín se specializuje na podej nářadí pro sádrokarktonáře, a to včetně potřebného materiálu. Veškeré, námi nabízené, produkty si můžete objednat na našem e-shopu: www.tdkstavebni.cz Dále našim zákazníkům nabízíme také vysoce kvalitní stavební materiály a střešní krytiny, jako je masivní dřevo, kvalitní ...

Prodej: - střešní krytiny - střešní okna - tepelná izolace - okapové systémy - plastové doplňky.

Firma AZS Černoch se sídlem v Lešné v okrese Vsetín se zabývá realizací závlahových systémů, plastovou výrobou a servisem bazénů. Realizujeme závlahové systémy pro fotbalová a golfová hřiště, zahrady rodinných domů, parky a reprezentační prostory. Zakázky závlahových systémů realizujeme kompletně, od návrhu přes projekt, dodávku, údržbu či ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahoviny - koberce - laminátové podlahy, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy. Podlahářské práce: - vinilové podlahy. Prodej: - ekopaliv - dřevěné pelety a brikety.

Naše firma OKNOSTYL group s.r.o. sídlící v Kuřimi se zabývá dodávkou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří, střešních oken, žaluzií a garážových vrat. Působíme v celé ČR. Dodávka, prodej a montáž: - plastová okna, eurookna, hliníková okna, střešní okna - garážová vrata - zimní zahrady - vchodové a posuvné ...