Sanitární výrobky, jako jsou umyvadla, bidety, WC mísy, pisoáry, sprchové vaničky a vany jsou nezbytné na každé toaletě či v koupelně. Sanitární výrobky jsou vyrobeny z odolné keramiky, připravené na odbornou montáž a připojení na vodoinstalaci.

Prodej: - keramika - servisy - přátelské soupravy - hrnky - dochucovací soupravy - džbány - vázy - svícny - popelníky - keramické hodiny a obrázky - miniatury - dárkové předměty - zvonky - pokladničky - plastiky. Pobočka: - COOP MARKET.

Koupelnové studio. Maloobchod, prodej: - obklady, dlažby - sanitární keramika - sprchové kouty RONAL. Rekonstrukce koupelen. Obkladačské a dlaždičské práce. Vodoinstalatérské práce.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Holičství, kadeřnictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, ...

Návrh, prodej: - infrasauny. - zážitkové sprchy. - kneippovy lázně. - odpočívárny. - sauny.

Vzorková prodejna, maloobchod: - obklady, dlažby - sanitární technika - sprchovací kouty - baterie, kuchyňské dřezy - okna, dveře - žaluzie, stínící technika - interiéry.

Koupelnové studio. Prodej, maloobchod: - vybavení koupelen - koupelnový nábytek - sanitární keramika (vany, sprchové kouty, záchody, umyvadla) - obklady, dlažba. Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - interiéry.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Potrubní a pozemní doprava (vyjma ...

Pobočka. Velkoobchod, prodej: - topenářský a vodoinstalatérský materiál - sanitární keramika - kompletní zařízení koupelen.

Montáž - solární kolektory Montáž - podlahové topení Montáž - kotle na tuhá paliva - plynové spotřebiče Výměny otopných těles (včetně přípojek v měďi, železe nebo vícevrstvých trubkách) Montáž - kotle na tuhá paliva Montáž - ohřívače vody Rekonstrukce koupelen Výměna - vodovodní ...