Sanitární výrobky, jako jsou umyvadla, bidety, WC mísy, pisoáry, sprchové vaničky a vany jsou nezbytné na každé toaletě či v koupelně. Sanitární výrobky jsou vyrobeny z odolné keramiky, připravené na odbornou montáž a připojení na vodoinstalaci.

Velkoobchodní a maloobchodní činnost v oblasti sanitární techniky s přednostní orientací na dovoz z Itálie, Španělska, Německa a USA.

Malo i velkoobchod vybavením pro koupelny. Prodej obkladů a dlažeb, van, sprchových koutů, baterií. Kompletní realizace koupelen.

Prodej dlažby, obklady, keramika. České výrobky: - RAKO - Bohemiagres - HOB .

Prodej, dovoz, import: -interiéry veřejných staveb -interiéry letištních hal - check-in, info-desk, info-point, přepážky pasové kontroly ..... -kancelářské objekty -vybavení výrobních závodů -vybavení multifunkčních sálů -divadla a multiplexy -interiéry vysokých škol -hotelové interiéry - recepce, haly, salónky, restaurace, pokoje, ...

Prodej sanitární a zdravotní keramiky: - vany - baterie - sprchové kouty - koupelnový nábytek - instalatérské systémy - obklady a dlažby - tmely - spárovací hmoty - lišty.

Navrhujeme, stavíme a dodáváme zařízení pro wellness a lázeňství v celé ČR. Montujeme přes 30 typů zařízení od sauny po bahenní lázeň pro domácí i veřejné využití. 8 let zkušeností, desítky referencí.

- vodovodní baterie - sanita - sprchové kouty - vany a vaničky - koupelnové doplňky - obklady a dlažby - nábytek.

Prodej rodinných bazénů, bazénového zastřešení a příslušenství či vířivých van. Naše firma Vám nabízí vysoce kvalitní a prověřené: - rodinné bazény - luxusní keramické bazény - plastové bazény - fóliové bazény - bazénové zastřešení - vířivé vany - bazénové příslušenství v dostupných cenových relacích.

INTERNETOVÝ OBCHOD, EOBCHOD, E-SHOP, ESHOP, PRODEJNA NA UVEDENÉ ADRESE Doprava ZDARMA při objednávce nad 20.000, - kč Pro odeslání Vaší objednávky není nutná registrace do naší databáze! VYBAVENÍ KOUPELEN : Prodej koupelnového vybavení.

Dodávky na klíč. - dorma - skleněné dveře - skleněné stěny - sprchové kouty - podlahy a terasy.

Dodává topenářský a instalatérský materiál montážním firmám, převážně z Prahy a okolí, po celé České republice.

E-shop: (Voda - Sanita - Topení - Plyn - Elektro a další zboží pro Váš dům a zahradu) v našem sortimentu naleznete širokou škálu zboží pouze od renomovaných výrobců z ČR a zahraničí. Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného materiálu i realizační firmy.

Vývoj, výroba, prodej: - saunové kamna - saunové kabiny - sauny - finská, bio, vulkán, ruská baňa, kelo, erd - ochlazovací kádě.

Koupelnové studio v centru Prahy. Tým profesionálů komplexně provede realizaci nové koupelny, dle představ zákazníka. Od grafického návrhu, vizualizace na počítače, přes podrobný výběr obkladů a dlažeb, zařizovacích předmětů ve vzorkovně koupelnového studia, až po realizaci na klíč. Toto vše, nebo jen dílčí spolupráce je možná pro zákazníka, ...

Maloobchod, velkoobchod: -instalatérské potřeby -rozvody vody a topení PPR, PE*, CU*, -izolace na potrubí -vodoměry -odpadní potrubí PVC, HT*, venkovní KG -vodovodní baterie PAFFONI, RAF, FARIS, MYJAVA, METALIA, sifony -ventily kulové, pojistné, redukční, radiátorové, plynové -radiátory deskové a trubkové ...

Dodávky a montáže zařízení v oblasti sanitární a vytápěcí techniky s ohledem na ekonomii provozu a životní prostředí.

Prodej vodovodních baterií, sanitární keramiky, instalatérského materiálu, zařízení pro ohřev vody, kompletní sprchový program, splachovací senzory, závěsné komplety, dřezy, vany a topenářský materiál.

Prodáváme a servisujeme sanitární kalová čerpadla SFA SANIBROY. SANIBROY - sanitární kalová čerpadla: - SANIBROY - SANITOP - SANIPRO - SANIPACK - SANIPLUS - SANIDOUCHE - SANIVITE - SANICOMPACT - SANICOMPACT PLUS - SANICOMPACT STAR - SANIBEST. BLANC - sprchové kabiny, kouty a boxy. GRANDFORM - hydromasážní systémy.

Prodej sanitární techniky, obkladů, dlažeb a koupelnových doplňků.

Velkoobchod se sanitárním zařízením.

Prodej keramických obkladů, nátěrových hmot, vodovodních baterií, sprchových koutů, plotů, krbů, sanitární a dekorativní keramiky.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej: - obkladů a dlažeb - kamene - lištový program - tmely - sanitární zařízení - nářadí. Poradenství a návrhy interiérů.

Velkoobchod a maloobchod sanita,voda, topení,plyn,kompletní vybavení koupelen

- vodovodní baterie - zdravotní keramika - vany - sprchové kouty - ohřívače vody - koupelnové doplňky - zrcadla - galerky - plastové potrubní systémy - svářečky - vodoměry - instalatérské potřeby nízké ceny - kvalita - množstevní slevy až 10 % otevřeno : Po - Pá - 8.00 - 18.00 hod.