Radiátory, radiátorové kohouty a ventily, teploměry, manometry, termostatické hlavice, odvzdušňovací ventily, pojistky, expanzní nádoby, kouřovody a mnoho dalších produktů spadá do sekce topenářských materiálů, jež jsou nezbytné nejen při instalaci topení.

Kompletní služby v oboru vodo-topo-plyn -voda,topení,plyn -dodání materiálu -montáž kotlů,kotel na tuhá paliva -plynové i zplynovací -montáž klasické i podlahové topení. - -používané materiály odpadní:HT-KG vodo-topo: plast,železo,hliníkoplast, měď.

Vodo-topo-plyn: -instalatérský a topenářský materiál -vybavení koupelen -sanitární keramiku, vany -sprchové kouty -kotle, radiátory -čerpadla, vodárny -bojlery -krbové kamna -podlahové topení -solární ohřev -centrální vysavače Elektrolux -krbové obestavby Nodpeis.

BK Instal s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a kotlů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej vodo-topo-plyn, sanita, prodej náhradních dílů na plynové a elektrické spotřebiče, prodejem rybářských potřeb. Servis, opravy, regulace a montáže vodo-topo-plyn, montáže solárních kolektorů-zelená úsporám, revize tlakových nádob. Opravy servis značek: DAKON, THERMONA, DESTILA, NEFIT, MORA, BUDERUS, BAXI, ...

Alphasystems s.r.o. se zaměřuje na realizaci chytrých domácností, garážových vrat a montáž nanosítí a měřičů čistoty ovzduší.

Velkoobchod, maloobchod, servis - topenářský materiál - plynoinstalační, vodoinstalační materiál - kotle, radiátory, ohřívače vody

TOP ARMATURY s.r.o. se zaměřuje na prodej radiátorových armatur, vyvažovacích ventilů, příslušenství pro vodu, topení a podlahové vytápění.

Vodo-topo-plyn. Instalatérské služby. Dokanalý servis: -poradenská činnost -bezplatné zpracování nabídky -dodávky materiálu -montážní práce -revize -záruční a pozáruční servis. Další služby: -obkladač, zedník -elektrikář, podlahář -malíř, klempíř -kominík.

Prodej a montáže teplovodního podlahového vytápění, solární techniky a tepelných čerpadel.

VÍT MAKOVSKÝ s. r. o. je firma poskytující kompletní dodávky, montáž vodoinstalací rozvodů z mědi a plastů a pozinkované rozvody Vybavení koupelen: - kompletní vybavení koupelen a sociálního zařízení zřizovacími předměty (ZTI, Saniter) - vířivé vany, sprchové kouty. - rekonstrukce bytových jader Vnitřní kanalizace: - ...

Velkoobchod, maloobchod. Železářství: -spojovací materiál -sporáky, kamna -krbová kamna, krby -stálá výstava krbů od českých a zahraničních výrobců značek -kotle, kotel -žebřík-dřevěný, hliníkový -trezor -drát, pletivo -vodoinstalační materiál -zámek, kování, řetěz -nářadí-ruční, elektrické. Kuchyňské a domácí ...

Obchodní společnost SLOKOV a.s. je český výrobce kotlů na uhlí, dřevo, pelety, elektrokotlů a krbových kamen s více než 50 letou tradicí. Zabýváme se převážně výrobou, prodejem topenářských výrobků. Výroba, prodej: -automatické kotle na pelety Slokov Variant SL12A, SL33A -automatické kotle na uhlí Slokov Variant SL33AU -kotle na uhlí ...

Služby, práce: -velkoobchod, maloobchod -kominictví -plynoservis -prodej komponentů.

Velkoobchod, prodej, servis, oprava, -projekce, poradenství, dodávka a montáž v oboru topení, voda, plyn, vzduchotechnika a klimatizace. Dodávka, montáž VZT jednotky a komponenty všech tuzemských i zahraničních výrobců, dle požadavků Výroba a dodávka VZT potrubí, materiál pozink, ocel, nerez vč. povrchových úprav a izolací. Dodávku a montáž ...

Společnost ENBRA, a.s. nabízí komplexní a profesionální řešení v oblasti vytápění, chlazení, ohřevu i odečtu vody. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry, ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace. Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna.

Elektrické podlahové vytápění a ochranné systémy s topnými kabely značky teplá podlaha. Teplá dlažba. Topné rohože NetT160. Topné kabely LineT10, LineT20 Dotykové termostaty řady Displej. Ochrana vjezdů do garáží topnými kabely. Ochrana okapů a potrubí topnými kabely.

Vodoinstalační materiál, plynová topidla, teplovzdušné jednotky, sporáky, kotel, radiátor, ohřívač, sanitární armatura, sanitární technika: -odpadní trubky - HT a KG systém tvarovek - plastové trubky - plastové fitinky - vodovodní baterie - ohřívač vody - zahradní litinové umyvadlo - radiátor hliníkový ARMAT, Lipovica - otopné ...

Dobráklíma, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací, radiátorů, ventilátorů a dalších produktů.

Revize tlakových nádob, parních a horkovodních kotlů 4.třídy a plynových zařízení (plynovody a spotřebiče plynu).

Velkoobchodní prodej topného materiálu. Elektricke Podlahové vytápění. Regulacní technika Honeywell.

Nabízíme prodej, montaž a veškeré práce spojené s topením, vodou a plynem. Montujeme všechny typy topných těles od radiátorů po tepelná čerpadla, kamery, solární systémy a centrální vysavače.

Velkoobchod, maloobchod, prodej vodoinstalatérského a topenářského materiálu: -potrubní systémy HT+KG+RV firmy Osma, PPr-Ekoplastik, Cu-Supersan a Viega, pozinkované a černé ocelové potrubí, mosazný materiál Viega -izolace potrubí Tubex a Miralon -sanitární keramika Jika, Laufen, Ideal Standart, Keramag, Roca, Senesi -sanitární systémy ...

Rekuperace, průmyslové chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla Vám od prodeje, přes instalaci až po servis zajistí firma MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. se sídlem ve Znojmě. Navrhujeme a realizujeme podlahové vytápění. U každé zakázky vypracujeme zdarma technické řešení a cenovou kalkulaci.

Fotovoltaické systémy. Servis: - plynových kotlů Baxi, Immergas, Thermona, Ariston, Dakon, Buderus, Brotje, Destila, Viessmann. Dále nabízíme montáž klimatizací Midea, Lg, Sinclair - klimatizace - tepelná čerpadla - kominictví.

Společnost Laurens Czech Republic spol. s r.o. se zabývá prodejem a výrobou radiátorů: -koupelnové -designové -litinové retro radiátory -trubkové -široká nabídka ventilů -příslušenství. Radiátorové Štúdio Senec, Slovenská Republika: Fándlyho 1 Senec 903 01 senec@laurensint.com Tel. kontakt +421 904 541 093.