Radiátory, radiátorové kohouty a ventily, teploměry, manometry, termostatické hlavice, odvzdušňovací ventily, pojistky, expanzní nádoby, kouřovody a mnoho dalších produktů spadá do sekce topenářských materiálů, jež jsou nezbytné nejen při instalaci topení.

Sortiment naší firmy jsou plynotěsné a vodotěsné průchodky od 1 do 5 bar pro jakékoliv inženýrské sítě: - kabelové průchodky.

Zastoupení CLAGE a STARMIX pro Českou Republiku. Dovoz, prodej: - elektrické průtokové a zásobníkové ohřívače. Servis, oprava: - ohřívače vody. Prodej: - topné rohože - soklové radiátory - podlahové konvektory - průtokové ohřívače.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn.

Provoz, obsluha, revize: -kotelny -plynová zařízení -tlakové nádoby.

Distribuce, montáž, prodej: -tepelná čerpadla Ivitherm a Lennox Výroba, montáž: -průtokové elektrické kotle -regulační rozvaděče.

Plastová okna a podlahové topení..

Trivero vyrábí designové radiátory do koupelen, reprezentativních místností, moderních i rekonstruovaných budov.

Obchodní a technické oddělení Praha. Velkoobchod, maloobchod: -plynové kondenzační kotle zn. Bergen. -regulovatelný průtokový ohřívač zn. Rinnai.

Firma nabízí: -topenářský a instalatérský materiál renomovaných českých i zahraničních výrobců. Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství: -koupelny -dlažby vnitřní, venkovní -RAKO, CHLUMČANY, Itálie, Španělsko -obklady vnitřní, venkovní fasádní -RAKO, Horní Bříza, Německo, Španělsko, Itálie -sanitární keramika ...

Prodej, montáž: -Prodej Unipe systems dříve Seacompipe. Vytápění s topnými tělesy, jednotrubkový a dvoutrubkový systém přívodů k topným tělesům.Použití rozdělovačů pro přívody k topným tělesům. Podlahové topení, podrobný popis technologie kladení trubek do podlahy, dále výpočty podlahového topení pro různé typy podlah. ...

Výroba a dodávky: -nerezové elektrokotle jsou přímotopné kotle určené pro užití v průmyslu.

Dodávky kotelen a topných systémů na klíč. Solární panely. Firma byla založena r. 1992, původně jako zastoupení německé firmy BAY GmbH, výrobce širokého sortimentu kotlů: - teplovodních - horkovodních - parních.

JUNKERS - značková prodejna a servis. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, konzultace: -kotle plynové, i propan butan: -závěsné -stacionární -bojlery -průtokové ohřívače vody. Ekvitermní a prostorová regulace. Montáže: -plynofikace bytů, domů a jiných objektů -výstavba a rekonstrukce. -ústřední topení ...

Prodej, maloobchod, oprava, servis -hořáky ELCO-KLÖCKNER, HEIZBÖSCH Výroba: -tlumiče hluku

Provádění montáží, rozvodů vody, topení či plynu.

Vyrábíme elektrické průtokové a zásobníkové ohřívače vody, topné panely s akumulací, koupelnové trubkové radiátory a technické keramické díly.

Generální importér řeckého výrobce slunečních kolektorů SIGMA s.a. pro Českou republiku.Solární kolektory pro ohřev užitkové a pitné vody. Prodej nové i použité počítačové techniky: -PC sestavy -notebooky -monitory -tiskárny -komponenty.

Prodej, montáž, servis, projekce v oboru plyn, topení a LTO. Instalatérské práce, elektroinstalace - revize.

Velkoobchod, prodej instalačního a topenářského materiálu: -topení, vytápění, ohřev TUVV teplé užitkové vody, -kotle plynové, elektrické, na tuhá paliva -radiátory článkové, deskové, -expanzomaty -termostatické ventily -sporáky, vestavné spotřebiče -zásobníkové ohřívače TUV* -elektrické, kombinované -stojaté, ...

Projektová a inženýrská činnost: - dodávka a montáž jednoduchých staveb na klíč - montáž tepelných čerpadel - montáž zdravotně-technických instalací.

výrobce a dodavatel kondenzačních a průtokových nástěnných kotlů, dále stacionárních kotlů; palivo zemní plyn, propan a ex.LTO.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Vodovodní baterie - ramínka, sprchové hadice, sprchy, sprchové trysky, flexi kusy, posuvné tyče - výpustě a sifony, keramické hlavy, vršky. Průmyslové armatury: - kulové kohouty - voda, plyn - topení – ventily, regulační ventily, termostatické hlavice, redukce - filtry, koše, klapky - mosazné ...

Velkoobchod s potřebami pro instalatéry: - vodovodní baterie - časové ventily - sprchové hlavice - koupelnový nábytek - sanitární keramika - WC sedátka.