Vodoinstalatérský materiál v podobě pružných hadic, kohoutků, koncovek, hadicových spon, montážního materiálu, nářadí, těsnění a trubek je základem pro vodoinstalatérské práce. Do této kategorie spadá i vybavení koupelen, tedy umyvadla, vany a sprchy.

Půjčovna a prodej elektrického ručního nářadí a příslušenství, železářství a instalatérské potřeby. Jádrové vrtání a řezání do železobetonu a betonu. Půjčování elektrického nářadí značek: - Bosch, Hilti, Makita, Narex, Rubi, Sima, Stihl, Rems, Ridgid, Rothenberger, Fronius, Camac, Perles, NTC, Master, Enar, Kroll, Alko, aj.

Nabízíme instalatérské a topenářské potřeby. Výroba sifonů a flexi hadic. Prodej myjavských armatur a nerezového potrubí.

Internetový obchod, e-shop: - filtrační konvice, lahve na vodu - filtrační patrony - filtry na kohoutek.

Specializovaný dodavatel pro sortiment: - voda - topení - plyn - obklady - sanita.

Italské koupelny. Naše společnost nabízí širokou škálu pruduktů od standardní až po nejnáročněší luxusní nabídku. Doporučujeme Vám navštívit naše studio. Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství:

Revize, rozvody, montáže: - voda, topení, plyn Opravy: - kanalizace, rekonstrukce Dodávka a montáž: - instalatérské potřeby - plynové spotřebiče, topidla, ohřívače - koupelnový nábytek - umyvadla, dřezy, senzory - záchody, bidety.

Výrobce a dodavatel předizolovaného potrubí a příslušenství. Předizolované potrubí se používá pro rozvody tepla, chladu a kondenzátů. Materiály: ocel, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektování, školení, strojní pěnění a montáž elektro spojů.

Koupelnové studio, dodávka dlažeb a obkladů, kompletní vybavení koupelen, sanita, baterie, koupelnové vybavení, koupelnový nábytek - design-zastoupení firem (AeT ITALIA, KOS, LINKI, ZUCCHETTI, SIGNORINI, CALIBE, BRANCHETTI, PORCELANOSA, ATLASCONCORDE, ARMONIE ARTE CASA, a další).

Online prodej v oblasti koupelen. Koupelnové baterie, dřezové baterie, kuchyňské baterie, sprchy, retro koupelny, rustikální baterie, retro nábytek do koupelny, vodovodní baterie

Prodáváme bytové, domovní a průmyslové vodoměry, měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům, pomocný a instalatérský materiál společnosti Slovarm. Také nabízíme magneticko-indukční průtokoměry a zařízení na přenosy stavu vodoměrů. Provádíme i opravy a repase všech typů vodoměrů.

Koupelnové studio. Maloobchod, velkoobchod: - instalatérské potřeby - rozvody vody, plastové, měděné - akrylátové vany - sanitární keramika.

Obchodní zastoupení, velkoobchod: - kulové ventily - rohové, výtokové ventily - mosazné fitinky - rychlospojky - vodoinstalační materiál.

Studio koupelen. Velkoobchodní a maloobchodní prodej, sklad a vzorková prodejna: - koupelny - obklady a dlažby - sprchové kouty - vodovodní armatury - sanitární keramika - návrhy na PC - potrubí - radiátory - plasty - kotle - vany - Cu system. Kompletní sortiment pro instalace a rozvody vody a topení. Nabízíme: - zajímavé ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské. Prodej: - instalatérský materiál.

Prodej - obklady, dlažba - vodovodní baterie - sanitární keramika - sprchové kouty - radiátory - koupelnové doplňky - bojlery, ohřívače - nářadí - lepidla, spárovací hmoty. Dodávky a rekonstrukce koupelen na klíč. Rekonstrukce bytových jader.

Maloobchod, prodej, e-shop: -topenářský materiál -vodoinstalační materiál -vybavení koupelen -kuchyně -dům, zahrada -nářadí

Instalatérská firma. Velkoobchod, montáž: -sifony, odtoky Hutterer a Lechner -protipožární systémy INTUMEX -kanalizační systémy POLOPLAST -voda, kanalizace, topení, plyn -pasivní požární ochrana.

Velkoobchod s materiálem: - topenářským - instalatérským - tepelná čerpadla

Velkoobchod a prodej: - PP-R plastové trubky a tvarovky - mosazné armatury - baterie a doplňky do koupelen - vnitřní kanalizace - sanita - svářečky a nástavce pro čelní a polyfúzní svařování - ostatní.

Generální dovozce - ekologické zařízení ION SCALEBUSTER Úprava vody bez použití chemikálií.

Výrobky pro udržení tlaku v topných soustavách a systémech na pitnou vodu.

Velkoobchod a maloobchod - homologované vodoměry GIOANOLA.