Vodoinstalatérský materiál v podobě pružných hadic, kohoutků, koncovek, hadicových spon, montážního materiálu, nářadí, těsnění a trubek je základem pro vodoinstalatérské práce. Do této kategorie spadá i vybavení koupelen, tedy umyvadla, vany a sprchy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Vodovodní baterie - ramínka, sprchové hadice, sprchy, sprchové trysky, flexi kusy, posuvné tyče - výpustě a sifony, keramické hlavy, vršky. Průmyslové armatury: - kulové kohouty - voda, plyn - topení – ventily, regulační ventily, termostatické hlavice, redukce - filtry, koše, klapky - mosazné ...

Velkoobchod s potřebami pro instalatéry: - vodovodní baterie - časové ventily - sprchové hlavice - koupelnový nábytek - sanitární keramika - WC sedátka.

Prodej: - hydromasážní vany - hydromasážní bazény HOT TUB, BEACHCOMBER - špičkové finské vodovodní baterie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn.

Prodej, oprava, servis: -čerpací technika -instalatérské potřeby Oprava, údržba, čištění: -studní. Studnařské práce.

Velkoobchod a maloobchod. Topení, voda, plyn: - baterie - vany - dřezy - sanitární keramika

Dodávka, montáž a engineering sklolaminátových potrubních systémů a sklolaminátových armatur. Potrubní systémy AMERON, BONDSTRAND, CENTRON, PROTESA, ALFACORE, ALFASAND, STAR, SMITH FIBERCAST Výroba sklolaminátových výrobků a provádění laminačních prací.

Velkoobchodní a maloobchodní činnost v oblasti sanitární techniky s přednostní orientací na dovoz z Itálie, Španělska, Německa a USA.

Dodavatel vodárenského materiálu. Šoupátka, navrtávací pasy, klapky, filtry, montážní vložky, hydranty, opravné třmeny, poklopy, zemní soupravy, trouby z litiny a kameniny. Další průmyslové armatury, hutní a spojovací materiál. Certifikát ISO 9002.

Dodává topenářský a instalatérský materiál montážním firmám, převážně z Prahy a okolí, po celé České republice.

E-shop: (Voda - Sanita - Topení - Plyn - Elektro a další zboží pro Váš dům a zahradu) v našem sortimentu naleznete širokou škálu zboží pouze od renomovaných výrobců z ČR a zahraničí. Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného materiálu i realizační firmy.

Prodej: - průmyslových armatur - vodovodních baterií - zařízení na úpravu vody.

Maloobchod, velkoobchod: -instalatérské potřeby -rozvody vody a topení PPR, PE*, CU*, -izolace na potrubí -vodoměry -odpadní potrubí PVC, HT*, venkovní KG -vodovodní baterie PAFFONI, RAF, FARIS, MYJAVA, METALIA, sifony -ventily kulové, pojistné, redukční, radiátorové, plynové -radiátory deskové a trubkové ...

Prodej vodovodních baterií, sanitární keramiky, instalatérského materiálu, zařízení pro ohřev vody, kompletní sprchový program, splachovací senzory, závěsné komplety, dřezy, vany a topenářský materiál.

Prodej - koupelnový nábytek Prodej - vany - koupelny

Dodávka - vybavení kotelen Pohotovostní a havarijní služba - plynoinstalace Topenářské práce - pohotovostní a havarijní služba Prodej - kotle - radiátory Rekonstrukce koupelen Prodej - průtokové ohřívače Vodoinstalatérství - pohotovostní a havarijní služba

Zabývá se prodejem akrylátových a plechových van a vaniček, plastových a měděných rozvodů vody, odpadních a kanalizačních trubek, koupelnové keramiky, vodovodních baterií, bojlerů atd...

Grafické návrhy - koupelny Prodej - obklady Prodej - stavební chemie Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Prodej - vybavení koupelen (sanitární keramika, vodovodní baterie, ...)

Vodohospodářské stavby Prodej - kanalizační materiál

Rekuperace - efektivní způsob vytápění domu Prodej - topenářský materiál Prodej - vodoinstalační materiál Rekuperace - efektivní způsob větrání

Dodávka - kotle Prodej - bojlery Dodávka - ohřívače vody