Vyberte si ze široké nabídky bytového textilu. Ať už potřebujete bavlněné, flanelové, saténové nebo krepové ložní povlečení, plátěná či napínací prostěradla, přikrývky a přehozy, potahy, deky, koberce nebo záclony či závěsy - vše krásně zútulní Váš domov.

FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodejce bytového textilu ve Zlíně - firma FRANC spol. s r.o. se zaměřuje také na návrhy a vybavení interiéru. Šijeme záclony, závěsy, látkové římské rolety. Součástí zakázky je vyměření, šití a pověšení záclon, závěsů včetně montáže garnýží a finální dekorativní úpravy. Na naší prodejně můžete zakoupit i dekorační látky, deky, přehozy, polštáře, ...
FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
DITA výrobní družstvo invalidů se zabývá výrobou bytového textilu, autopotahů, lehké konfekce, funkčního prádla pro dospělé, dětského a kojeneckého textilu. Naše výrobní družstvo je jediným výrobcem v ČR, který získal licenci na používání termoregulačního materiálu Outlast na dětské oblečení a textil. Naše výrobky pod značkou LittleAngel pro ...

Výroba, e-shop - matrace plněné BIO pohankovými a špaldovými slupkami - relaxační polštářky.

Výroba, internetový prodej, eshop: -textilního zboží: -dětský textil - polštáře a přikrývky do postýlek a kočárků, kojeneckých zavinovaček a baby vaků -bytový textil - hotelový textil - prostěradla, povlečení, přikrývky, polštáře pro mateřské školky - teplákové soupravy, sportovní dresy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - bytový textil - ložní soupravy - deky - záclony - závěsy - ručníky, osušky. Služby - šití záclon a závěsů na míru.

Kamenná prodejna, e-shop: - bytové doplňky, dekorace - bytový textil.

Internetový obchod, e-shop: - ložní prádlo - povlečení.

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - sklo, porcelán, šálky, talíře - kuchyńské potřeby (hrnece, pánve, nože...) - bytové doplňky, dekorace - bytový textil.

Internetový obchod, e-shop: - ložní prádlo - povlečení, prostěradla - chrániče matrací - osušky, utěrky - látkové pleny.

Návrh, šití, montáž: - závěsy, záclony - japonské stěny, římské rolety - přehozy na postel, polštářky - prostírání - dekorování oken.

Produkty pro péči o dítě. - kojenecké polštářky - meditační sedáky - hřejivé polštářky, sáčky - dekorační polštáře

PALIČKA s.r.o. je firma z Prostějova, která se specializuje na výrobu pracovních oděvů z kvalitních tuzemských a dovozových materiálů. Zaměřujeme se především na výrobu pracovních kalhot, kombinéz nebo dámských a pánských košil. V našem eshopu si také vyberete ze širokého sortimentu pracovních pomůcek, ochranných prostředků, obuvi, ...

Vybavení interiérů. Poradenství, prodej, montáž, pokládka, odborné ošetření podlahovin: -plovoucí podlahy-laminátové, dřevěné, korkové -koberce-smyčkové, stříhané, vpichované, kusové, čistící zóny -korek-podlahový, obkladový -PVC a přírodní linoleum-pásy, dlaždice -profilové lišty-přechodové, ukončovací, schodové, ...

Internetový prodej bytových doplňků, ložního povlečení, matrací, roštů, sedacího nábytku, skříní, komod a sestav. Nabízíme police, zrcadla, dekorace, postele, polštáře, přikrývky, křesla, židle, sedací vaky, taburety, stoly, stolky a další.

Dovoz, distribuce, e-shop - bambusové ručníky a osušky - dárkové balení ručníků - froté ručníky a osušky - kuchyňské utěrky a zástěry - deky - dětské osušky a župany.

E-shop, inteernetový obchod - bytový textil - bytové doplňky - autopříslušenství - dárkové a dekorační předměty - čistící a prací prostředky - elektrické nářadí - hry a hračky.

Prodej, e-shop: - dekorace - doplňky - bytový textil - kuchyňské pomůcky - bytový textil - nábytek

E-shop, internetový obchod - župany dámské, pánské, dětské - povlečení - prostěradla, - přikrývky, polštáře - ručníky, osušky - pyžama, noční košile. Osobní odběr - adresa: Brojova 16, Plzeň (velká budova naproti škole).

Dodávka, montáž: - divadelní vybavení, technika - opony, šití opon - ohnivzdorné impregnace textilního vybavení - baletní povrchy.

E-shop: - hračky - bytový textil - dárkové předměty - školní potřeby

Prodej: - bytový nábytek: - poslete z lamina, masivu, čalouněné, obývací sestavy, sedací soupravy, křesla, ušáky, komody, šatníky, noční stolky, police, jídelní stoly, konferenční stolky a další - matrace, rošty - bytové doplňky. Nábytek vám dovezeme až domů a odborně smontujeme.

Eshop, prodej: -kusové i metrové koberce různé kvality a velikostí -podlahové krytiny s možností pokládky -bytový textil: -záclony, závěsy, povlečení, deky, přikrývky pro alergiky -teflonové ubrusy -osušky, ručníky -dámské a pánské svetry, trička, pyžama, noční košile, plavky -spodní prádlo ANDRIE, CORNETTE -povlečení ...

Prodej, eshop: - luxusní dámské, pánské župany - ručníky - osušky Soft Cotton.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - záclony, závěsy.

Výroba, prodej, e-shop: - povlečení - prostěradla - metráž - ručníky, osušky - matrace