Vyberte si ze široké nabídky bytového textilu. Ať už potřebujete bavlněné, flanelové, saténové nebo krepové ložní povlečení, plátěná či napínací prostěradla, přikrývky a přehozy, potahy, deky, koberce nebo záclony či závěsy - vše krásně zútulní Váš domov.

FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodejce bytového textilu ve Zlíně - firma FRANC spol. s r.o. se zaměřuje také na návrhy a vybavení interiéru. Šijeme záclony, závěsy, látkové římské rolety. Součástí zakázky je vyměření, šití a pověšení záclon, závěsů včetně montáže garnýží a finální dekorativní úpravy. Na naší prodejně můžete zakoupit i dekorační látky, deky, přehozy, polštáře, ...
FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodej oblečení, bižuterie, bytového textilu, módních doplňků.

Velkoobchod, maloobchod: - bytový textil.

Prodej: - bytový textil - stínící technika - lamelové dveře - podlahové krytiny - tapety - nábytkové kování - dekorace do bytu.

Čalounictví: -kompletní čalounické práce. Truhlářství: -výroba, kompletní truhlářské práce. Výroba: -zdravotní matrace -celočalouněné válendy s úložným prostorem -dvoulůžka (letiště) na míru s úložným prostorem, postele -sedací soupravy -paravány, zástěny, dělící stěny -rolety. Šití: -anatomické autopotahy. Opravy: ...

Výroba a prodej matrací, postelí, roštů, polštářů a pelíšků pro psy. Nabízíme kvalitní, ekologické a osvědčené výrobky. Výroba na zakázku. Velký výběr různých kombinací rozměrů a materiálů. Prodejny v mnoha městech, doprava po ČR nad 1500 Kč zdarma.

Prodej, e-shop: - povlečení - prostěradla - ručníky a osušky.

Výroba: - péřové přikrývky, polštáře, peřiny, spací pytle. Čištění a praní peří.

Barvení, úprava: -textilní tkaniny.

Prodej: -záclonové tyče, garnyže, rolety -bytový textil.

Specializovaný výrobce a dodavatel fairtrade a biotextilu. Zakázková výroba, dodavatelství a komplexní služby pro ekologicky a eticky orientované textilní projekty. CSR řešení. Výrobky: - povlečení, prostěradla, polštáře a přikrývky - bio pohankovo-špaldový program: polštáře na spaní, cestovní polštáře, meditační polštáře atp. - ručníky, ...

Prodej: - bytový textil - metrový textil - koberce - ložní přádlo - povlečení, prostěradla - závěsy, záclony.

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Prodej: -koberce šíře 2;3;3, 66;4;5m -lino, PVC -zátěžové, kancelářské koberce -levná podlahová krytina -kusové koberce -zbytkové koberce (výrazné snížení cen) -koupelové předložky a rohožky -tapety a samolepící fólie -garnyže, konzoly -stropní kazety -dekorační látky, ubrusovina -záclony, šití záclon. Zprostředkování: ...

Matrace, zdravotní matrace i kvalitní postele, to vše vyrábí a prodává firma Matrace Holeček. Dále nabízí lamelové rošty, lůžkoviny a další příslušenství. To vše samozřejmě v nejlepší kvalitě.

Zabýváme se ručním šitím originálních dámských oděvů a oblečení. V nabídce naleznete především letní dámské šaty a sukně, ale také další módní doplňky. Vyhledávané jsou také ručně šité deky technikou patchwork a autorské fotografie a obrazy.

Výroba a prodej: - zakázkový bytový textil - zakázkové šití pro české firmy (vybavení hotelů a penzionů - přehozy, závěsy, záclony, ubrusy, matracové potahy a další) - strojní prošívání na stroji MECA (práce ve mzdě)-kontinualní do šíře 280 cm - prošev uzavřených vzorů na stroji RESTA do rozměru 300x300 cm - výroba matracových chráničů (i se ...

Velký výběr záclonových a dekoráčních látek. Garnýže různych materiálů a tvarů. Návrhy, zaměření, montáže, odborné šití na zakázku.

Nabízím: - šití dílů a doplňků pro exteriéry a interiéry.

Výroba, prodej: -postele -vodní lůžka -čalounění doplňky -matrace na míru. Oprava a renovace: -starý a starožitný nábytek. Čalounění: -dveří. Oprava: -čalounění. -autočalounění.