Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Spolehlivá firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně Vám zajistí kompletní a profesionální autorizované servisní a obchodní služby v oboru chlazení, plyn a elektro. Také poskytujeme záruční a pozáruční servis bílé techniky, spotřební elektroniky, varné a topné techniky, malých, velkých a vestavěných spotřebičů.

Společnost IZOUN, s.r.o. zajišťuje prodej ručního elektrického nářadí a domácích elektrických spotřebičů značky Bosch.

Výdej zboží objednané přes e-shop, příjem, výdej záručních a pozáručních oprav a náhradních dílů je každý den. Prodejna v samém centru Prahy 1 - Petrské náměstí. Sběrna záručních a pozáručních oprav značky Braun. Specializace na prodej holících strojků Braun včetně náhradních dílů.

Pavel Pokorný se zaměřuje na prodej domácích spotřebičů a elektroniky.

Pozáruční opravy a servis automatických a pákových kávovarů různých značek, prodej nových a repasovaných kávovarů, značkových káv a rumů provádí společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů provozující i e-shop a prodejny v Olomouci a v Brně.

Společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů, která se zaměřuje na opravy a servis pákových a automatických kávovarů, prodej a zapůjčování repasovaných kávovarů na svých pobočkách v Brně a Olomouci provozuje také e-shop s kávou, speciálními rumy, náhradními díly a doplňky ke kávovarům. Náhradní díly a doplňky jsou vhodné pro kávovary Jura, Bosch, ...

CoffeeHelp - Servis kávovarů je pobočkou společnosti Espresso Emergency s.r.o. v Brně, která se zaměřuje na záruční a pozáruční opravy pákových a automatických kávovarů různých značek, prodej repasovaných kávovarů a na provozování e-shopu s kvalitními kávami, rumy a příslušenstvím. Servis a opravy provádí pobočka CoffeeHelp - Servis kávovarů ...

Servis, opravy praček - záruční i pozáruční servis.

Prodej, servis: -elektrospotřebiče -videa, magnetofony, CD-přehrávače -elektronika -televize -svítidla Komponenty pro televizní, video a audio rozvody. Pronájem, půjčování-televize. Montáž: -satelitní rozvody. Půjčovna plošin.

Pozáruční servis domácích elektrospotřebičů. Opravuji pračky, sušičky, myčky, sporáky, vestavěné trouby a varné desky. Kontakt na servis jen telefonicky a to v pracovní dobu! Pozor na nově vzkříšené značky zkrachovalých výrobců, nemusí jít opravit (Made in China, PRC). Neopravuji myčky Bosch, Siemens, Gorenje, .... vše viz. info. na ...

Firemní zastoupení, záruční i pozáruční servis: -ETA. Prodej: -elektrospotřebiče -instalační materiál -moderní křišťálová svítidla.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, ...

Společnost MARO trade s.r.o. je jedním z největších českých prodejců informačních technologií a elektroniky.

Montáž, servis, opravy: -chladírny, mrazírny -chladící vitríny, boxy -výčepní stolice -klimatizace. Servis: -domácí chladící zařízení chladničky, ledničky, mrazničky značek GORENJE, ZANUSSI, ARDO, TOMSON-CALEX, ELEKTROLUX, AEG, PERFEKT, LIEBHERR, ARISTON, INDESIT.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -chladničky -chladící boxy -mrazničky -ledničky -pračky -sušičky -audio-video -tv -videa -hi-fi -CD přehrávače

Maloobchod, prodej, velkoobchod, dodávky: - elektrické spotřebiče - elektronika - vestavěné spotřebiče - sáčky do vysavačů K&M. Síť maloobchodních prodejen. E-shop.

Maloobchod, prodej: -centrální vysavače HUSKY. Výroba: -elektronky -elektronické součástky.

Malobchod, prodej: -nářadí -elaktroinstalační materiál -elektrospotřebiče -průmyslové zboží.

REPOSITORY s.r.o. se zaměřuje na prodej elektroniky, mobilů, televizorů, ledniček, praček a mnoho dalšího.

Servis a revize svářecích zařízení, elektroinstalace, revize elektrospotřebičů, poruchová služba.

Nabízíme široký sortiment vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy, volný čas atd...

Maloobchod, prodej: -elektrické spotřebiče.

Zámečnictví, nástrojářství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství

Prodej, servis a opravy: -elektrospotřebiče -plynospotřebiče -vysavače -sporáky -myčky -mikrovlné trouby -vestavěné spotřebiče -automatické pračky -kuchyňka -nádobí -náhradní díly -filtry -instalační materiál -baterie.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -spotřební elektronika -kuchyňské spotřebiče -audiovizuální elektronika.