Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

E-shop: - kuchyňské potřeby - nádobí - kuchyňské spotřebiče

Prodejna elektro prodej a servis bytových klimatizací tepelná čerpadla chladicí a mrazicí technika boxy pro zemřelé revize chladicích jednotek Naše firma sídlí v Kutné Hoře, nicméně chladicí i mrazicí techniku montujeme nejen v České republice, ale po celém světě.

Servis: - automatické pračky - myčky - lednice - sporáky - bojlery - vysavače - kumulační kamna.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospořebiče -veškerá elektronika -bílá technika.

Prodej: - spotřební elektronika - televize - PC a příslušenství.

Internetový obchod kepasa.cz nabízí „vše pro ty, kteří preferují zdravý životní styl“. V nabídce se nachází ekologické domácí přístroje a spotřebiče, ekodrogerie, přírodní biokosmetika, doplňky stravy, zdravá výživa a mnoho dalších produktů. Náš sortiment neustále rozšiřujeme o nové produkty a služby. Zákazníkům se snažíme poskytovat komplexní ...

-Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního ...

Kompletní realizace bazénů, vířivých van, roletových krytů, zastřešení a obkladů. Prodej stavební chemie. Revize spotřebičů.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče (mrazáky, chladničky, pračky, sporáky, myčky, přímotopy, vestavěné spotřebiče, vysavače, digestoře) -elektronika (audio, video, televize).

Maloobchod, internetový obchod, prodej: -domácí spotřebiče. -mobilní telefony. -notebooky. -spotřební elektronika.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a ...

Maloobchod, prodej: -elektronika, -domácí spotřebiče.

Opravy, pronájem, půjčovna, prodej i na splátky: -automatické pračky -mikrovlnné trouby -televizory.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Velkoobchod s elektrickými přístroji pro domácnost včetně rozhlasových a televizních přístrojů.

Prodej filtračních konvic - výrobky Brita speciálně pro český trh - konvice - filtry

Prodej: - elektrospotřebiče - výpočetní technika.

E-shop, internetový prodej, obchodní dům: - elektronika - elektrospotřebiče - počítače - fotoaparáty - videokamery - zahradnické potřeby - kutilské potřeby.

Pantin s.r.o. je obchodní společnost, která rozšířila v roce 2003 svou specializaci v oblasti elektro i o přímý dovoz různých produktů, především drobných domácích spotřebičů..

Prodej a zásilková služba: -elektrospotřebiče i náhradní díly -elektroinstalační materiál -elektronika -elektrické sporáky -elektrické ohřívače vody -svítidla.

Prodej a servis: -elektrospotřebiče -elektronika převážně pro domácnost.

Eshop prodej fotoaparátů, navigací, MP3 a autorádií.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: -káva -kávovary

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče