Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Prodej: - domácí spotřebiče - spotřební elektronika.

Prodej: - chladničky a mrazničky - pračky a myčky - elektrospotřebiče.

Prodej: - televizory - radiopřijímače - videorekordéry - ledničky - pračky - kuchyňské spotřebiče. Prodej i na leasing. U nás zakoupenou elektroniku naše firma servisuje.

Nabízíme prodej domácích spotřebičů značek ETA, Zelmer, Philips, Braun.

Prodej elektrospotřebičů a nádobí.

Společnost Karma je největším výrobcem konvenčních plynových kamen v České republice. Nabízíme široký sortiment: - v oblasti kuchyňských spotřebičů - plynového vytápění - klimatizací a ohřevu vody - v sortimentu konvenčních plynových kamen. Prodej, servis: - myčky nádobí - varné desky - vestavné trouby - vestavné sporáky - ...

Plynoservis. Opravy a prodej: -plynospotřebičů Revizní činnost. Projekční činnost a zhotovení technické dokumentace pro plynové zařízení.

Prodej: - elektroinstalační materiál, - elektrospotřebiče pro domácnost.

Projekce a poradenství - elektroinstalace Poskytuje - komplexní služby v oblasti elektroinstalačních prací na klíč včetně revizí, projekce, poradenství a realizací Prodej, maloobchod, montáž a servis - centrální vysavače HUSKY

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -elektrospotřebiče.

Záruční a pozáruční servis: - kotle a plynové spotřebiče.

Firma BEAM ČR vstoupila na český trh v roce 1997 jako výhradní dovozce centrálních vysavačů značky BEAM pro českou a slovenskou republiku. Za více jak 14let působnosti si získala pevné místo na trhu s více jak 80 obchodními zástupci po celé republice. Výhradní dovozce centrálních vysavačů značky BEAM ELECTROLUX pro českou a slovenskou ...

Prodej vysavačů, extraktorů a mycích strojů pro čištění koberců. Zastoupení firem Lindhaus a Santoemma.

Prodej a servis: - automatické pračky - myčky nádobí - chladničky, mrazničky.

Maloobchod: - televize - videa - videopřehrávače - rádia - magnetofony - satelity - antény - antenní zesilovače - součástky pro amatéry - náhradní díly. Opravy veškeré spotřební elektroniky.

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -spotřební elektronika. Prodej, maloobchod, servis, oprava: -počítače.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - elektrospotřebiče - elektronika.

Centrální vysavače značek: - Husky - Duovac - Disan. Shozy prádla Artox. Centrální vysavače pro: - rodinné domy - byty - kanceláře. Vlastnosti: - vhodné pro alergiky - nevíří prach - jsou tiché - snadno se obsluhují - přímo vysávají vodu. Dodávky na klíč v celé ČR. Systémy Husky H2O, s přímým splachováním do kanalizace.

Opravy: -elektrospotřebiče pračky, myčky, sušičky, sporáky, vysavače, kuchyňské roboty, fény, žehličky, mikrovlnné trouby, kávovary a další. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -chladicí technika, ledničky, mrazáky.

Prodej, oprava: - elektrospotřebiče.

Prodej, servis a opravy: - domácí spotřebiče.