Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Dodavatelská činnost: -vzduchotechnika -klimatizace -měření a regulace -přímotopné elektrické vytápění.

Velkoobchod, maloobchod, servis, prodej: -plynové kotle VAILLANT -čerpadla tepelná -izolace tepelné. Měření tepla, regulace.

EN ISO 9001:1994, 9001:2000. Návrh, kompletní dodávka a servis vzduchotechnických zařízení, včetně provádění souvisejících technických měření. Kompletní dodávky vzduchotechniky v oblasti klimatizace, větrání, odsávání a filtrace, kompletace se systémy chlazení, měření a regulace. Projekce, dodávky, montáž, servis, měření ...

Tepelná čerpadla: -kompletní dodávky tepelných čerpadel vzduch - voda. Chladničky: -prodej a opravy chladniček Whirpool, Electrolux, AEG. Celý sortiment klimatizací je možné dodat i v provedení s tepelným čerpadlem typu vzduch - vzduch.

Prodej, montáž, servis: -chlazení a klimatizace -mrazící, chladící zařízení, technologie -tepelná čerpadla-opravy -servis autoklimatizací. Návrhy, servis klimatizace. Značkový servis Whirpool.

Velkoobchod: -elektrická topná tělesa -průtokové ohřívače a bojlery -klimatizační a ventilační jednotky -odsavače par -žárovky, zářivky, výbojky, svítidla OSRAM -baterie, svítilny -plynové kotle, plynové ohřívače vody.

Montáže, instalace, rozvod, oprava, dodávky: -vodoinstalace, topení, plyn -teplá, studená voda -zařizovací předměty zdravotechniky -vodoměry teplé, studené vody -ústřední vytápění v klasickém provedení -ústřední topení -potrubí z umělé hmoty, měděné potrubí -ústřední podlahové vytápění -potrubí z umělé hmoty -podlahového ...

Projektování vzduchotechniky: -větrání, klimatizace, odsávání, hluk ve vzduchotechnice.

Výroba, dodávka, montáž, projekce: -vzduchotechnika -průmyslové objekty -hotely a restaurace -prodejny a sklady -čisté provozy-nemocnice, školy, sanatoria -truhlářské provozy -zemědělské farmy -obilní sila -potrubí pro vzduchotechniku -vzduchotechnické příslušenství -klapky, žaluzie, šoupátka, hlavice -stříšky, ...

Výroba, prodej, servis a montáž: - zařízení pro ekologii, čištění a úpravu vzduchu a plynných médií. Nabídka ventilátorů, potrubí a příslušenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vysavače cyklonové DYSON -centrální vysávací systémy -čističky vzduchu BONECO -zvlhčovače vzduchu -klimatizace -digitální tlakoměry, teploměry, vlhkoměry -odvlhčovače -průmyslové vysavače -půjčovna na uvedený sortiment.

Služby: -revize filtroventilačních zařízení v úkrytu -opravy filtroventilačních zařízení a všech komponentů s ním spojených -funkční zkoušky dle předpisů jednotlivých FVZ -montáž FVZ -dodávka FVZ a veškerého zařízení i vybavení úkrytů v souladu předpisem -tlakovou zkouška -zkoušku plynotěsnosti úkrytu ...

Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické komponenty Návrh, prodej a montáž: -vzduchotechnika, klimatizace a rekuperace -univerzální systémy na provzdušňování obilí a semen podlahovými rošty Služby: -přímý dovoz a servis klimatizačních jednotek TOSHIBA.

Velkoobchod, prodej: -vzduchotechnika -klimatizace -ohebné potrubí a příslušenství -ventilátory -import.

Výroba, montáž, servis: -vzduchotechnika.

Výroba, prodej: -kovovýroba. Projekt, výroba, montáž, servis: -vzduchotechnické potrubí a příslušenství. Dodávka spojovacího a těsnícího materiálu. Možnost dopravy.

Služby-řemeslo: -opravy ledniček a mrazáků v domácnosti -montáž a opravy chladícího a klimatizačního zařízení -servis, opravy dojícího zařízení.

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

Velkoobchod, prodej: -vzduchotechnika -izolační materiály tepelné -ocelové konstrukce -projekce, realizace, servis.

Prodej - kancelářské sponky Servis - kancelářské sponkovačky Servis - sponkovačky - hřebíčkovačky Prodej - spojovací materiál (páskované hřebíky, průmyslové spojovače, ...) Prodej a servis - kompresory Prodej - vzduchotechnický spojovací materiál

Dodávka - vzduchotechnika Výroba - vzduchotechnika

Čistírna odpadních vod Dodávka - provzdušňovací systémy pro čističky

Montáž,servis: -klimatizace -vzduchotechnika -revize pro požární klapky.

Čistírna odpadních vod Měření a regulace Výroba - jednoúčelové stroje Montáž - klimatizace Montáž - vzduchotechnika