Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb. Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků.

Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Poskytujeme mnohaletou tradici, zkušenosti a spolehlivost v prodeji sortimentu krbových, kachlových, litinových kamen, krbů, krbových vložek, kouřovodů a veškerého příslušenství a materiálu i pro kamnáře - grenaisolové desky, hafťák, lepidla, teplovzdušné rozvody atd .Samozřejmostí je i odborné poradenství a instalace.
Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Prodej: -kanadská krbová litinová kamna -krbové vložky značky HERITAGE, PACIFIC ENERGY, JOTUL, TURBO FONTE, SEGUIN DUTERIEZ, BLANZEK, BODART&GONAY -krbové šamotové vložky Kobok, litinové vložky Blanzek, vložky Spartherm -dodávka materiálů na obestavbu krbu -kouřovody k připojení krbových vložek a krbových kamen, vč. komínových redukcí ...

Kamnářské práce, stavba: - krby, kamna

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahradní technika -krbová kamna.

Prodej: - železářství - krbová kamna a sporáky - krbové vložky - krbová kamna s výměníkem - kuchyňské potřeby - jizdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Nabízíme výrobky a služby v oblasti kominictví. Dodáváme kamna, krbové vložky a nerezové komíny. Provádíme vyvložkování komínů.

realizace - kamna - krby - kachlové sporáky, pece - příslušenství ke kamnům a krbům

Intenetový obchod s kamnářským sortimentem Sklo pod kamna Žáruvzdorné sklo Rošty a pláty Šamotové desky a cihly Komíny a komínové vložky Kouřovody Kamnářský sortiment

Prodej: -železářské zboží -kotle, kamna, krbová kamna, krbové vložky -sporáky na tuhá paliva.

Stavba, výstavba: - pískovcové krby - mramorové krby - cihlové krby - kachlové krby - fasádní krby - nerezové krby - zahradní krby - pokojová kamna - kuchyňská kamna. Výroba, dodávka, montáž: - krbová kamna - krbové vložky - nerezové komíny.

Výroba: - kachlová kamna - sporákové kování pro kachlová kamna-5 typů - doplňky pro kachlová kamna - litinová, skleněná a krbová dvířka - stolové kachlové sporáky.

Kamnářství. Návrhy, výroba a montáže: - krby teplovzdušné, teplovodní HEIN - kachlová kamna HEIN - venkovní krby - sporáky. Grafické návrhy v 3D.

Firma 24 mall s. r. o. se zabývá prodejem i stavbou krbů a kamen. Zajistíme realizaci a návrh kompletních krbů na klíč. Široký sortiment také naleznete v našem internetovém e-shopu, který je zaštítěn kamenným obchodem se sídlem v Opavě. U nás máme vše nejen pro stavbu krbu, ale také pro jeho údržbu. Samozřejmostí jsou také různé doplňky ke ...

Prodej - bezkomínové krby - uhlí - palivové dřevo - brikety.

Stavba kamen a krbů: - teplovzdušné krby - teplovodní krby - kachlová kamna - hypokaustová kamna - zahradní krbové sestavy - pizza pece. Stavba a vložkování komínu.

Celokovové krby pro mnohoúčelové využití: - krb zahradní - krb rohový - krb maxi.

Prodej Aku, elektrického, ručního nářadí, široký sortiment nářadí pro všechny profese pro hobby i profesionální použití. Ruční nářadí asist, Brusky, pneumatické kladivo, vrtačky, hoblovačky, pily, hoblíky, elektrické navijáky, frézky, tavné pistole.

Naše společnost vznikla roku 2004, navázali jsme na činnost společnosti ZEPOL osiva s.r.o. Roku 2008 jsme rozšířili naše služby o maloobchod se zahrádkářskými a chovatelskými potřebami, dekorativní výrobu pro zahrady, výstavbu zahradních jezírek a prodej ekologických pelet a briket. Dekorace a zahradní krby Dodávka a montáž designových ...

Haus Spenzi market z Třebíče je společnost zaměřená na velkoobchodní a maloobchodní prodej zahradní a sanitární techniky, elektrického i ručního nářadí, obkladů, dlažby, sanity a všeho pro Váš dům, zahradu, stavbu a dílnu.

Hlavní činností naší firmy je nákup dřeva dále pak jeho zpracování na pile a prodej řeziva. Vyrábíme veškeré stavební řezivo a sušíme ve vlastních moderních sušárnách. Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: -OSB desky a jejich levnější alternativy -laminátové podlahy nejrůznějších dekorů -plovoucí podlahy -palubky a ...

Internetový obchod s topenářským a vodoinstalačním materiálem. Prodej krbů, kamen, sporáků, kouřovodů, kotlů, venkovní a vnitřní kanalizace, venkovního a vnitřního vodovodu.

Firma se zabývá zpracováním kamene. Výroba kamenných obkladů, dlažeb, schodů, parapetů venkovních i vnitřních krbů.

Prodej: - tepelná čerpadla vzduch/voda, ZÁUKA 7 let -výhradní zastoupení HKS Lazar pro ČR a SR: -automatické kotle na uhlí - automatické kotle na pelety - dřevozplynující kotle na dřevo - krbová peletová kamna -prodej topného oleje (ELTO, LTO, TOLEX) -prodej a pronájem mobilních kotelen COMPACT teplovodní (mobilní kotelna, ...