Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb. Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků.

Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Poskytujeme mnohaletou tradici, zkušenosti a spolehlivost v prodeji sortimentu krbových, kachlových, litinových kamen, krbů, krbových vložek, kouřovodů a veškerého příslušenství a materiálu i pro kamnáře - grenaisolové desky, hafťák, lepidla, teplovzdušné rozvody atd .Samozřejmostí je i odborné poradenství a instalace.
Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Kominictví. Stavba krbů. Vložkování, frézování komínů.

Prodej, e-shop: - armatury - bojlery a ohřívače - čerpací technika - koupelny - kotle, krby, kamna - nářadí - otopná tělesa koupelnová - plyn - podlahové vytápění - radiátory - termostaty a regulace - trubky - tvarovky - vodoměry.

Prodej, internetový prodej: -krbová kamna Nordica -kuchyňské sporáky Nordica -krbové vložky Nordica -příslušenství ke krbovým kamnům -kotle na tuhá paliva -kotle s ručním přikládáním -automatické kotle na tuhá paliva -automatické kotle s připojením na internet -přestavbové sady Benekov -dotované kotle

Prodej, internetový prodej: -krbová kamna Nordica -kuchyňské sporáky Nordica -krbové vložky Nordica -příslušenství ke krbovým kamnům -kotle na tuhá paliva -kotle s ručním přikládáním -automatické kotle na tuhá paliva -automatické kotle s připojením na internet -přestavbové sady Benekov -dotované kotle.

Plynoinstalační práce. Revize. Topenářské práce Prodej, montáž - krby - kamna - topenářský materiál. Revize: - plynové spotřebiče. Prodej, montáž: - vany - sprchové kouty - sanitární keramika. Vodoinstalační práce.

Prodej: - krbové vložky a krbová kamna - příslušenství - krbové nářadí. Služby: - instalace krbových vložek a krbových kamen - realizace krbů na klíč - zahradní krby - servis. Zpracování: - technické návrhy - projekty krbu. Zakázková výroba: - kamenné a dřevěné prvky.

Služby, práce, projekce, rekonstrukce, dodávka, montáž: - výstavba rodinných domů - kompletní řešení topení - tepelná čerpadla - obkladačské práce. Prodej: - krby, kamna - krbové vložky.

Prodej, dodávka, montáže, instalace, realizace, servis: -domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody, voda -TOPO, topení, podlahové vytápění -PLYNoinstalace, instalace plynu, servis plynových spotřebičů -plynových spotřebičů -solární panely, kolektory -rozvody potrubí - ocel, měď a plast -vodárny, ...

Velkoobchod, maloobchod. Železářství: -spojovací materiál -sporáky, kamna -krbová kamna, krby -stálá výstava krbů od českých a zahraničních výrobců značek -kotle, kotel -žebřík-dřevěný, hliníkový -trezor -drát, pletivo -vodoinstalační materiál -zámek, kování, řetěz -nářadí-ruční, elektrické. Kuchyňské a domácí ...

Obchodní společnost SLOKOV a.s. je český výrobce kotlů na uhlí, dřevo, pelety, elektrokotlů a krbových kamen s více než 50 letou tradicí. Zabýváme se převážně výrobou, prodejem topenářských výrobků. Výroba, prodej: -automatické kotle na pelety Slokov Variant SL12A, SL33A -automatické kotle na uhlí Slokov Variant SL33AU -kotle na uhlí ...

Výroba a prodej: - krbová kamna - krbová kamna s výměníkem - krbové vložky - krbové sestavy - peletová kamna

Společnost ENBRA, a.s. nabízí komplexní a profesionální řešení v oblasti vytápění, chlazení, ohřevu i odečtu vody. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry, ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace. Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna.

DUFA kamna, s.r.o. se zaměřuje na prodej různých druhů kamen, kamnových vložek, kotlů a sporáků.

Prodej: - kanadská krbová kamna - krbové vložky

Prodej: - krbové vložky - krbová kamna - kachlová kamna - krbové mřížky.

Prodej, servis: - teplovodní, teplovzdušné krby - krbová kamna - sporáky - bio krby - kotle na pelety.

Ing. Petr Vávra se zaměřuje na prodej krbových, litinových, teplovzdušných, kamnových a dalších kamen, krbových vložek a kotlů.

Prodej: - příslušenství pro vodo - topo - plyn - kamna, krby - vybavení koupelen.

Internetový obchod s biokrby: - nástěnné biokrby - volně stojící biokrby - vestavné biokrby Na našem e-shopu je také možné zakoupit: - dekorační polínka - aromata - reflexní ohniska - biolíh

E-shop, prodej: - topení - komínové příslušenství - cirkulárky a příslušenství - vysokotlké čistící stroje - podlahové mycí stroje - vysavače - autokosmetika

Zabýváme se stavbou a opravou krbů, kachlových sporáků a kamen. Hřející krby provádí i stavbu komínů, jejich kontrolu popř. vyvložkování.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej hutních, železářských, a svařovacích produktů zajišťuje v okolí Třebíče, Jihlavy, Telče a Třeště firma TRADE LUKÁŠ s.r.o. Prodává široký sortiment stavebního, instalatérského, topného, sanitárního materiálu a keramiky.

Prodej akumulační nádrží a kotlů na tuhá paliva - akumulační nádoby - kotle na pevná paliva - automatické kotle - krby, kamna - štěpkovač, špalíkovač Šátková

Krby. Zateplování - kontaktní nebo bezkontaktní EKORAW - stavby - rodinné domy - budovy. Schodiště. Sádrokartony. Zemní práce - výkopové práce. Rekonstrukce - obklady - dlažby. Realizace a rekonstrukce - RD. Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra.

Firma KA - TOP s.r.o. se ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej veškerého topenářského a vodoinstalatérského materiálu pro firmy, řemeslníky a domácí kutily. Současně prodáváme krby, krbová kamna, sporáky, kouřovinu a náhradní díly. Nabízíme také vybavení koupelen a ohřívače vody ...