Hradil Pavel

Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb. Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků.

Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Poskytujeme mnohaletou tradici, zkušenosti a spolehlivost v prodeji sortimentu krbových, kachlových, litinových kamen, krbů, krbových vložek, kouřovodů a veškerého příslušenství a materiálu i pro kamnáře - grenaisolové desky, hafťák, lepidla, teplovzdušné rozvody atd .Samozřejmostí je i odborné poradenství a instalace.
Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - solární panely Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Dodávka a montáž - radiátory Dodávka a montáž - kotle na tuhá paliva Vodoinstalační práce

Kamnářství. Návrh, výstavba, montáž: - nové krby, kamna, pece. Dodávky: - kamna, krbové vložky a jiné vytápěcí systémy. Prodej, E-shop: - krby, kamna - krbové vložky - krbové nářadí - krbové doplňky. Štukatérství. Výzdoba: - interiéry, fasády. Výroba: - balustrády, sloupy.

Společnost FIRE4YOU s.r.o. se zabývá renovacemi a záchraně starých litinových kamen.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Kominictví. Stavba krbů. Vložkování, frézování komínů.

Prodej, internetový prodej: -krbová kamna Nordica -kuchyňské sporáky Nordica -krbové vložky Nordica -příslušenství ke krbovým kamnům -kotle na tuhá paliva -kotle s ručním přikládáním -automatické kotle na tuhá paliva -automatické kotle s připojením na internet -přestavbové sady Benekov -dotované kotle.

Prodej: - krbové vložky a krbová kamna - příslušenství - krbové nářadí. Služby: - instalace krbových vložek a krbových kamen - realizace krbů na klíč - zahradní krby - servis. Zpracování: - technické návrhy - projekty krbu. Zakázková výroba: - kamenné a dřevěné prvky.

Ing. Petr Vávra se zaměřuje na prodej krbových, litinových, teplovzdušných, kamnových a dalších kamen, krbových vložek a kotlů.

E-shop, prodej: - topení - komínové příslušenství - cirkulárky a příslušenství - vysokotlké čistící stroje - podlahové mycí stroje - vysavače - autokosmetika

Kamnářství. Návrhy, realizace: - stavby krbů - vnitřní krby v rustikálním, moderním a stylovém provedení. Prodej: - krbové vložky - litinové a kombinované - krbová kamna - kotle včetně příslušenství - lovecké trofeje, svíce. Ubytování: - luxusní chata Palkovice - Myslík - chata Skřečoň - apartmány Bílý Kříž, Tvrdošín - ...

Výroba: -kachlová kamna Stavba, výstavba, realizace: -rodinné domy -bytová výstavba -nebytová výstavba -rekonstrukce

Výroba: - kachle a kachlová kamna - keramika, tradiční akumulační kamna, krby, kachlové sporáky, teplovodní výměníky.

Návrhy, realizace, dodávka, prodej, montáž: - teplovzdušné a teplovodní krbové sestavy (systémy vytápění) - krbové vložky: - STEKO, BeF, SUPRA, Laudel Cheminees, Fabrilor, Bodart&Gonaz - tuzemské a zahraniční výrobky - kompletní obezdívky: - krbové vložky, krbová kamna, kachloví. Montáž: - otevřené vnitřní i venkovní krby a ...

Výroba, montáž, prodej: - okna, dveře-plastová, hliníková, dřevěná - zastoupení firmy VEKA. Návrh, realizace: - krby-vnitřní, venkovní. Zelená úsporám.

Prodej, maloobchod: - kamna - teplovzdušná, kachlová - krby - sporáky.

Art Beton s.r.o. je česká firma specializující se na výrobu betonových prvků, které lze využít nejen do zahrad, ale také pro silniční a pozemní stavitelství nebo pro vybavení obcí a měst. Dále také vyrábíme betonové pingpongové stoly vhodné pro sportovní hřiště. Sídlo firmy naleznete na adrese Životice u Nového Jičína 108. Výroba, atypická, ...

Prodej: - krbová kamna - krbové vložky - krby.

Krby Kunc. Komplexní služby v oblasti kamnářství: - kachlová kamna a sporáky - teplovzdušné krby - rozvody vzduchu - venkovní krby a udírny. Opravy, rekonstrukce a renovace: - historické kachlové kamna, krby a příslušenství. Prodej: - krbové vložky a příslušenství.

Stavební činnost: - rodinné domy - dřevostavby - rekuperační jednotky JABLOTRON - výstavba akumulačních kamen.

Pobočka. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - stavebniny - pojiva-suché směsi, zdící, zateplovací a kanalizační materiály, stavební chemie a nářadí - pevná paliva - hnědé a černé uhlí, koks, brikety - zahradní architektura a doplňky - krby, ploty, obklady, zahradní nářadí.

- stavba venkovních a vnitřních krbů - 3D návrhy krbů a interiérů - rekonstrukce - exteriéry a interiéry - kontrola, čištění, stavby a opravy komínů

Kotle pro domácnost i průmysl Český výrobce litinových kotlů, interiérových kamen a radiátorů s tradicí od roku 1888. Vyrábíme automatické kotle na tuhá paliva. Dále pak kondenzační a plynové kotle, akumulační nádrže, ohřívače vody, krbová kamna, peletová kamna a litinové radiátory se zárukou 20 let.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, e-shop: - vzduchotechnika - teplovzdušné vytápění - flexo potrubí, spiro potrubí, čtyřhranné potrubí vše vč. doplňků a tvarovek - bio krby - krby - krbový ventilátor - krbová mřížka - komínový systém - krbová vložka - krbová kamna - krbová obestavba - krbové nářadí - krbové ...