Hradil Pavel

Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb. Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků.

Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Poskytujeme mnohaletou tradici, zkušenosti a spolehlivost v prodeji sortimentu krbových, kachlových, litinových kamen, krbů, krbových vložek, kouřovodů a veškerého příslušenství a materiálu i pro kamnáře - grenaisolové desky, hafťák, lepidla, teplovzdušné rozvody atd .Samozřejmostí je i odborné poradenství a instalace.
Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Prodej, velkoobchod. Francouzské krby: - kamenné krbové sestavy od předních francouzských firem RENÉ BRISACH a CHAZELLES - od supermoderních až po rustikální, z cca 20 druhů materiálů (provensálské vápence bílé i žluté, štípané mramory atd.) - krby na zakázku. Mramorové krby od španělské firmy ARRIAGA: - fasádní celomramorové krby ...

Poskytujeme stavbu atypických teplovzdušných krbů včetně krbových vložek i příslušenství. Krby: - elektrické krby - krbová kamna - krbové vložky - krbové nářadí.

Vývoj, výroba, prodej: - saunové kamna - saunové kabiny - sauny - finská, bio, vulkán, ruská baňa, kelo, erd - ochlazovací kádě.

Plynové kotle a ohřívače vody Vaillant. Prodej, montáž, opravy, servis.

Kompletní realizace: - teplovzdušné krby - teplovodní krby - otevřené krby.

Stavba a prodej: - krby, kachlová kamna - krbová kamna - prodej dílů.

Velkoobchodní prodej - černé a hnědé uhlí - koks Nákup a prodej - pevná paliva

Prodáváme kotle na dřevo Fröling - ekologické a úsporné topení dřevem a biomasou (štěpka, pelety). Vhodné pro vytápění rodinných domů i průmyslových podniků. Dodáváme: - krbové dřevo - štěpku - peletky.

ČSN EN ISO 9001:2001 Teplovzdušné krby: -výroba, prodej 41 typů krbů s prosklením: -čelním rohovým, ze tří stran, panoramatickým, obloukovým, šípovým, průhledovým -provedení: -litina, ocel-litina, ocel-šamot, ocel-litina-šamot -vlastní konstrukční řešení a výroba krbů včetně výměníků teplé vody -krby, automatické dveře -prodej ...