Hradil Pavel

Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb. Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků.

Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Poskytujeme mnohaletou tradici, zkušenosti a spolehlivost v prodeji sortimentu krbových, kachlových, litinových kamen, krbů, krbových vložek, kouřovodů a veškerého příslušenství a materiálu i pro kamnáře - grenaisolové desky, hafťák, lepidla, teplovzdušné rozvody atd .Samozřejmostí je i odborné poradenství a instalace.
Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Prodej, montáž, e-shop: -obkladů a dlažby -plastové okna, okno, dveře -garážová vrata kazetová, lamelová -vjezdové brány jednokřídlé, dvoukřídlé -rekonstrukce bytového jádra -koupelny na klíč -stavební, zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce -návrhy koupelen, zařizovací předměty a vybavení koupelen a domácností -minerální stropy ...

Provádí: -stavba, stavby kamen -kamna krbová, kachlová, kuchyňská.

Výroba: -sporákové kování -nerezová dvířka pro kamna -sporákové kování -dvířeka pro kachlová pokojová kamna.

Stavba kachlových kamen a sporáků. V neposlední řadě teplovydušných a teplovodních krbů.

JOKR s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej kamnových dvířek a sporákového kování.

Výroba, prodej: -peletovací lisy -dřevěné pelety -kotle a kamna -hořáky na tuhá paliva RETORTA.

Kamnářství CALOR. Ruční výroba: - keramické kachle pro kachlová kamna

Kamnářství - od roku 2004 stavím kachlová kamna, sporáky, akumulační kamna, krby na biolíh i obestavby krbových vložek.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Kovovýroba NEUFE, spol. s r.o. je českou společností, která byla založena v roce 2003 fúzí dvou podniků. Provádíme CNC obrábění kovů, vypalování laserem a zpracování plechů. Specializujeme se na výrobu a svařování ocelových konstrukcí pro různá průmyslová odvětví. Na zakázku průmyslová a strojní zařízení také modernizujeme. Práce: - ...

Prodej, e-shop: - armatury - bojlery a ohřívače - čerpací technika - koupelny - kotle, krby, kamna - nářadí - otopná tělesa koupelnová - plyn - podlahové vytápění - radiátory - termostaty a regulace - trubky - tvarovky - vodoměry.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej hutních, železářských, a svařovacích produktů zajišťuje v okolí Třebíče, Jihlavy, Telče a Třeště firma TRADE LUKÁŠ s.r.o. Prodává široký sortiment stavebního, instalatérského, topného, sanitárního materiálu a keramiky.

Firma KA - TOP s.r.o. se ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej veškerého topenářského a vodoinstalatérského materiálu pro firmy, řemeslníky a domácí kutily. Současně prodáváme krby, krbová kamna, sporáky, kouřovinu a náhradní díly. Nabízíme také vybavení koupelen a ohřívače vody ...

Zabýváme se kamnářskými pracemi a kominictvím: - stavba akumulačních, kombinačních a dalších systémů - komíny - krbová obestavba

Zateplovací fasády Sádrokartony Obklady a dlažby Stavební činnost - rodinné domky na klíč Krby

Stavba, projekce, poradenská činnost, prodej: -kachlová kamna -kuchyňské sporáky -kachlové, zděné teplovzdušné krby, otevřené krby -krbová kamna -přenosné sporáky Rekonstrukce starších kamen, krbů. Kominické služby, revize komínů a měření emisí.

Orest Ivasyuk se zaměřuje na zednické, bourací a obkladačské práce, rekonstrukce domů, bytů a koupelen, stavby komínů a krbů, pokládání dlažby a mnoho dalšího.

Stavební firma Michal Zaťko má v oblasti stavebnictví dlouholeté zkušenosti. Zajistí vám široké možnosti stavebních prací od rekonstrukcí koupelen a bytů, výstavby a přestavby bytového jádra, položí dlažbu, obklady, nainstalují sprchový kout, vanu, WC, udělají drobné zednické práce, vodo-topo, vymění topná tělesa, provedou elektroinstalatérské ...

KAMNÁŘSTVÍ JPK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kachlových kamen a interiérových i exteriérových krbů. Dalšími činnostmi společnosti je kominictví a zámečnictví.

Dodávka, montáž: - tepelná čerpadla - vodoinstalace, topení - solární kontejnery, systémy - sanitní keramika - kotle na biomasu, na tuhá paliva - plynové kotle Viessmann - krby, kamna, sporáky - ohřívače vody.

Stavba vnitřních a venkovních krbů, obkladačské a dlaždičské práce, diamantové řezání a vrtání a další stavbení činnosti.

Realizace, stavba: - krby - kachlová, krbová kamna - kuchyňské sporáky - kamnářské a práce.

Prodej, montáž: -kuchyňská, kachlová kameny -venkovní, vnitřní kamna -klasické sporáky -centrální vytápění -vypracování návrhu, projekce.

Naše firma se specializuje na krby a kamna. Poskytujeme prodej, dodávku, realizaci a stavbu krbů, kamen, krbových vložek na Vysočině. V naší prodejně je skladem široký sortiment krbů a kamen, poskytujeme poradenství. Stavíme krby i komíny se zárukou a servisem. Vytvoříme návrhy ve 3D a následně realizaci se zárukou. Výměníkové systémy kamen nebo ...