Hradil Pavel

Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb. Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků.

Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Poskytujeme mnohaletou tradici, zkušenosti a spolehlivost v prodeji sortimentu krbových, kachlových, litinových kamen, krbů, krbových vložek, kouřovodů a veškerého příslušenství a materiálu i pro kamnáře - grenaisolové desky, hafťák, lepidla, teplovzdušné rozvody atd .Samozřejmostí je i odborné poradenství a instalace.
Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Kompletní realizace vnitřních a venkovních krbů, od návrhu po samotnou stavbu. Dále provádíme stavbu a instalaci krbových a kachlových kamen a sporáků. V našem e-shopu si můžete prohlédnout či zakoupit krbové vložky, krbová a kachlová kamna od prověřených výrobců Spartherm (Německo) a Romotop (ČR).

Realizace na klíč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kamna, krbová kamna Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -půdní vestavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Výstavba: - kachlová kamna a sporáky - atypické obestavby krbových vložek Dodávka: - krbové vložky

Prodej, eshop, montáž, distribuce: -automatické kotle na dřevěné pelety -kamna, krby na pelety -hořáky na pelety -ekologické kotle na spalování dřeva -kotle -dřevěné pelety.

Výroba, prodej: -Švýcarské krby -krbové vložky: -teplovzdušné -dvouplášťové -krbová dvířka -krbové kazety.

Výroba: - krby - krbové vložky s nerezovým vodním výměníkem - kombinované krby.

Výroba kotlů: - automatické teplovodní kotle na dřevní pelety - kotle na dřevo - kontejnerové kotelny - krbová kamna.

Stavba teplovzdušných a sálavých krbů. Projekce, dodávka, montáže, prodej, e-shop: -venkovní, exteriérové krby - kovové, betonové -krbová kamna -sporáky s obkladem s keramiky, na tuhá paliva -grily firmy Napoleon, lehké grily Lotusgrill -krbové vložky -kanadská kamna -repasované krby.

Výroba: - topenářská technika - teplovodní kotle a kotle na tuhá paliva do výkonu 50 kW pro rodinné domy - pyro kotel na pyrolytické spalování 12-42 kW, účinnost 86% - lázeňská kamna LK100 - automatické kotle na pelety 10-80Kw - 5. emisní třída.

Prodej, montáž, servis a poradenství: - kamna, krby, sporáky. Kamnářské práce.

Kamnářství. Návrhy a stavba kachlových kamen, krbů a sporáků. Prodej a instalace krbových kamen (na objednání).

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kotle na tuhá paliva, krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, vložky, sporáky, kouřovina, žáruvzdorná skla, skla pod kamna, těsnící šňůry, vermikulit, šamotové tvarovky. Zasíláme náhradní díly k uvedeným výrobkům na dobírku (i na starší typy).

Oprava: -ledničky, chladničky, mrazničky -mikrovlnné trouby, mrazící boxy

Prodej: - kotle na tuhá paliva, pelety, dřevo - kotle zplyňovací - kamna na tuhá paliva a pelety - pelety - solární kolektory

GABION-JM - realizace prací z kamene - gabiony, zídky, ploty, sokly, podezdívky - dlažby, schody, krby, jezírka.

Stavební práce: -fasády, omítky, nátěry -revitalizace domů, jader -krby -zednické a obkladačské práce, dlažby -plastová okna, dveře.

Prodej: - žáruvzdorné sklo - krbové desky.

Nabízíme krby teplovzdušné a teplovodní s realizací na klíč. Maloobchod, prodej, stavba: -krbů - klasické, rustikální, moderní, celomramorové, stylové -krbová kamna -litinová kamna -krbové vložky -topeniště.

Stavba: - krby - rustikální, moderní, venkovní i vnitřní -kamna kachlová, omítaná - krbové a kamnové vložky - obestavby krbu. -3D návrhy - servis - revize Stavební práce: - strukturální omítky - obklady, dlažby z kamene, umělého kamene, cihelné pásky, pískovec, . mramoru, žuly - lehčené komíny

Výroba, maloobchod, prodej: -umělého kamene, umělý kámen -zahradní architektura -montované garáže -krby.

Realizace, prodej, dodávka, servis: -topení a krby: -ostění -elektrický krb-efekt skutečného ohně -halogenové topení -tepelné ventilátory a konvektory -mobilní klimatizace -multifunkční zařízení-pro chlazení, vyhřívání, zvlhčování, filtraci vzduchu

Projekce, kompletní dodávky, montáže: -vzduchotechnická zařízení, vzduchotechnika -klimatizační zařízení, klimatizace Toshiba -průmyslové chlazení, chladící systémy Stavba teplovzdušných a sálavých krbů. Kancelář - Staré Město 686 03, Hradišťská 95. Telefon: 572555595. Projekce, dodávka, montáže, prodej, e-shop: -venkovní, ...

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...