K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

TECH-VOLT, s.r.o. - kompletní výroba interiérového nábytku
Společnost TECH-VOLT Břest se zabývá stolářskou výrobou, dodává nábytek na míru z lamina a interiérové doplňky. Máme vlastní nářezové centrum. Vyrobíme pro Vás kuchyňské linky, vybavení do dětského, obývacího pokoje, ložnice, koupelny, vestavěné skříně, dveře, stoly a další nábytek ze dřeva. Při výrobě používáme materiál a kování od renomovaných ...
TECH-VOLT, s.r.o. - kompletní výroba interiérového nábytku
Vladimír Kašpar se zaměřuje na poskytování služeb hodinového manžela - zednické a zámečnické práce, montáž nábytku a instalatérství.

KDZ, spol. s r.o. je firma, která se zabývá dodávkou, prodejem a návrhem školního nábytku a odborných učeben pro školy. Firma sídlí v obci Vizovice v Zlínském kraji a má více než 25 let zkušeností v oboru. Mezi její hlavní produkty patří: - Školní nábytek a odborné učebny: Firma se specializuje na dodávku, prodej a návrh školního nábytku a ...

Naše firma se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku. Nábytek vyrábíme ze všech materiálů jako je masiv, ale i z dalších moderních materiálů. Zákazníkům vytvoříme návrh a kalkulaci zdarma. Kuchyňské linky dodáme i se spotřebiči za výhodné ceny se sníženou sazbou DPH. Naši zákazníci od nás získají BONUS - ke kuchyňské lince jídelní stůl ...

Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku z laminátového a masivního dřeva. Díky dlouholetým zkušenostem vyrábíme na míru interiérové a vchodové dveře, kuchyně, nábytek, okna, schody, pergoly a zimní zahrady a také ploty. Na veškerou zakázkovou výrobu vám vytvoříme cenovou nabídku ZDARMA. Realizace provádíme dle návrhů a požadavků ...

Vítejte v našem světě nábytku B-mark, který je dostupný nejen v online formě, ale naši prodejnu i výdej nábytku najdete na okraji Ústí nad Labem. Před 25 lety jsme založili naši firmu s jediným cílem – přinést do vašich domovů kvalitu, styl a pohodlí za dostupné ceny. Doprava zdarma Vážíme si tradičních metod, ale nebojíme se inovací. Naši ...

Naše firma, která se zabývá dřevovýrobou, se specializuje především na výrobu palet, europalet a dřevěných obalů. Naším zaměřením je také zpracování a pořez dřeva a provozujeme pilu. Dřevěné obaly a palety dodáváme po celém území České republiky.

Jak již název napovídá, firma vyrábí na zakázku nábytek z palet, respektive paletový nábytek. Zhotovuje sedačky, konferenční stolky, postele a další nábytek pro Vás dům či zahradu z dřevěných palet.

Český internetový prodejce moderního a kvalitního nábytku vyrobeného v Polsku.

Moderní stolařství. Zakázková výroba a vizualizace nábytku na míru - kuchyně, vestavěné skříně, postele i další nábytek.

Výroba, montáž: - zakázkový nábytek na míru podle projektu nebo individuálního zadání od zákazníka (kuchyně, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, postele, vestavné skříně či volně stojící skříně, posuvné dveře, předsíňový nábytek, kancelářský nábytek atd.).

Společnost Houseland s.r.o. nabízí široký sortiment - nábytek, vybavení do koupelen, kuchyně, dále koberce, dekorace či vybavení do dětských pokojíčků, zahrady či osvětlení.

Eshop s dekorativními předměty, obrazy, fotoobrazy, fototapety. Dále provádí ofset, knihtisk, velkoformátové výtisky, offsetový tisk. Výroba nábytku na míru.

Naše kuchyňské studio se zabývá výrobou kuchyní českých kuchyňských linek na míru. Na zakázku vyrábíme i další nábytek, jako jsou vestavné skříně, dětské pokoje, kancelářský nábytek a další interiérový nábytek. Zpracujeme zakázky na výrobu kuchyňských linek a nábytku z oblasti měst Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav a Ivančice.

Práce: Benada Dřevostavby -dřevostavby -dřevodomky -truhlářství -domy na prodej -nábytek na prodej. Fakturační adresa: J. Palacha 2522/34 690 02 Břeclav.

Eshop a výdejna, velkoobchod, maloobchod: 25 let zkušeností s prodejem dřezů. Kuchyňské dřezy - nerezové: Vestavěné dřezy Plně vestavěné dřezy Plošně vestavěné dřezy Dřezy se spodní montáží Nástavné dřezy Kompozitní dřezy - granitové: široká paleta barev, některé s metalickým leskem Skleněné dřezy Keramické dřezy Kuchyňské ...

Společnost Petr Adam provozuje pilu v městyse Ostrov nad Oslavou. Zabýváme se pořezem surové kulatiny, prodejem stavebního řeziva, latě, prkna, hranoly, fošny. Provádíme tesařské práce, montáž vazníku, pergol, zahradních domků, a další. Vykupujeme kulatinu smrk, borovice, modřin. Provádíme štěpkování (na požádání síla štěpkovaného materiálu do ...

Čalounictví a truhlářství Kupka. Výrobce značkového sedacího nábytku ex CORDE. Výroba, prodej, oprava: - sedací soupravy, konferenční křesla, pohovky, ušáky. Práce: - čalounické - restaurátorské - truhlářské.

Moderní kovovýroba. Vyrábíme z kovu všechno na co vzpomenete. Od zábradlí, přes moderní nábytek, ploty a branky.

Jan Leitkep se zaměřuje na výrobu nábytku, schodišť a dveří.

Firma Stanislav Kytner se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme bytový nábytek, kuchyňské linky včetně vestavěných el. spotřebičů. V nabídce našeho truhlářství naleznete také vestavné skříně, kancelářský nábytek a dětské pokoje. Naprostou samozřejmostí je také výroba bytového nábytku dle požadavků a přání zákazníků. Zajistíme pro ...

Zakázkové truhlářství Stammkonzept - vyrábíme designový nábytek na míru. Specializujeme se na výrobu nábytku z masivního dřeva - od kuchyní, přes skříně, dveře až po schody. Truhlářství - Strakonice, Praha

Velkoobchod - voda, topení, plyn: - instalatérský materiál. Koupelnové studio. Prodej: - sanitární keramika - koupelnový nábytek - vany, sprchové kouty - baterie - obklady, dlažby - koupelnové doplňky.

Společnost Dřevotvar Bystré, spol. s.r.o. zajišťuje výrobu: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

Vyroba: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

Dětské rostoucí stoly pro děti 5 - 18 let Dětské rostoucí židle pro děti 5 - 18 let Značkové výrobky MAYER se zárukou 5 let. Nejsilnější firma na trhu ČR a SR.