Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Truhlářství: - zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru.

Výroba: -soustružení dřeva -výroba nábytku na míru -vybavení kanceláří, obchodů, restaurací

Internetový obchod s nábytkem. Prodáváme luxusní, moderní a designový nábytek do domu, bytu, pracoven i kanceláří.

Firma Nábytek Brno, Rostislav Životský se zabývá výrobou a prodejem nábytku. Sortiment obsahuje nábytek do ložnice, koupelny, obývacího pokoje, pracovny, předsíně, chodby, kuchyně i dětských pokojů. Prodáváme nábytek kvalitních světových značek, jako je Orfa, Jamall, Bog Fran, Jitona a.s., Jitona Design Collection, Black Red White - BRW, New ...

Nabízím výrobu nábytku na míru. Vybavení jak domácnosti, tak kancelářských prostor. Kuchyňské linky, vestavěné skříně, obývací a dětské pokoje, kanceláře, koupelnový nabytek a další.

Truhlářská dílna Radim Sladký se zaměřuje na výrobu různorodého nábytku, kuchyňských linek či vestavných skříní. Provádí truhlářskou výrobu na zakázku dle požadavků zákazníků, ke kterým přistupujeme individuálně a snaží se vyhovět jejich přání. Zpracuje zakázky pro zákazníky z okolí Moravského Krumlova, Ivančic, Pohořelic a okresu Brno-venkov.

Stolařství, stolařské práce, výroba, prodej: -kuchyň, kuchyně, kuchyní -kuchyňské linky na míru včetně vestavěných spotřebičů, spotřebiče -kancelářský nábytek -nábytek do ordinací, dětská hřiště -venkovní a interiérové, vnitřní dveře -zahradní ploty, plotky, pergoly, doplňky -eurookna, eurookno, bytové doplňky -drobný nábytek -vše včetně ...

Stolařství, truhlářství. Stolařské a truhlářské práce Výroba nábytku, nábytek z lamina i masivu. Výroba nábytek na míru, zakázku dleš přání zákazníka. Montáže, servis, návrhy, realizace. Výroba kuchyní, kuchyně, kuchyňské linky, ložnice, skříně, postele, obývací a dětské pokoje, poličky, skříňky, vestavěné skříně, stoly, stůl, dveře, ...

Truhlářství, truhlářské práce, zakázková výroba: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -dveře -schody, schodiště -zahradní nábytek -kancelářský nábytek -dřevostavby(chaty, chatky) -pergoly -vestavěné skříně -plovoucí podlahy -obložení palubkami -nábytek z masivu

Truhlářské práce, zakázková výroba: -eurookno, eurooken -dveře balkónové, interiérové, vchodové -nábytku, nábytek bytový, kancelářský -nábytek pro hotely, sklady, kanceláře -interiéry.

Dodáváme nábytek do škol, mateřských školek a kanceláří. K dispozici máme sety lavic a židlí, nábytkové sestavy, nábytek do kabinetu, šatní moduly, jídelní stoly a židle, pylonové tabule, speciální učebny, atypický nábytek, kancelářská křesla a židle.

Truhlářství: -zabýváme se zakázkami jako jsou kuchyně, vestavěné skříně, kancelářský nábytek atd.

Společnost Majstrštych Design s.r.o. vyrábí jídelní, konferenční a pracovní stoly, odkládací stolky, lavice, police, zahradní nábytek, mechové obrazy, světla a osvětlení všeho druhu. Vše můžete také objednávat v e-shopu.

Prodej, e-shop: regály vhodné do skladu, garáže nebo do kanceláře.

Služby: -výroba interiérového či kancelářského nábytku na míru - 3D návrhy zdarma včetně možné konzultace v rámci realizace zakázky - pestrá škála nábytku, elektrospotřebičů a jiných doplňků - výběr dodatečného vybavení pouze od prověřených firem

Studio židlí a kancelářského nábytku Prodáváme kancelářské židle, konferenční židle, kancelářský nábytek, dřevěné i plastové jídelní a barové židle a stoly, dětské rostoucí židle a stoly, vybavení kanceláří, konferenčních místností, kulturních domů, restaurací, kaváren, ordinací a čekáren. Zajišťujeme dopravu, montáž, servis a ...

Truhlářské práce: - kuchyně na míru - rustikální i moderní - nábytek - dětské pokoje, ložnice, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, předsíně - pergoly, dětská hřiště, terasy - veletržní stánky

Společnost RITZY - interiéry, kuchyně, s.r.o. vyrábí interiéry dle návrhů našich designerek a architektů. Zabýváme se vybavením interiéru domu, bytu, nebo kanceláře a vlastní výrobou nábytku. Naši designéři s letitou praxí Vás provedou všemi nástrahami při zařizování interiérů, poradí čeho se vyvarovat, doporučí správný postup, vyberou barvy a ...

Výroba, obchod, prodej, montáž: -nábytek kancelářský operativní (6 řad) -nábytek kancelářský manažerský (6 řad) -školní nábytek -sedací nábytek (NEXT, POLI, ANDRA, SIRIO) -pokládka podlahových krytin.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský, pracovní - sestavy do obývacích pokojů - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice, postele - obývací pokoje - dveře.

Truhlářství. Práce: -zakázková výroba, zaměření, poradenství -kuchyňské linky, kuchyň, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek do provozoven, ordinace, kanceláře -dětské pokoje, postele, skříň, komoda -podsíňové stěny, obývákové stěny -kompletní dodávka a montáž.

Zakázková výroba nábytku pro rodinné domy, byty - kuchyňské linky, vestavěné skříně, masivní dveře, obývací a dětské pokoje, ložnice nebo atypického nábytku. Vybavení kanceláří, restaurací a obchodů.