Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Prodej: - kancelářský nábytek - sektorový nábytek i na zakázku - kancelářské židle a křesla značek RIM, THERAPIA, ALBA, MAYER, ANTARES. - sedací nábytek. 3D návrhy a doprava zdarma. Interiéry na klíč.

Truhlářství a stolařství. Zakázková výroba, prodej: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, dětské pokoje - koupelnová nábytek - hotelový nábytek - interiéry prodejen - dveře - pergoly, altány a jiné výrobky z masívu - zastřešení studny. ANTIK - Galerie. Prodej: - ...

Truhlářství: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - obývací pokoje - postele, ložnice - zahradní nábytek - pergoly - dětské pokoje - pracovny - vybavení interiérů prodejen, barů, restaurací - kancelářský nábytek.

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - interiéry - kuchyňské linky - selský nábytek - schodiště, podlahy - kancelářský nábytek - dveře všeho druhu - pergoly, podhledy. Řezbářství.

Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - obývací stěny - vestavěné skříně - dětské pokoje - kanceláře.

Nabídka nábytku do interiéru. Výběr nábytku z českého internetu.

Výroba - zakázkový nábytek - kuchyně Výroba - zakázkový nábytek - kancelářský nábytek Výroba - zakázkový nábytek - koupelnový nábytek Prodej - zakázkový nábytek Výroba - zakázkový nábytek - obývací pokoje - ložnice - postele - šatny - vestavěné ...

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - nábytek (obývací pokoje, ložnice, vestavěné skříně, ...)

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Nábytek do domu i bytu . Katalog nábytku od předních prodejců v ČR. Najdete u nás nábytek do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, dětského pokoje, ale i do kanceláře, nebo na zahradu. Můžete si u nás vybrat klasické, moderní i designové kousky nábytku, které pro Vás vybíráme. Jde o nejzajímavější nabídky na českém internetu.

Firma MP NÁBYTEK vyrábí nábytek pro kanceláře, kuchyně a další interiéry. Součástí firmy je výrobní provoz ve Šternberku (ulice Labutí 6), který je zaměřený hlavně na výrobu sedacího a kancelářské nábytku.

Výroba, prodej, maloobchod: -kancelářský nábytek -kuchyňské linky. Komplexní řešení interiérů.

Zakázková výroba nábytku na míru: - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vybavení lékáren a ordinací

Jsme truhlářská firma zabývající se zakázkovou výrobou: Nábytek z masivu, lamina a dýhy Kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, postele, obývací stěny, koupelnový nábytek, pracovní a jídelní stoly a jiné dle vašeho přání Samonosné schody, obklady schodišť, zábradlí, patra na spaní Dodáváme / zprostředkujeme: Interiérové ...

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba - vybavení kanceláří - výroba nábytku. Cenová nabídka zdarma.

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Zabývá se zakázkovou stolářskou výrobou. Zakázková výroba: -kuchyně -skříně -dveře -nábytek -podlahy -relaxační a odpočinkové zahradní stavby -pergoly -altánky Komplexní služby v rámci stolářské výroby: -poradenství a návrh -stavební úpravy -vodařské úpravy -samostatná montáž -úklidové práce

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Výměna, oprava, prodej: - kuchyňské dvířka - pracovní desky. Výroba, dřevovýroba, prodej: - kuchyňské linky, kuchyně - kuchyňská dvířka (masiv, lisovaná, frézovaná) - kancelářský a dětský nábytek - nábytek (bytový, kancelářský, koupelnový) - vestavné skříně - psací stoly. Zakázková výroba, prodej: - okenní parapetní desky na ...

Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele - židle - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Sídlo firmy: - Opava, Těšínská 1023/29.