Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Výroba, prodej: -kancelářské židle, křesla. Antares a.s. - sídlo Národní třída 43 110 00 Praha 1

Specialista na nábytek pro lékárny. Vybavení lékáren na klíč (od projektu, přes stavební práce až po zařízení), nově také revitalizace lékáren. Vlastní moderní výroba, prodej: - lékárenský a laboratorní nábytek - kancelářský nábytek - bytový nábytek. Dodávka lékarenského vybavení a přístrojů.

3D návrhy a realizace interiérů (dětské a studentské pokoje, ložnice, kuchyně, obývací pokoje...), prodej nábytku a bytových doplňků (sedací soupravy a křesla, jídelní stoly a židle, konferenční stolky, kancelářský nábytek, obývací stěny, šatní skříně, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrcadla, stolní a stojací lampy, stropní svítidla, ...

Služby: - montáž kuchyňských linek a nábytku.

Nabízíme: - kancelářský nábytek - interiérový nábytek - nábytek pro hotely - nábytek pro bary - nábytek pro restaurace.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: - kancelářské židle a křesla - barové a pracovní židle - kuchyňské a restaurační židle - konferenční židle - pohovky a multisedáky.

Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: - pracovní i bytové nábytkové vybavení interiérů na klíč.

Výroba nábytku převážně z masivu a dýhy. Provádíme zpracování: - masivu - dýhy - ohýbání - tvarování - sklo - čalounění - nerez.

E-shop: - vybavení pro Vaši dílnu, sklad, kancelář i venkovní prostory - dílenský nábytek - manipulační technika - odpadkové koše - kancelářský nábytek - žebříky, schůdky - lavičky

Truhlářské práce z lamina. - kuchyňské linky - vestavěné skříně - ložnice - obývací stěny - dětské pokoje, dětský nábytek - komody - kancelářský nábytek

Lakšmi - kvalitní indický nábytek to je luxus na dosah. Každý kus je vyroben ručně a proto je jedinečný. Tento nábytek je vhodný pro vybavení rodinných domů, velkých bytů, hotelů, restaurací, prodejen a zámků.

DIVIZE INTERIÉRŮ, EXTERIÉRŮ nabízí klientům širokou škálu služeb v oblasti interiérů i exteriérů.

Prodej vybavení interiérů. Nábytek: - kancelářský - bytový - školní - zdravotnický - kuchyňský - postele.

Služby: - vybavení interiétů administrativních objektů - doprava a montáž vybavení - opravy a servis nábytku.

Poskytujeme komplexní služby od zaměření, návrhu a cenové kalkulace po výrobu a montáž.

Zakázková výroba a montáž nábytku pro soukromé a komerční interiéry. Kuchyňské linky, pracovní a jídelní stoly, obývací pokoje, pracovny, ložnice, šatny a skříně, interiérové dveře a obložení, kancelářský nábytek. Dýhování.

Návrh, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Společnost vznikla v roce 1994 a již od svého vzniku se specializuje na montáže nábytku. Truhlářská výroba, montáž - kuchyně na míru - kuchyňské linky včetně montáže vestavných spotřebičů - kancelářský nábytek - sedací nábytek - interiéry na klíč - pokládka - plovoucí podlahy.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - pergoly

E-shop: - kancelářské potřeby - drogerie, úklid - kancelářský nábytek - kancelářská technika

Práce, řemesla: - truhlářství - tesařství - pokrývačství Výroba: - nábytek na míru - schodiště, dveře - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Navrhujeme a vyrábíme nábytek na míru, vestavěné skříně, kuchyně, dětský i kancelářský nábytek, plovoucí podlahy, žaluzie. Provádíme i drobnější zakázky.

Zabýváme se pracemi v interiéru od návrhu až po samostatnou realizaci.

TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE: - návrhy - projekty - výroba. Výroba atypického nábytku zejména pro hotely a restaurace, dále pro privátní zákazníky, kompletní interierové vybavení. Zabýváme se návrhy, zakázkovou výrobou a následně montáží nábytku vyššího standardu, celých interiérů pro vybavení: - hotelů - restaurací - bank - barů - ...

Prodej, interiéry: -nábytek -komplexní vybavení hotelů, restaurací, interiérů, bytů a kanceláří -obývací stěny -sedací soupravy -repliky starožitného nábytku -šatní, prádelní a předsíňové skříně -kuchyňské stoly a židle (Itálie) -kovová dvoulůžka, válendy, manželské postele -ratan -stylové anglické dveře. Prodej nábytku ...