Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - pergoly, přístřešky - zahradní domky a nábytek.

Výroba - dřevěná pískoviště a prolézačky - zahradní domky - pergoly Truhlářské práce - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice - školní nábytek

Prodej, montáž, oprava, doprava: - zdravotnické kartotéky - kovový nábytek.

Výroba nábytku pro lékárny a zdravotnická zařízení - kompletní řešení pro lékárny na klíč včetně lékárenských přístrojů a pomůcek.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Zakázková výroba - kuchyně - vestavné skříně - schody - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - obývací stěny - postele - zahradní domky, pergoly Řemesla, služby, opravy - truhlářské práce - restaurátorské práce - podlahářské práce

Výroba - speciální nábytek pro zdravotnictví - speciální nábytek pro kosmetické a pedikérské salony - speciální nábytek pro školy a odborná učiliště - zdravotnická technika - zdravotnické potřeby.

Truhlářství na míru. Výroba kuchyňského a kancelářského nábytku.

Truhlářství. Výroba - kuchyňský nábytek - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Firma Korbel se zabývá zakázkovou výrobou kuchyní a veškerého nábytku. Výroba nábytku na klíč: - skříně z masivu, vestavěné skříně, nábytek do kanceláře, pracovny, dětského pokoje, ložnice.

Zařízení a vybavení interiérů: -sádrokarton, tepelné izolace a stropní podhledy -malířské, lakýrnické práce a tapetování -prodej a pokládka podlahových krytin, včetně plovoucích podlah -výroba a prodej žaluzií -kancelářské židle a křesla -kancelářský nábytek a kuchyňské linky -šatní skříně - lamino LTD -domácí ...

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně, stoly -šatní skříně -obývací stěny -postele -koupelnový nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -schodiště.

Prodej nábytku - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - rustikální a sedací nábytek

Kompletní úpravy interierů i exterierů -instalatérské práce -stavební práce - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - nábytkové sestavy - stoly, stolky - schodiště - kuchyňské linky včetně spotřebičů a připojení - snížená patra - podhledy - dveře - okna - obložení atd.

Truhlářství, podlahářství

Prodej, e-shop: - kancelářské vybavení (židle, křesla, trezory, stoly) - vybavení pro sklady (regály, palety, balící technika) - vybavení pro města a obce (parkové lavičky, dopravní zrcadla, odpadkové koše, městský mobiliář) - vybavení pro dílny (pracovní stoly, skříně, kanystry).

Prodej: - kancelářský nábytek - kancelářská technika.

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek - kancelářský nábytek - podlahové krytiny.

Prodej bytového nábytku: -kuchyně -sedací soupravy -ložnice, dvoulůžka, válendy -obývací stěny, pokoje -psací a PC stolky -doplňkový nábytek -zakázková výroba -kancelářský nábytek.

Kuchyně, nábytek na míru. Výroba, prodej: - kuchyňské linky - výroba kuchyňských linek - vestavěné skříně - výroba a montáž vestavěných skříní - ložnice a postele - dětský nábytek - výroba dětského nábytku, postelí, ložnic - kancelářský nábytek - výroba, zhotovení kancelářského nábytku.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -komody -psací stoly -sekretáře -skříně a skříňky -stoly, stolky, psací stoly, TV stoly -kancelářské vybavení -vitríny -obklady, obložky, dveře, palubky -obývací stěny -vestavné skříně

Výroba: -dřevovýroba -nábytek dřevěný -kuchyňské linky, pokoje, ložnice -nábytek pro mateřské školky. Prodej: -velkoplošný materiál -lamina -překližka -laťovky -dýhovaná dřevotříska -spojovací materiál -domácí spotřebiče. Renovace: -kuchyňské linky. Poradenství: -návrhy nábytku zdarma. Služby pro kutily: -řezání, ...

Zakázková výroba - kuchyně - skříně - komody - obývací a dětské pokoje - kancelářský nábytek - nábytek na míru - ložnice - koupelnový nábytek Řemesla, služby - truhlářské práce