Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Prodej: -nábytek, bytové výrobky, doplňky, zakázková výroba nábytku -nábytek na míru. Sedací soupravy: -kožené, čalouněné. Obývací stěny. Dětské pokoje. Židle, stoly: -kuchyňské, ohýbací, kancelářské. Postele: -válendy, dvoulůžka, zdravotní matrace. Rustikální nábytek, starožitné repliky, TV stolky, kusový ...

Prodej. Kancelářský nábytek: - pracovní stoly - jednací stoly - skříně a úložné systémy - recepce a haly - manažerský nábytek - kancelářské židle - jednací židle - sedací nábytek do hal a recepcí.

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Truhlářství David Svoboda se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva i z lamino desek. Pro výrobu Vašeho nábytku nám postačí náčrtek (plánek) od ruky, stačí si jen vybrat barvu ze vzorníku a výroba může začít. Zároveň jsme schopni vyrobit nábytek dle výkresové dokumentace nebo vizualizace z kuchyňského studia.

E-shop: - vybavení kanceláře, dílny, skladu a zahrady pro firmy i domácnosti.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - jídelní stoly - židle - kancelářský nábytek - vlastní projekce interiérů. Stavební truhlářství.

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Prodej a montáž: -podlahové krytiny: -plovoucí podlaha dřevěná a laminátová -PVC*, lino -koberce -korek -podlahové lišty -lepidla -stěrky -čistící prostředky -dřevěný a kancelářský nábytek -poradenský servis.

Výroba, prodej: - nábytek do všech druhů kancelářských a komerčních interiérů - jednací a zasedací místnosti - kancelářské sestavy - sedací nábytek

Výroba: - truhlářské práce - nábytek bytový - nábytek - koupelnový - kancelářský - balkonový - zahradní - včelí nástavkové úly - včelí úly - zahradní truhlíky - zakázková výroba.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek - kancelářský nábytek - na zakázku - kuchyně - schody.

Prodej nábytek: - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - podlahové krytiny

Návrh, montáž, realizace: -zařízení interiérů -kancelářský a bytový nábytek -zdravotní postele a matrace -koberce -zastínění oken Další adresa: - Benešova 648, Kutná Hora, 284 01 tel.: 327525254

Truhlářství, výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - bary, světelné rampy - ložnice - vestavěné skříně - dřevěná okna (jednoduchá, zdvojená, EURO okna) - dveře (vchodové, interierové, balkónové, posuvné) - dřevěná schodiště - zahradní nábytek a pergoly, ploty, vrata - obklady stěn i stropů - police, regály, prodejní ...

Maloobchod, prodej: - nábytek - návrhy interiérů a jejich realizace - design - poradenství

Velkoobchod, maloobchod: -kancelářský a bytový nábytek tuzemský i z dovozu. Prodej: -nový i použitý kancelářský nábytek kovové uzamykatelné skříně, kovové šatní skříně, otočné židle a křesla, konferenční stoly, regály -bytový nábytek obývací stěny, kuchyňský a čalouněný nábytek, válendy, sektorové skříňky, sedací soupravy.

Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Truhlářství. Zakázková výroba z deskového materiálu: -výroba a renovace nábytku -koupelnový -kancelářský -sektorový -atypický -vestavěné skříně.

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Prodej kancelářského, sedacího a bytového nábytku.

Společnost Kinnarps nabízí řešení interiérů pracovišť pro kanceláře a veřejné budovy. Kancelářský nábytek zn. Kinnarps: - pracovní stoly - jednací stoly - skříně a úložné systémy - recepce a haly - manažerský nábytek - kancelářské židle - jednací židle - sedací nábytek do hal a recepcí.

Truhlařstvi Práce: -truhlářské. Výroba: nábytku.

Truhlářství, výroba: - skříně (i vestavěné)polička - kuchyně včetně spotřebičů - obývací a předsíňové stěny - regály a pulty - psací stoly, police, kancelářský nábytek - domácí pracovny - koupelnový nábytek - formátování plošného materiálu pro drobné stolaře - dřevěná euro okna