Kvalitní nábytek do koupelny musí odolávat vlhkosti, měl by být praktický a hlavně by měl lahodit oku. Skříňky pod umyvadla, galerky se zrcadly, police, věšáky, regály a mnoho dalšího nábytku je možné najít jak v sériové, tak zakázkové produkci.

KARE Design Praha Nabízíme široký výběr moderního nábytku, osvětlení, bytových doplňků, dekorací a dárků. Extravagantní designové lahůdky. Spolupracujeme s architekty. Velkoobchodní i maloobchodní prodej. Návrhy interiérů.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -koupelnový nábytek -nábytek na míru. 3-D návrhy interiérů na PC**.

Koupelny, velkoobchod a maloobchod. Kuchyně - výroba na míru. Rekonstrukce interierů - přestavba koupelen..

Naše společnost se zaměřuje na internetový prodej nábytku do interiéru a exteriéru. Naleznete u nás nábytek do obývacího a dětského pokoje, kuchyně, koupelny nebo zahrady. Zajišťujeme dovoz a montáž.

Firma Bradáč - Voldřich s.r.o. Vám nabízí zakázkovou výrobu nábytku: - kuchyňské linky - jídelní stoly - kompletní řešení obývacích pokojů - vestavné skříně - komplexní zařízení šaten - ložnicový nábytek.

Prodej, maloobchod: -koupelnový nábytkek

Dodávky, prodej: - španělské obklady a dlažby - sanitární keramika - sprchové kouty - vodovodní baterie - nábytek do koupelen - koupelnové doplňky.

Koupelnové studio. Prodej, návrhy: - vany a sprchové kouty - sanitární keramika - koupelnový nábytek.

Produkty: - hygienické systémy - osoušeče rukou - koše a popelníky - doplňky. Hotelový program: - zámkový systém KABA - fény ELITE - sejfy.

Výroba - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - koupelnový nábytek Výroba - nábytek (ložnice, skříně, ...) Výroba - vybavení prodejen Výroba - dřevěné podlahy Výroba - dveře Výroba - schodiště

Kuchyně, koupelny přestavba, realizace. 3D návrhy.

Elektromontáže Montáž - nábytek Hodinový manžel Montáž - schody - zábradlí, ..

Truhlářská výroba na zakázku vestavěné skříně, kuchyně, nábytek Pokládka - plovoucí laminátové podlahy Výroba - kuchyně Výroba - koupelnový nábytek Výroba - nábytek - vestavěné skříně

Velkoobchod, prodej: -sanitární technika -koupelnové doplňky. Přímý dovoz od italských výrobců: -vodovodní baterie PAFFONI -koupelnové doplňky INDA -vířivé, hydromasážní vany, sprchové kouty, sprchové boxy JACUZZI -sanitární keramika DOLOMITE -koupelnový nábytek INDA SARTOR -sprchové kouty VECA, RAVAK, SAMO -sanitární ...

Jsme specializovaný obchod na prodej koupelnového zařízení

Svět interiérů s.r.o. je společnost, které se zabývá interiérovými realizacemi na klíč. Předmětem činnosti je realizace kuchyní na míru, rekonstrukce bytů a bytových jader, tvorba koupelen a kuchyní a sanace bytů po povodních.

Designové dlažby a obklady, skleněné mozaiky, koupelnový nábytek, velkoobchodní prodej, maloobchodní prodej, import ze Španělska. Zastoupení španělských keramiček pro ČR a Slovensko - keramické dlažby a obklady PERONDA, Venatto - venkovní dlažba a obklady klinker - bazénový program EXAGRES - kameninová venkovní protiskluzná dlažba ...

INTERIERY NA MÍRU - zabýváme se výrobou nábytku, návrhy interierů, bytovým nábytkem, dětským nábytkem, kancelářským nábytkem. Rekonstrukce a úpravy bytů a domů, elektroinstalace, stavebni úpravy atd..

Truhlářské práce. Výroba: - bytový nábytek: - ložnice - kuchyně - obývací pokoje - koupelny. - nábytek pro restaurace a kavárny.

Central7 je nezávislý internetový portál - katalog koupelen pro zákazníky, prodejce i výrobce. V nabídce jsou vodovodní baterie, sanitární keramika, vany, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnový nábytek, koupelnové doplňky, obklady a dlažby.

Koupelny Vinohradská je ryze česká firma, působící na trhu již několik let. Na našem studiu si můžete prohlédnout nejmodernější výrobky pro Vaše pohodlí a design Vaší koupelny. Služby, které nabízíme, zahrnují kompletní servis pro koupelny, ale nejen pro ně. Patří mezi ně především poradenství, osobní zaměření některým z našich školených prodejců, ...

Prodej obkladové a sanitární keramiky, koupelnového vybavení a koupelnových doplňků.

Výroba z masivního dubu - kancelářský nábytek Výroba z masivního dubu - nábytek do koupelen, obchodů a restaurací Výroba z masivního dubu - nábytek do obývacích a dětských pokojů - jídelny - ložnice - předsíně - vestavěné skříně