Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.

Dřevointerier - výroba, prodej, truhlářství: -kuchyňské linky -komody, skleníky -příborníky, knihovny.

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - nábytek - okna - dveře

Truhlářské práce. Zakázková výroba, opravy: -dveře -vchodové a vnitřní -masiv -schodiště -kuchyňské linky -interiéry -postele, palandy, skříně -rustikální nábytek na zakázku.

Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -zahradní nábytek -okna a dveře -schodiště.

Truhlářství a výroba nábytku. Výroba nábytku z laminovaných dřevotřískových desek a dalších moderních materiálů: -specializace na kuchyňské linky a vestavěné skříně -vybavení místností - dětských a obývacích pokojů, ložnic, pracoven, knihoven, obchodních a kancelářských prostor apod.

Interiérové studio TOFR České Budějovice. Široký výběr dveří, podlah. Realizujeme kuchyně a nábytek na míru. Návrh a montáž Pergol.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - kuchyně - nábytek na míru. Rekonstrukce podkroví, interiérů a koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázkové truhlářství -stavební i bytové truhlářství -kuchyně, vestavěné skříně, ložnice -dětské pokoje, bytové doplňky -špaletová okna -dveře vchodové, interiérové.

Výroba na zakázku: -kuchyně včetně elektrických spotřebičů -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -šatny a šatní skříně -ložnice -postele -dětské pokoje.

Tesařské a truhlářské práce. Výroba - chaty, altány - přístřešky, pergoly - kuchyňský nábytek - okna a dveře - schodiště, zábradlí

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytové doplňky Maloobchod, prodej: -dřevomateriály -nábytkové kování Sklenářství.

Návrhy a zhotovení interiérů. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice Truhlářské práce.

Truhlářská výroba: -kuchyňské linky, dvířka, pracovní desky -dodání vestavěných spotřebičů -okna, dveře, nábytek na zakázku.

Truhlářství a stavebnictví. Řemesla, služby - truhlářské práce - zednické práce - obkladačské práce Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - koupelnový nábytek

Dřevovýroba. Výroba: -kuchyně -pergoly -dveře -skříně

Práce: -truhlářské Výroba: -kuchyně -rohové lavice -stoly -židle -postele -skříně -dveře -okna -schody

Výroba, prodej, montáž - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně - nábytek na zakázku Prodej, montáž - vestavné spotřebiče Řemesla, služby - truhlářské práce

Výroba: -zdravotnický nábytek -vybavení ordinací a laboratoří -nábytek je vyráběn z LTD opatřených vysokotlakým laminem s úpravou proti vlhkosti -laboratorní stoly -kování dle výběru zákazníka-široký výběr barevného provedení.

Truhlářské práce. Výroba: -dveře, okna -vrata -schody -dřevěné podlahy -vestavěné skříně na míru -kuchyňské linky včetně spotřebičů -nábytek na míru -kancelářský nábytek -zahradní nábytek -ploty -pergoly, přístřešky, altány, garážová stání -zimní zahrady

Truhlářství. Zakázková výroba: -truhlářská -stavební truhlářská -nábytkové -interiér od projektu po realizaci. Showroom - designové studio České Budějovice: Jírovcova 870/24 Tel./fax: 387203132 Mobil: 777126247

Výroba - dveře - okna - schody - nábytek na míru - kuchyně Řemesla, služby - trruhlářské práce

Velkoobchod, prodej: -dřevo surové -dřevo aglomerované -nábytek a polotovary pro jeho výrobu