Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - kancelářský nábytek - nábytek pro školy a školky - kuchyňské linky, návrh, montáž - kompletní realizace kancelářských i bytových interiérů

Truhlářská výroba: -dřevěné schody a zábradlí -kuchyňské linky -vestavěné skříně -venkovní a vnitřní dveře, vrata -velkovýroba malých soustružených součástek ze dřeva. Prodej: -uměle a přírodně vysušené řezivo.

Služby: -úprava interiérů -kuchyně -kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů -renovace kuchyňských linek -výměna pracovních desek, dvířek, dřezů -obložení -koupelna -modernizace koupelen a WC -obložení bytového jádra, nástřik -vyzdění nového jádra -vestavěné skříně na míru -garážová vrata, markýzy -podlahové ...

Výroba, prodej: -nábytek -ložnice -postele -skříně -obývací stěny -jídelny -sedací soupravy -nábytek z masivu.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -pohovky, křesla, taburetky -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -jídelny -kuchyně -předsíňové stěny.

Služby: -stěhování tuzemské -doprava, přeprava všeho druhu -stěhování bytů, kanceláří, provozoven -stěhování pián, trezorů a těžkých břemen -vyklízení objektů, likvidace, úklid -zapůjčení přepravek -pojištění nákladu -trvale příznivé ceny -smluvní ceny, spolehlivost, kvalita -zednické práce -rekonstrukce bytových ...

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Elektroinstalační práce: Dodávka a montáž: -kuchyně. Zateplovací práce. Zemní a výkopové práce. Obkladačské práce. Kompletní stavební činnost: -výstavba RD. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Zakázková výroba interiérů, truhlářských výrobků a interiérových doplňků.

Služby: -výstavba, rekonstrukce koupelny -realizace kuchyně. Prodej: -bytové zařízení a doplňky -dveře, rolety a žaluzie -podlahové krytiny. Výroba: -nábytek na míru -vestavěné skříně -dětské pokoje -jídelní kouty -pracovny.

Výroba, dodávka, montáž: -kancelářský nábytek -hotelový nábytek -vybavení bank -bytový nábytek -nábytek pro zdravotnictví -nemocnice, ordinace, lékárny -kuchyňské linky, obývací a předsíňové stěny, dětské pokoje, stoly a skříňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, poradenství: -dveře -interiérové-pravá přírodní dýha, masivní dřevo-SAPELI -vchodové-dřevěné, plastové -plovoucí podlahy -dřevěné, laminátové -nábytek.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Kuchyňské studio Služby: -kuchyně, kuchyňské linky -vestavné skříně -zakázkový nábytek na míru od českého výrobce (lamino, fólie, masiv, vysoký lesk) -vestavěné spotřebiče všech značek -zpracování grafického návrhu, zaměření, -doprava a montáž po celé ČR zdarma.

Naše firma se zabývá prodejem a realizací krbů, krbových kamen, komínových systémů, dveří, podlah, kuchyňských linek včetně kompletní realizace interiérů na klíč.

Truhlářská výroba: -vestavné skříně -kuchyně a jiný nábytek na míru -dětské pokoje -kuchyně -kanceláře -interiérové dveře, zárubně -zaměření a cenová kalkulace zdarma.

Výroba nábytku na míru jako jsou kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, šatny, předsíně, koupelny, interiérové a vchodové dveře a jiné.

Truhlářství. Zakázkové truhlářské práce: -stavební a nábytková výroba -interiéry -bytové doplňky -nábytek z lamina a masivu -okna, dveře -obložení stěn a stropů -vestavěné skříně -schodiště včetně výpočtu -zábradlí -kuchyně, kuchyňské linky -pergoly -ploty -barové pulty -verandy a taneční parkety -vše včetně ...

Maloobchod, prodej: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -kuchyně -bytové doplňky. Prodejny Nábytek StrakoniceDopravní 34 Strakonice 386 01 email: centronabytek@seznam.cz tel. 383 321 433, 734 155 180 fax: 383 321 429 Nábytek HoražďoviceMayerova 262 Horažďovice 34101 tel/fax: 376 511 141, 734 155 183 Nábytek ...

Výroba: -nábytek -zakázková výroba kuchyňských linek -vestavné skříně -interiéry na zakázku. Služby: -rekonstrukce stávajících kuchyňských linek.

Truhlářství: -zakázková výroba -kuchyňské linky -skříně klasické i vestavěné -postele, palandy -dveře vchodové i interiérové -schodiště.

Výroba: -truhlářské práce -vestavěné skříně -kuchyně -schody -dveře -nábytek.

Výroba, práce: -truhlářské práce -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -schodiště.