Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Maloobchod, prodej, e-shop: -nábytek pro kanceláře -nábytek pro domácnost -vybavení interiérů hotelů a bank -školní nábytek -kovový nábytek -šatní skříně, spisové skříně. Výroba a prodej: -počítačové stoly, atypické prvky. Dodávky a montáž: -kuchyně. Služby: -kompletní vybavení interiérů -architektonické návrhy ...

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -kuchyně -školní nábytek -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Truhlářství. Výroba nábytku z lamina. -kuchyňské linky na míru -obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, kanceláře -ordinace. Zakázková výroba nábytku včetně návrhu.

Zakázkové truhlářství: -interiéry restaurací, bytové -podlahy -obložení -dveře -stropy -stoly -bary -skříně -ložnice -obývací stěny -kuchyně -imitace starožitného nábytku -zábradlí -schody -parapety -atypické výrobky.

Prodej: -pohovky -válendy -matrace -dekorace -dvoulůžka.

Vyrábíme nábytek na míru pro kompletní vybavení domu, kanceláří i komerčních prostor. Vyrábíme kompletní kuchyně, vestavěné šatny, šatní skříně, koupelnový nábytek, nábytek do dětských pokojů, ale i nábytek pro vybavení barů, restaurací a obchodů.

Kuchyňské studio: -český nábytek -kuchyně na míru.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, šatny, dětské pokoje, kuchyňské linky a veškerý nábytek na míru. Nezávazné zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma. Každý měsíc akce - sleva 11 %.

Služby-řemeslo: -vybavení interiérů -válendy s úložným prostorem -matrace standart -zdravotní matrace -letiště -palandy -dětské pokoje -kuchyňské linky -psací stoly -obklady stěn a stropů.

Výroba, montáž: -kuchyňské linky, bytový nábytek -vestavěné skříně.

Služby: -zakázková výroba -interiérové dveře -výroba kuchyňských linek.

Dodávka, montáž: -nábytek -kuchyně -obývací stěny -nábytek z masivu -kancelářské židle. Služby: -vybavení interiérů hotelů a kanceláří. Prodejna: -397 01 Písek -Harantova 1755 -tel.:382272618.

Výroba: -kuchyňský nábytek -interiér -šatny, předsíně -obývací nábytek -ložnice -koupelnový nábytek.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -schody -dveře, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně. Služby: -truhlářské práce.

Práce: -truhlářské. Výroba nábytku z masivu, dýhy, lamina: -obývací stěny, kuchyně, ložnice, předsíňové stěny, koupelnový nábytek, válendy včetně čalounění -kancelářský nábytek. Čalounické práce a opravy čalounění.

Maloobchod, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -bytové a interiérové doplňky. -obývací stěny -vybavení dětských a studentských pokojů -kuchyňské židle, jídelní stoly -válendy, dvoulůžka -ložnice -sedací soupravy -bytové doplňky.

Truhlářství Služby: -truhlářské práce -samonosná schodiště -interiérové i vchodové dveře -kancelářský nábytek -kuchyně -zahradní nábytek -kuchyně.

Výroba, prodej: -nábytek z desek -kuchyně -dětské pokoje.

Výroba a prodej ekologického nábytku: -sektorový nábytek /obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, předsíňové stěny/ -stoly jídelní, konferenční, servírovací -vybavení interiérů -palubky -výrobky učňovského zařízení -zakázková výroba -exportní výroba.

Prodej: -sádrokartonové systémy-Lafarge, KNAUF -tepelné a akustické izolace -plovoucí podlahy -podhledy z minerálních kazet -dřevařské materiály pro truhláře, podlaháře, stavebníky a kutily -dřevotřískové desky -laminované DTD -OSB desky -spárovky, palubky -kuchyňské pracovní desky -parapety -profilové lišty ap. - ...

Práce: -malířské -natěračské -fládrování-renovace kuchyňských linek.