Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Stolařství, stolařská výroba. Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -skříně i vestavěné -kancelářský nábytek -vybavení prodejen -bytové doplňky Zakázkové stavební truhlářství: -atypická okna, okno -eurookna (euro-okno) -dveře a vrata -schodiště -jiné stavebně truhlářské práce

Truhlářské práce: Truhlářství -kuchyňské linky, linka, kuchyně-kuchyň, kuchyní -dětské + obývací pokoje -kancelářský nábytek -vestavěné skříně, skříň -chodby, zádveří -schodiště, schodiští a jiné -eurookna, eurooken, okno -dveře, dveří-exteriérové, interiérové -vrata. Zakázková výroba, na míru. Návrhy interiéru a nábytku ve 3d.

Zakázková výroba: -luxusní interiéry z masivu –kazetové stropy -korunní římsy -obložení stěn. Montáž: -dveře, vrata -okna, výkladce a vývěsní štíty -nábytek, kuchyně a bytové doplňky -schodiště -masivní podlahy, selská prkna a podlahové lišty.

Návrh vizualizace. Výroba, prodej, montáž nábytku: -nábytek -kompletní vybavení interiéru -výroba z masivu, masiv, lamina, lamino, dřevotřísky, dřevotříska -kuchyňské linky včetně spotřebičů -obývací stěny na míru -vybavení interiérů -ložnice, dětské pokoje -vestavěné skříně -věšákové, věšáková odkládací stěna, stěny -komody, ...

Showroom - interiérové vybavení a doplňky prestižních značek - kuchyně, jídelny, ložnice, obývací pokoje, osvětlení, zahradní nábytek ...

INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zajistí: - zakázkovou výrobu a realizaci bytových interiérů a kuchyní, atypického design nábytku - vybavení kanceláří, obchodů, hotelů a restaurací. - exotické dřevěné dýhy a výroba dýhovaného nábytku - restaurování nábytku a výrobu dřevěných venkovních roštů a teras

Postele, vestavěné skříně, kuchyňské studio, linky, matrace, kuchyně, zahradní, čalouněný, kancelářský, koupelnový nábytek Rosice, Pohořelice, Brno venkov, Třebíč, Náměšť nad Oslavou -sedací soupravy -postele z masívu -nábytek do dětských pokojů -válendy -rošty -matrace -kancelářská křesla -věšáky, němý ...

Společnost Just stolařství s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou interiérů. Výroba: - kuchyňské linky - schody - vestavěné skříně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vybavení do restaurací a hotelů.

RATAN KLUB s.r.o. provozuje maloobchod a internetový obchod s ratanovým nábytkem a bytovými doplňky.

Hodinový manžel - montáž a opravy nábytku - výměny zásuvek a vypínačů - malířské a natěračské práce - práce na zahradě - mytí výloh a vitrín.

Výroba nábytku, 3D návrhy: -řešení interiéru -kompletní realizace -vyhotovení grafického návrhu -řešení částí interiéru, kuchyně, koupelny, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj. Kování: -výsuvné systémy -výklopné systémy.

Josef Reiter se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, schodů, dveří a zárubní.

Společnost Jana Vlacha zajišťuje prodej kuchyňského nábytku na míru.

Výroba designové nábytku na zakázku. Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, ložnice, obývací pokoje, koupelny a další nábytek. Výroba vestavěných skříní na míru.

Vladimír Doležal navrhuje a vyrábí interiérové vybavení na zakázku. Kromě toho také provádí montáž a další související práce, kterými jsou například práce elektrikářské, zednické a instalatérské. Provozovna: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.

Nábytek Vybíhal se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, postelí, kuchyní, vybavení do dětských pokojů a mnoho dalšího.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Stolařství Macháček navrhuje a vyrábí kuchyňské linky, vestavěné skříně, schodiště a vybavení koupelen.

Hodinový manžel - Znojmo a okolí nabízí několik činností, kterými jsou například stěhování, montáž nábytku, lehké zednické, obkladačské a elektrikářské práce. Mimo výše uvedené je možné se domluvit na kácení stromů, stříhání keřů a sekání trávy.

Truhlářská dílna MIPA vyrábí nábytek a interiéry na míru. Výroba a montáž kuchyňských linek v Blansku. Realizuje dětské pokoje, ložnice, koupelny a skříně.

Výroba atypického nábytku. Návrhy interiérů. Osvětlení. -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývakové stěny -dětské pokoje -ložnice.

Stolařská firma EPULUM s.r.o. zabezpečuje výrobu stolů: -rozkládací -jednací -konferenční -kuchyňské

Stolařství, truhlářství, výroba nábytku na míru, na zakázku, montáž. Kuchyňské linky - spotřebiče vestavné značky Whirlpool, Zanussi, AEG, Electrolux, Miele, Bauknecht a jiné včetně kompletace. Nábytek: -kancelářský nábytek, kuchyně, dětské pokoje, ložnice -vestavěný, koupelnový, postele patrové s úložným prostorem, vestavěné skříně. Vybavení ...

Výroba, návrh a dodávka - kompletní interiéry i komerční - kuchyně - kanceláře - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice. Pronájem lodí, jachet. Půjčovna obytných vozů a karavanů.