Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Kuchyňské studio Válek & Kačena s.r.o. nabízí kuchyně na míru. Pobočka v Olomouci a v Ostravě.

Kuchyňské studio, kuchyně na míru, pobočka v Olomouci a v Ostravě.

Prodej: - nábytek, bytové doplňky - sedaci soupravy - křesla a židle - pohovky - dvojlůžka - nábytek z masívu - válendy - zdravotní matrace i atypy - PC stoly - obývací stěny a skříně - kuchyňské linky na míru - originalní dárky - koberce a PVC - obrazy - světla a lampy

Kompletní dodávka a vybavení interiérů na klíč včetně návrhu. Návrhy, výroba, montáž a realizace: - interiéry na klíč - atypický nábytek - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky s pracovní deskou z umělého kamene - ložnice - obývací pokoje - pracovny - koupelnový nábytek. Prodej: - designové doplňky - stoly - ...

Firma se zabývá dodávkou interiérů na klíč. Na míru vyrobíme nábytek, kuchyně, vestavěné skříně, dveře i podlahy.

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: - dřevěná okna, dveře - schody, schodiště, zábradlí - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice, postele - předsíňové sestavy.

Truhlářství, výroba na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - okna - schody

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek. Návrh, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice.

Truhlářství, zakázková výroba: - vchodové a interiérové dřevěné dveře - kuchyně - nábytek z lamina i masívu - schodiště - vestavěné skříně - postele - ložnice - dětské pokoje - obklady stěn a stropů - pokládka podlah.

Interiérové, koupelnové a kuchyňské studio Rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny na klíč - interiéry. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - obývací pokoje. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - tropické dřevo Bangkirai. Montáž, oprava, servis: - kotle Atmos.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - okna euro, zdvojená, kastlíková - dveře interiérové, vstupní, repliky pro památkově chráněné objekty - schodiště samonosné i na beton nebo kov - pergoly, garážové stání - zahradní nábytek - kuchyňské linky, vestavěné skříně, děcké pokoje, ložnice, kancelářský nábytek, nábytek z masívu, nábytek z ...

Stolařství. Stolařské práce. Výroba, zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - sklápěcí postele - kancelářský nábytek - schody, schodiště - obklady - dveře - použití materiálu: masív, dřevotříska. Doprava : - přeprava zboží do 3, 5 t po celé ČR

Stolařství. Stolařské práce. Zakázková výroba, montáž: - nábytek na míru - posuvné dělící příčky - vestavěné skříně - kuchyně - dětské pokoje - posuvné dveře.

Firma Stěhování Dopraváček René Nováčka s dlouholetou tradicí zajišťuje veškeré stěhovací a vyklízecí práce včetně zajištění přepravy po celé České republice i Evropské unii. Kompletní stěhování v ČR a EU: - levné a rychlé stěhování bytů a firem, kanceláří - nonstop příjem zakázek - ZDARMA 800 888 408 - stěhování objemného a těžkého ...

Výroba: -dřevěná lištová dvířka-skříně, spíže, kuchyňské linky.

Prodej: - nábytek - svítidla - bytové doplňky.

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (skříně, ložnice, stoly, ...) - dveře

Výroba a prodej nábytku: - obývací stěny - dětské pokoje - skříně - všeho druhu - psací stoly - kuchyňské linky, kuchyně - koupelnový nábytek - ložnice - sedací soupravy.

Prodej, montáž: - dveře, zárubně. Prodej, maloobchod: - eurodveře - celoskleněné dveře - vchodové dveře Interiérové a venkovní kování. Stolařská výroba: -kuchyňské linky -šatní skříně -dřevěné postele. Nábytek na míru.

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - vybavení kanceláří, ordinací - ložnice

Zakázkové stolařství a truhlářství, nábytek na míru. Výroba z lamina: - kuchyně - kanceláře - počítačové stoly - vybavení prodejen - dětské pokoje - vestavěné skříně - ložnice - obývací pokoje - atypické výrobky. Výroba z masivu: - nábytek - dveře a dělící stěny - schodiště - atypické prvky.