Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - vybavení kanceláří, ordinací - ložnice

Zakázkové stolařství a truhlářství, nábytek na míru. Výroba z lamina: - kuchyně - kanceláře - počítačové stoly - vybavení prodejen - dětské pokoje - vestavěné skříně - ložnice - obývací pokoje - atypické výrobky. Výroba z masivu: - nábytek - dveře a dělící stěny - schodiště - atypické prvky.

Kuchyňské studio. Výroba, maloobchod, prodej: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - obývací pokoje. Kompletní vybavení bytu, kanceláří, hotelů.

Firma TEJBLS se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérové nábytku. Na míru zhotovíme moderní designové jídelní a pracovní stoly, knihovny, a další nábytek v kombinaci dřeva a kovu.

Společnost Infini a.s. se zaměřuje na výrobu kuchyní. Vyrábíme designové kuchyně pro širokou veřejnost i pro nejnáročnější klienty. V nabídce máme také vestavné skříně i koupelnový nábytek. Poskytujeme komplexní služby, součástí je projekce, 3D návrhy, vizualizace a samozřejmostí jsou krátké dodací lhůty. Již mnoho let působíme na českém a ...

Firma provozuje e.-shop s koupelnovým a kuchyňským vybavením. Na e-shopu je možné objednat vybavení a doplňky do obývacího a dětského pokoje, ložnice, předsíně, pracovny i bytové doplňky.

Zakázková výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětské pokoje.

Kuchyňské studio - designerské práce, výroba, montáž, prodej kuchyňských elektrospotřebičů a příslušenství.

Truhlářství. Dřevovýroba, výroba: - dřevěné hračky - dřevěné tabule - dřevěné houpačky - pergoly, altány - dřevěné přístřešky - zahradní chatky - střechy, krovy - dřevěné obklady, schodiště, zábradlí - nábytek (kuchyňské linky) - řezání a prodej dřeva. Provozovna: - Kamenec 24, Holasovice

Výroba nábytku: - dětské pokoje - dveře - kuchyně, ložnice, obývací pokoje - zahradní stavby.

Kuchyně a interiéry Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - koupelnový nábytek - nábytek do škol a školek .... - prodej elektrospotřebičů - komplexní rekonstrukce interierů bytů a domů ( podlahy, dveře, zednické, malířské, elektrikářské práce a sádrokarton)

Truhlářské práce. Výroba nábytku z masivu - kuchyně - vestavné skříně - postele - interiérové dveře.

Rekonstrukce Kramoliš: - rekonstrukce bytů, domů koupelen, bytových jader - veškeré stavební práce - autodoprava - výroba stavebních podlážek - kompletní interiéry na klíč - kuchyňské linky na klíč - instalatérské práce - elektrikářské práce - podlahářské práce - klempířské práce - kompletní střechy na klíč

Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - ložnice - vestavěné skříně - předsíňové stěny.

Stolařství. Dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlařské.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

E-shop: - nábytek - skříně - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice, postele - skříně - obývací stěny

Michal Goněc zajistí truhlářské práce: - vestavné skříně - kuchyňské linky - postele - vchodové dveře.

ARTEX Ostrava vyrábí: - kuchyňské linky, kuchyně - šatní skříně, vestavné skříně - nábytek. Prodej, montáž, kompletní dodávky: - kuchyňská dvířka - vestavěné elektrospotřebiče.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - vybavení koupelny - předsíně - dětské pokoje - vestavěné skříně - věšákové stěny - kancelářský nábytek - atypický nábytek na míru.

Dodávka a montáž kuchyní, kuchyňských linek, vestavěných skříní, dveří, podlah. Truhlářské práce.

Truhlářské, stolařské práce. Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - postele - komody - zahradní domky - pergoly.

Kuchyňské studio Rena vyrábí kuchyně na míru. Výroba, prodej, montáž: - kuchyně, kuchyňské linky, kuchyňský nábytek - nábytek na zakázku, na míru (předsíně, ložnice, vestavné skříně, obývací stěny, dětské pokoje).