Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

E-shop společnosti Black Red White CZ, a.s. poskytuje prodej: - sedací soupravy - ložnice - kuchyně - obývací stěny - nábytek do dětského pokoje - kancelářský nábytek - skříně

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, prodej, dodávka: - interiéry, nábytek - šatny - koupelny - kuchyně - dětské a obývací pokoje - bytové doplňky - ložnice - dodávka včetně spotřebičů.

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře - pergoly.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské a obývací stěny - interiérové vybavení - bytové doplňky.

Kuchyňské studio. Prodej, maloobchod, grafické návrhy: - kuchyňský nábytek, kuchyně - domácí spotřebiče - doplňky.

Kuchyňské studio. Kuchyně Opava. Návrh, projekce, prodej, montáž: - kuchyně na míru - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky. Výroba kuchyní.

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.

Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - kuchyně - byty, nebytové prostory.

Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

Stavební truhlářství Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba (truhlářské práce) - nábytek - obývací stěny

Stolařství. Výroba: -kuchyně - skříně - dveře - zábradlí - schodiště - nábytek a interiéry na míru.

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Společnost STRAKOŠ nábytek s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do domácností, firem, restaurací a hotelů. Jedná se zejména o židle, jídelní sestavy, ale i kuchyňské linky, postele a zahradní nábytek.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - kanceláře - vestavěné skříně na míru. Služby: - obklady, dlažby - schodiště - dřevěné, kamenné, skleněné - shrnovací dveře - garnýže - pracovní desky.

Prodej, maloobchod, velkoobchod - nábytek: - obývací pokoje - sedací soupravy, pohovky - ložnice, postele - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje.

Prodej: - kožené sedačky -zámecké sedací soupravy -luxusní sedací soupravy -kožené sedací soupravy -zámecký nábytek -stylový nábytek -masivní, dubový nábytek -komody -vitríny -jídelní stoly -konferenční stoly -židle, stoly -ložnice -čalouněné sedací soupravy -rohové, kožené sedací soupravy -barokní nábytek ...

Výroba, prodej, montáž: - kuchyně

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek, kanceláře, - zakázková výroba nábytku.

Firma provozuje internetový obchod s nábytkovým a stavebním kováním. Prodáváme zásuvky do nábytku, kuchyňské dřezy a baterie, úchyty, dveřní kování a další produkty.

Prodej, e-shop: - nábytek - rišty, matrace - obývací stěny - police, skříně - koupelnový nábytek.

Výroba: - kuchyňské linky na míru - nábytek i z masivu - vestavěné skříně.

Zakázková výroba: - kuchyní - vestavěných skříní - nábytku na míru Na všechen nábytek používáme kvalitní kování rakouské firmy BLUM

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

FIrma zajišťuje zakázkovou výrobu nábytku. Na míru vyrábí kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, nábytek do obývacích a dětských pokojů. Návrh a výroba interiérů.

Petr Hájek provozuje službu hodinového manžela, konkrétně montáž nábytku, opravy kapajících kohoutků, výměna žárovky, instalace garnýže apod.