Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Prodej, návrh, realizace: - kuchyně - stoly, židle, kuchyňské linky, madla, úchyty, příslušenství, doplňky.

Naše společnost Stolařství CHEJNA s.r.o. se sídlem v Ostravě nabízí svým zákazníkům především komplexní stolařskou výrobu, jako jsou například kuchyňské linky na míru, vybavení kanceláří, čekáren a ordinací, veškerý nábytek do bytů a domů, ale i do salonů pro kadeřnice, kosmetičky nebo maséry. Sledujeme aktuální trendy a nabízíme vždy nové a ...

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně - dveře - komerční prostory, kanceláře - schodiště - terasy, pergoly

E-shop: - kuchyňské dřezy - kuchyňské baterie - dávkovače saponátu - drtiče odpadu - digestoře

Kuchyňské studio Ostrava. Výroba, prodej, maloobchod, montáž: - kuchyňské linky, vestavěné skříně - kancelář, obývací stěny - dětské pokoje, školní nábytek. Doprava.

Kuchyňské studio - kuchyně, kuchyňské linky včetně spotřebičů - zpracování návrhu, montáž.

Truhlářství. Výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a kaváren.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a bytových jader - elektroinstalace na klíč - inteligentní domy - generální opravy elektroinstalací v bytových domech i v administrativních budovách - zateplení domu Dále zajistí výstavbu bazénu. Koupelny na klíč, kuchyně a nábytek na míru. Inženýrská činnost a projekční práce.

V našem Ostravském studiu Vám rádi poradíme a připravíme návrh vizualizace Vaší nové kuchyně na míru, aby vše bylo dle Vašich požadavků v perfektně funkčním provedení. V naší výrobě se jedná o kvalitní výstavbu za použití nejmodernějších materiálů aby jste se v prostředí Vašeho domova cítili dostatečně komfortně.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky na zakázku, kuchyně: - masiv-kaštan, olše, třešeň, dub - fólie - lakované - koupelnový nábytek Prodej: - elektrospotřebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchyňská technika, doplňky France, Blanco: - dřezy, vodovodní baterie: - nerez, umělý kámen - ...

Zakázková výroba nábytku. Nábytek na míru. Výroba, renovace: - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek pro školy, školky - šatny, učebny - kancelářský nábytek - bytové doplňky ze dřeva.

Prodejna nábytku: -židle -židlová křesla -jídelní stoly -čalouněná křesla -stojanové věšáky -dětský nábytek.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - instalatérské práce - zahradnické práce - výmalba

Prodej: - jídelní stoly, židle, postele, komody, televizní stolky, konferenční stoly, knihovny, vinotéky a mnoho dalšího.

E-shop - bytové doplňky, vybavení interiérů - kuchyně - ložnice - komody, skříně - koupelnový nábytek.

Truhlářství, výroba - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně. Kuchyňské studio - adresa: Těšínská 531/314, 716 00 Ostrava – Radvanice - tel. 733 604 631.

Výroba na míru: - kuchyně, kuchyňský nábytek.

Výroba a prodej bytového, zahradního a jídelního nábytku. Kuchyň a jídelna: - jídelní sety - židle Strakoš, židle do restaurací, zátěžové židle, barové - jídelní stoly - kuchyňské sestavy - vitríny, kredence, kuchyňské skříňky - gastronábytek. Moderní obývací pokoje: - komody - pohovky, sedací soupravy - obývací stěny - ...

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Kuchyňské studio-návrhy zdarma. Vestavěné spotřebiče ARDO.

Výroba, montáž, prodej: - kuchyňské linky - spotřebiče - vestavné, šatní skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje.

On-line prodej: - nábytek (sedací soupravy, ložnice, postele, matrace, obývací stěny, stoly, židle, komody, předsíně, koupelny, kuchyně, jídelny, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, zahradní nábytek).