Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -stoly pro PC -komody.

Prodej: -nábytek bytový -nábytek kancelářský. Zajištění odvozu+montáže. Vybavení interiérů. Kuchyňské studio: -zpracování zdarma na PC -montáž v ceně -dodávka včetně dřezů a elektrospotřebičů.

Prodej nábytku: -kuchyňský nábytek -sedací soupravy -ložnice. Poradenství.

Truhlářství. Výroba: -bytový nábytek a kuchyně z lamina a masivu -zakázková výroba z masivu.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

Kuchyňský nábytek. Výroba, prodej: -kuchyňské linky na míru.

Tesařské a truhlářské práce. Výroba kuchyní.

Maloobchod, prodej: -nábytek -skříňový a čalouněný nábytek -sedací soupravy -židle -rohové lavice -kancelářský nábytek -kuchyňské linky včetně montáže -ložnice -bytové doplňky -koberce, lina -kuchyně na míru -doprava.

Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Prodej, dovoz, montáž: -veškerý sortiment nábytku -sedací soupravy -dětský nábytek -ložnice -kožené sedací soupravy -bytové doplňky -obývací stěny -stoly, židle -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -skříně -válendy -splátkový prodej.

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Autorizovaný prodejce firmy HANÁK nábytek. Výroba a prodej: -značkové české kuchyně -nejrosáhlejší kuchyňský program -vestavné spotřebiče -grafické návrhy -interiéry na klíč -poradenská služba.

Výroba, dovoz, montáž nábytku: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavné skříně.

Dodávka, prodej, montáž: -dýhované interierové dveře -dveře typizované i atypické -prosklené stěny -posuvné dveře.

Zakázková výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné šatní skříně -vestavné spotřebiče -kancelářský, bytový a dýhovaný nábytek -kuchyňský drátěný program -kuchyňská dvířka -sedací soupravy, postele -jídelní sety -obývací stěny -realizace interiéru -poradenská činnost -grafické zpracování návrhů.

Truhlářství. Výroba: -předsíňové stěny -kancelářský nábytek -skříně -kuchyňské linky -postele -stoly -stolky -dveře, zábradlí -bytové doplňky -vestavěné skříně.

Truhlářství. Výroba nábytku včetně zhotovení návrhů, poradenství: -vybavení kanceláří, ordinací, hotelů, barů, prodejen -kuchyně, dětské pokoje, ložnice, nábytkové stěny.

Zakázková výroba kuchyňských linek.

Výroba: -dřevěné hračky -dětský nábytek -kuchyně na míru -nábytek na míru.

Truhlářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -nábytek -kuchyně -stoly, židle -dveře, okna.

Truhlářská výroba Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek - postele - skříně, ... Výroba - dveře

Dodávka - elektrospotřebiče Výroba na míru, prodej a montáž - kuchyňský nábytekdodávka - veškeré doplňky ke kuchyňským linkám Výroba - vestavěné skříně

Tesařské prácevýroba - zahradní domky - pergoly - psí boudy Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - masivní nábytek - skříně - postele, ... Výroba - dveře Výroba - schody Klempířské práce Pokrývačské práce

Truhlářské práce Výroba - interiéry na zakázku Výroba - kuchyně na míru Prodej a montáž - kancelářský nábytek na zakázku Výroba - kancelářský nábytek na zakázku Prodej a montáž - nábytek na zakázku vestavěné skříně, stoly, židle Výroba - nábytek na zakázku vestavěné skříně, stoly, židle