Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Prodej: - kamna - krby - dlažby, obklady

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské a obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek.

Výroba - kuchyně - vestavné skříně - plovoucí podlahy. Truhlářské práce.

Prodej: - nábytek - kuchyně - ložnice - sedačky - kancelářský nábytek

Návrh, prodej, montáž: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek

Truhlářství, stolárna. Výroba - kuchyně - dveře - ložnice, postele - nábytek z masivu - vestavné skříně - pergoly - zahradní domky.

Výroba, prodej, montáž, servis: - kuchyně - nábytek na míru - vestavné skříně - kancelářský a dětský nábytek. Prodej, montáž - sedací nábytek - elektrospotřebiče - porcelán - vybavení profesionálních kuchyní.

Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - dřevostavby, pergoly.

Výroba a prodej nábytku na zakázku: -vestavěné skříně -nábytek z lamina -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek Služby: -3D návrhy -montáž nábytku -dodání nábytku až domů

Truhlářství. Zakázková výroba - kuchyně - nábytek z masivu a dřevotřísky - ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně - schody - zábradlí (klasické, ozdobné) - dveře - altány, pergoly.

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Truhlářství Soral vyrábí a prodává nábytek na míru, kuchyňský nábytek. Kuchyňské studio. Kuchyně na míru včetně návrhu, realizace a montáže vestavných spotřebičů.

Projekční a realizační činnost v architektuře. Výroba atypického a typizovaného nábytku. Vybavení interiérů na klíč. Rodinné domy-dřevostavby, haly

Výroba: -pracovní kuchyňské desky -stoly

Výroba interiérového nábytku a nábytkových dvířek: - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavné skříně - kanceláře

Činnost: - renovace dveře, zárubně, schodiště - pokládka podlah - renovace vestavěných skříní a dvířek. Prodej, montáž: - kuchyňských dvířek - dveřní kování - vnitřní parapety.

Prodej: - nábytek - kuchyňské linky - sedací soupravy

Truhlářské práce. Výroba: -ploty, pergoly, altány -schodiště -stoly, židle, lavice -kuchyně -ložnice, obývací pokoje -dveře, okna -vrata

Výroba, montáž: -kuchyně -vestavěné skříně -interiérový nábytek -nábytek do ordinací

Truhlářské práce. Výroba: -dveře -okna -schodiště -kuchyně -ložnice -zahradní nábytek -pergoly -nábytek na míru