Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Kuchyně Destino s.r.o. provádí rekonstrukce nebo výrobu kuchyní německých výrobců. Kuchyně si může zákazník vybrat moderní či klasické, bezúchytkové či rustikální. Společnost je také schopna navrhnout nábytek do obývacích pokojů a koupelen podle barev a dekoru kuchyně.

Truhlářství Šlajs se zaměřuje na zakázkovou výrobu vestavěných skříní, kuchyňských linek, postelí, schodišť a mnoho dalšího. Ke své výrobě využívá CNC stroje.

Servis pro zákazníka: -realizace interiárů -výroba a montáže nábytku -kuchyňské linky -zaměření -3Dnávrhy interiérů -truhlářské práce -montáž -zakázková výroba -pokládka plovoucí podlahy -kancelářský nábytek -vestavné skříně -vybavení ordinací Prodej elektrospotřebičů: -ledničky -mrazničky -pračky -myčky ...

Truhlářství. Výroba, prodej: -kuchyně -kanceláře -koupelny -interiéry -masiv výroba.

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Výroba - nábytek (židle, stoly, vestavěné skříně, postele, psací stoly, ...) Výroba - zahradní nábytek (stoly, lavice, židle, stoly, ...) Výroba - dveře - okna

Výroba, práce: -truhlářství, truhlářská -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -dětský nábytek.

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -kanceláře -ložnice.

Zakázkové truhlářství. Naše společnost provádí realizace kompletních dodávek interiérů i stavebních truhlářských výrobků. Vyrábíme z deskových materiálů, masivu i z jejich vzájemných kombinací. Veškeré naše výrobky pochází ze zakázkové výroby dle zadání zákazníka. V našem sortimentu naleznete kuchyňský nábytek a kuchyňské linky, ...

Firma Truhlářství Vít Němec se sídlem v okrese Třebíč se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Naše činnost: - zakázkový výroba nábytku - výroba kuchyní - renovace kuchyňského nábytku - další.

Truhlářství. Výroba: -nábytek (masiv) -atypické kuchyně -truhlářská výroba na zakázku -renovace kuchyňských linek.

Renovace kuchyňských linek, nábytek na míru, zakázková výroba nábytku Dačice, Jihlava, Náměšť nad Oslavou, Ivančice, Moravský Krumlov, Miroslav, Jemnice. - kuchyňské linky včetně montáže vestavných spotřebičů, - připravíme i na pozdější instalaci elektrických spotřebičů - vyrábíme jak z lamina, tak z masivu - pokládka plovoucích podlah - ...

Truhlářství: - dveře - kuchyně - skříně - schodiště - nábytek na míru - zábradlí aj.

Výroba: - nábytková dvířka - korpusy - koupelnový nábytek Čelní panely vyráběny z desek MDF opracované do požadovaného profilu, rozměru a potažené PVC folií.

Kuchyňské studio. Návrh, montáž, doprava: -kuchyňské linky na míru.

Práce, výroba zakázková: - dřevovýroba - truhlářství - vybavení obchodů - kusový nábytek - kancelářský nábytek - dřevěné obklady - kuchyně - ložnice - vybavení interiéru - počítačový nábytek.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - ložnice - obývací, dětské pokoje.

Naše rodinná firma Miloš Máca s.r.o., která je na trhu téměř 20 let Vám na největší prodejní ploše nábytku v okrese Třebíč nabízí: - prodej kvalitního nábytku a bytových doplňků na ploše 1800 m2 - sedací soupravy v různých variantách provedení a potahových látkách - sektorový nábytek pro obývací a dětské pokoje, ložnice i předsíně - masivní ...

Zakázková výroba: -truhlářství -schodiště -kuchyně -vestavěné skříně, nábytek a další doplňky -realizace vybavení interiérů pro domácnosti, firmy a organizace.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Práce: -truhlářské Výroba, montáž: -sektorové kuchyně, kuchyně na míru -vestavné elektrospotřebiče.

Zakázkové truhlářství: - dveře a zárubně - skříně - postele - kuchyně - dětské pokoje

Výroba, prodej: - kuchyňské linky na zakázku, kuchyně: - masiv-kaštan, olše, třešeň, dub - fólie - lakované - koupelnový nábytek Prodej: - elektrospotřebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchyňská technika, doplňky France, Blanco: - dřezy, vodovodní baterie: - nerez, umělý kámen - ...

Maloobchod, prodej nábytek: -sedací soupravy -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -kuchyně -kancelářský nábytek -bytové doplňky.