Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Vyroba: -okno, eurookna, špaletová okna, plastová okna - profily Deceunick -kuchyně, kuchyňská linka podle přání zákazníka -vestavěné skříně na míru -dřevěné schodiště -masivní dveře. Výroba kuchyní od objednávky po montáž. Servis oken.

Výroba: -posilovací stroje, zařízení (provedení dle přání zákazníka) -činky, závaží Zámečnické práce: -ploty -dveře -brány -garážová vrata -mříže -schodiště -jednoduché ocelové konstrukce -vypracování návrhu výrobku -pracování výkresové dokumentace -povrchová úprava dle přání. Truhlářství: - kuchyňské linky - bytový nábytek - ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - interiérový nábytek: - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kuchyňský nábytek, kuchyně, jídelní židle, stoly, příborníky - kancelářský nábytek Čalounické práce.

Truhlářství: -truhlářská výroba -kuchyňský nábytek -ložnice, obývací pokoje -dveře, schody -hračky.

Výroba, prodej: -nábytek -jídelny, kuchyně -zahradní nábytek -prodej dřevěných briket -montáž suchých staveb -reklamní předměty. Řezbářství.

Truhlářské výrobky, výroba: -vestavěné skříně -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -postele z masivu -obývací stěny -koupelnový nábytek -bytové doplňky, police, odkládací stěny, schodnice, garnýže, stoličky, lavice, botníky, dřevěné obklady -pergoly -garážové stání. Materiál: -přírodní (masiv), buk, dub -umělý MDF, KRONOSPAN, dýhovaná ...

Truhlářství, sklenářství. Výroba - dřevěné dveře, okna - nábytek - kuchyně - schodiště.

Truhlářské práce nábytek, kuchyně, kanceláře, schodiště, obývací a dětské pokoje, ložnice Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba - kancelářský nábytek (truhlářské práce) Výroba - ložnice - dětské a obývací pokoje (truhlářské práce) Výroba - schody (truhlářské práce)

Truhlářství. Provádím renovace, restaurování a tvorbu nového nábytku z lamina i masivu, kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele, dveře, zárubně včetně montáže.

Zdeněk Růžička se zabývá výrobou interiérového i exteriérového nábytku z různých druhů dřev a dřevěnými lištami z masivu pro výrobce nábytku, podlaháře a truhláře.

Stanislav Malec provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na výrobu a montáž kuchyňských linek, schodišť, obkladů, dveří a mnoho dalšího.

Miroslav Alt se zaměřuje na výrobu vestavěných skříní, kuchyňských linek, kancelářského i bytového nábytku.

Petr Ondráček se zabývá zakázkovou výrobou bytového, kancelářského, kuchyňského, školního nábytku a bytových doplňků. .

Truhlářsví. Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - vestavné skříně.

Výroba: -zakázkový nábytek. Vybavení: -interiéry na klíč -kuchyně, kuchyňská linka vč. spotřebičů -kanceláře -byty -prodejny.

Truhlářství Výroba: - zakázková výroba kuchyní a nábytku z lamina - kompletní realizace zakázky, včetně zaměření, dovozu a montáže - široký výběr nejrůznějších materiálů, tvarů dvířek, úchytek, pracovních desek včetně umělých kamenů CORIAN, SOLID STONE, HI-MAC, STARON, drátěného programu, osvětlení, dřezů, vodovodních baterií, různých ...

Truhlářství: - nábytek na míru - klasický, rustikální i moderní nábytek - dveře a zárubně - schodiště - interiérové i vchodové - terasy, pergoly, přístřešky - kuchyně - obývací pokoje, ložnice, - předsíně, vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - stoly + židle - postele - masiv - vrata, branky - specializované ...

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - střešní konstrukce - kuchyňské linky - zimní zahrady - zahradní domky.

Truhlářství - zakázková výroba z kvalitních materiálů, na míru dle potřeb zákazníka - výroba kuchyní - designové interiéry - realizace na klíč - nábytek do předsíně, ložnicí i obývacích pokojů Sídlo: 59445 Ostrov nad Oslavou 29

Truhlářské práce. Výroba - kuchyně - skříně - dveře, okna - pergoly.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku: -kuchyňské linky -odkládácí stěny -ložnice -ordinace -stoly na počítače -chovatelká zařízení(zabudov akvárií a terárií do stěn, skříní, stojanů) -obývací stěny -koupelnové sestavy -kanceláře -Hi-Fi stolky -skříně Oprava nábytku.

Jalam, s.r.o. se zaměřuje na výrobu zakázkových kuchyní, nábytku, oken, dveří, podlah, interiérového i exteriérového vybavení.

Výroba: -atypický nábytek. Prodej, maloobchod: -kuchyně firmy SYKORA -nábytek JELÍNEK, CALIGARIS -čalouněný nábytek LINEAINIMBOTTITI. Zakázková výroba Corianu -umělý kámen s dokonalostí spojení a opracování. Dovoz a zpracování kompaktních materiálů KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče MIELE.

Výroba, prodej: -koupelnové studio -kuchyňské studio -kuchyně na míru -3D návhry -vestavěné skříně Prodej: -koupelnového vybavení -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchyňská linka včetně spotřebičů -rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Jsme neustále se rozvíjející truhlářská firma s mnohaletou praxí. Za použití klasických i moderních trendů a technologií, se zaměřujeme na profesionální zakázkovou výrobu kvalitních truhlářských a tesařských produktů. Specializujeme se na zakázkovou výrobu nábytku a stavebně truhlářskou výrobu. V našem výrobním programu naleznete ...