K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Studio zabývající se návrhem a zakázkovou interiérů na míru.

Pavel Hard se zaměřuje na výrobu a prodej kovových dveří, nábytku a interiérových doplňků.

Prodejní interiéry s.r.o. ve Znojmě je česká firma, která zajistí a komplexně zařídí projektování, návrhy a vizualizace interiérů prodejen, obchodů, pekařství i cukráren. Můžete se spolehnout na rychlý servis po celé České republice včetně možnosti financování formou finančního leasingu.

Společnost TRUKO s. r. o. je firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru truhlářství a pilařství. Od roku 1991 se věnujeme výrobě nábytku, oken, dveří a dřevostaveb z masivu podle vašich představ a požadavků. Naše nabídka je široká a pestrá. Můžeme vám dodat interiérové i exteriérové vybavení pro restaurace, hotely, domy, byty, školy ...

Kompletní truhlářské práce - vyroba kuchyňských linek na míru - vyroba nábytku - vestavěných skříní, postelí a dalšího nábytku - venkovní stavby - pergoly, přistavky, zahradní domky a jiné

Truhlářství, truhlářské práce, stolař, výroba, prodej, distribuce, montáž nábytek, nábytku. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně, kuchyň, nábytek na míru, dveře, okna, oken, okno a podlahy z masivu i lamina.

Truhlářská výroba: -nábytek pro restaurace a bary kuchyně obývací stěny ložnice -okna -vnitřní dveře-masiv

Služby: -návrhy nábytku(3D, 2D vizualizace) a ostatních truhlářských výrobků včetně poradenské činnosti. -truhlářské práce, atypické interiery

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky -kuchyňské pracovní desky.

Truhlářské práce. - 3D návrhy - kompletní interiéry - kuchyně - nábytek na míru - vestavěné skříně, - postele, - zahradní nábytek - dveře - schody - pergoly

Zakázková výroba nábytku a komplexní dodávky interiérů - architektonické návrhy a vizualizace - kancelářský nábytek - nábytek pro hotely, restaurace.

Tomáš Klučka se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, nábytku, postelí a vestavěných skříní.

Stolařství, stolařská výroba: -stolař, truhlářství pro výrobu nábytku. Zakázková výroba, prodej nábytek na míru, nábytek, kuchyní, kuchyně, kuchyň, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, vestavěné skříně, schody, interiérové, vchodové dveře. Kompletní interiér bytů, byty, kancelář, hotelů, hotely, banky. Materiál-lamino, ...

Truhlářství Rozkoš Výroba: -nábytek z lamina -nábytek dýhovaný -nábytek z masivu.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Prodej: - dekorační materiál, nábytek - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérů na klíč.

Výroba: -jídelních a konferenčních stolů -vybavení interiérů -nábytkové dílce -masiv, dýha.

Výroba konferenčních, jídelních stolů a postelí z masivu. Prodej roštů, matrací, lavic, sedáků a židlí ze dřeva. Zakázková výroba – dřevo a masív. Výroba kvalitního nábytku. Výroba nábytku na míru.

Truhlářské práce. Výroba: -ložnice -obývací pokoje -kuchyně -schody -dveře

Zakázková kovovýroba, vyrábíme nábytek, pergoly, ploty, schodiště, zábradlí z materiálů jako je železo, nerez, hliník, mosaz.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře

Stolařství a truhlářství. Výroba - nábytek na zakázku z masivu i lamina, kříně, komody - kuchyně - schodiště - altány - dveře.

Společnost Síkora Interiér s.r.o. se sídlem v Orlové v okrese Karviná se již od roku 1996 zabývá komplexním řešením interiéru. Nabízíme vám nejen výrobu kuchyňského nábytku, ale také nábytku do obývacích pokojů, kanceláří, skříní a dalších interiérových a exteriérových produktů na zakázku. Naše služby: - výroba nábytku na zakázku - ...

Výroba reklamy a velkoformátový tisk. Fotoprodukty. Prezentační systémy. Reklamní předměty. Polepy aut. Truhlářské práce. Výroba ze dřeva: - nábytek - bytové doplňky - městský mobiliář. Zámečnické práce, kovovýroba - městský mobiliář.