NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

TECH-VOLT, s.r.o. - kompletní výroba interiérového nábytku
Společnost TECH-VOLT Břest se zabývá stolářskou výrobou, dodává nábytek na míru z lamina a interiérové doplňky. Máme vlastní nářezové centrum. Vyrobíme pro Vás kuchyňské linky, vybavení do dětského, obývacího pokoje, ložnice, koupelny, vestavěné skříně, dveře, stoly a další nábytek ze dřeva. Při výrobě používáme materiál a kování od renomovaných ...
TECH-VOLT, s.r.o. - kompletní výroba interiérového nábytku
Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - komody

Truhlářství, výroba: - eurookna - dveře - skříně - kuchyně

Specializujeme se na výrobu designového nábytku z masivu. Zaměřujeme se na výrobu židlí, stolů a křesel. Truhlářství, podlahářství

Truhlářství: - výroba zakázkového nábytku - kuchyně, dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje - stavby pergol. Prodej: - elektronářadí - vybavení truhlářských a zámečnických dílen.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně - schodiště

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba nábytku - mobilní prodejny - vybavením interiérů prodejen

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru.

Prodej: - nábytek - sedačky - postele, pohovky - skříně

Chcete si svůj interiér ozvláštnit retro nábytkem nebo máte doma starožitný nábytek, který chcete zrestaurovat? Profesionální restaurátor Marek Přikryl v Přerově nedaleko Olomouce si poradí i s nábytkem v žalostném stavu. V ateliéru restaurování provádí nejen renovaci a opravu, ale zaměřuje se také na prodej starožitného a retro nábytku. ...

Truhlářství Zakázková výroba: -nábytek.

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - ložnice - skříně - koupelnový nábytek.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně na míru - vestavné skříně.

Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.

- Kuchyňské a vestavěné skříně na miru - nábytek na míru

Truhlářství, výroba: - nábytek

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele - židle - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Sídlo firmy: - Opava, Těšínská 1023/29.

Prodej: -nábytek -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -obývací pokoje -skříně, stoly, stolky, židle. Kuchyňské studio.

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - obývací a dětské pokoje

Interiérové studio. Výroba: - nábytkové sestavy na míru - kuchyně - bytový nábytek.

Činnost: - zakázková výroba nábytku pro bytové i komerční interiéry

Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - dětské pokoje - ložnice - interiérové dveře - schodiště.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - obývací stěny.